Ventilationsanlæg erhverv

Ventilationsanlæg erhverv

Står du og mangler et ventilationsanlæg til dit erhverv? Så er du kommet til det rette sted.

Celcius Nordic tilbyder ventilationsanlæg til alle former for erhverv, så du kan få skabt et forbedret indeklima i din virksomhed, hvor frisk, ren luft ikke er en sjældenhed, men bliver en selvfølge.

I 30 år har vi beskæftiget os med at skabe trygge arbejdsrammer for arbejdspladser i form af et sundt og godt indeklima, der sikrer medarbejdernes trivsel og, ikke mindst, kan være med til at effektivisere arbejdsindsatsen.

Vi er også klar til at hjælpe dig med at montere og servicere hos din virksomhed.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

Kontakt os

Ventilation til erhverv – derfor skal du vælge Celcius Nordic

Når du har besluttet dig for, at et godt et indeklima er noget for dig og din virksomhed, er det også vigtigt at vælge de rigtige til at montere ventilationsanlæg til dit erhverv.

Vi anbefaler, at du vælger eksperter med erfaring, som er sikre i deres sag – og det er her, Celcius Nordic kommer ind i billedet.

Fordelene ved at vælge os:

  • Vi er ISO9001 certificeret
  • Vi er førende leverandører af ventilation til erhverv
  • Vi tilbyder service i topklasse – hele døgnet rundt
  • Vi er eksperter med 30 år på bagen
  • Vi leverer høj kvalitet og har derfor kvalitetsgaranti
  • Vi kører hele Sjælland rundt
  • Vi tilbyder fast serviceaftale – så I altid har et godt indeklima
Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Kompromisløs kvalitet til uhørte priser

Du går ikke galt i byen med vores ventilationsanlæg til dit erhverv, da de er solide, holdbare og moderne – med andre ord er de af højeste kvalitet.

Vi mener ikke, at høj kvalitet blot skal være forbeholdt de største virksomheder med de største omsætninger. Derfor har vi sørget for at slå priserne så langt ned som muligt, så virksomheder af forskellige størrelser er i stand til at opnå et behageligt indeklima.

Hvad enten du har brug for ventilation til et hotel, en restaurant, din virksomhed eller forretning, er vi klar til at levere, montere og servicere dit produkt for dig.

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale, hvor du kan høre nærmere om dine muligheder hos os.

Af disse årsager er god ventilation, som følge af et velfungerende klimaanlæg eller ordentlig aircondition, absolut kritisk ift. at skabe det bedst mulige indeklima.