Mitsubishi klimaanlæg

Få en sikker kvalitetsløsning med et Mitsubishi klimaanlæg hos Celcius Nordic.

Vi tilbyder et anlæg med lang levetid,  ekstremt støjsvage på både inde- og ude.

Det giver et godt indeklima. Vi er står altid klar til at vejlede og rådgive dig til den bedste løsning.

Mitsubishi Klimaanlæg til erhverv og privat

Har du behov for et klimaanlæg? Så er du landet det rette sted. Celcius Nordic er i stand til at løse alle opgaver indenfor klimaanlæg – store, som små. Et Mitsubishi klimaanlæg er det rigtig valg for dig, som går op i høj kvalitet, lang levetid samt miljøet.

Udover dette, kan du med et Mitsubishi klimaanlæg opnå store økonomiske fordele, der kan gavne dig på længere sigt. Dette opnår du ved færre sygedage, som vil resultere i en øget produktivitet.

Hos Celcius Nordic forhandler vi mange forskellige Mitsubishi løsninger. Valget afhænger bl.a. af størrelsen på dit lokale og lokalets isolering. Har du problemer med at vælge? Bare rolig, Celcius står altid klar til at hjælpe dig. Vi går vi op i, at du i sidste ende får det bedste resultat til dit behov.

Et Mitsubishi klimaanlæg kan bruges året rundt

Mange forbinder et klimaanlæg med en aircondition, som bruges om sommeren især i de sydlige lande.

Men bare fordi temperaturen er lavere i Danmark, betyder det ikke nødvendigvis, at et klimaanlæg er unødvendigt eller er en luksusgode. Et klimaanlæg bruges til at opretholde komfort – året rundt og har intet at gøre med, om der er høje eller lave temperaturer udenfor.

Med et klimaanlæg fra Mitsubishi sikrer du en konstant stabil temperatur uanset årstid. Læs mere om vigtigheden af et godt indeklima på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Hvorfor vælge et Mitsubishi klimaanlæg?

aircondition enheder i hvid grå og sort
aircondition enhed

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Mitsubishi klimaanlæg – et godt og sikkert valg

Ejer du et hotel, en restaurant eller en anden virksomhed? Kunne du tænke dig et bedre indeklima? Så er Mitsubishi løsning det rette valg for dig og dine medarbejder eller gæster. Et Mitsubishi klimaanlæg forstyrrer ikke. Et Mitsubishi klimaanlæg er særligt kendt ved sit lave støjniveau. Både inde og ude. Du og dine medarbejdere vil være i stand til at arbejde i fred og ro. Dine gæster på hotellet vil heller ikke klage over støjen.

Der bliver talt mere og mere om klimaet i verden, men det er ligeså vigtigt, at der er et godt indeklima på din arbejdsplads. Du tilbringer mange timerom dagen på arbejdet. Derfor er det vigtigt med et godt indeklima, så du og dine medarbejdere kan holde motivationen og koncentrationen oppe igennem hele arbejdsdagen – fra start til slut.

Vores erfaring tyder på, at et klimaanlæg fra Mitsubishi er et sikkert valg – især når der er tale om erhvervsinstallationer. Hvis du ønsker, at din og dine medarbejderes arbejdsdag skal fungere mest effektivt, så burde du anskaffe dig et Mitsubishi klimaanlæg. Mitsubishi sikrer dig et indeklima, som er tilpasset det nordiske klima herunder det danske. Du vil med andre ord opnå gladere og friskere medarbejdere, som øger produktiviteten på arbejdspladsen.

Designmodellen til dit Mitsubishi klimaanlæg

Ønsker du et klimaanlæg med et sofistikeret og diskret design? Så har Mitsubishi heldigvis produceret designmodellen. Designmodellen fra Mitsubishi passer perfekt til dig, som går op i at dit klimaanlæg skal matche din boligindretning.

Mitsubishi designmodellen har et prisbelønnet design, som gør anlægget enkelt og derfor kan den med stor fordel bruges som en flot detalje på væggen. Med sit slanke look kan den hænge på væggen uden at ligne en stor klods.

Mitsubishi designmodellen fås i følgende farver:

Med et Mitsubishi klimaanlæg er du sikret topkvalitet og lang levetid

Mitsubishi er et af de førende mærker inden for klimaanlæg. Mitsubishi har i mange år leveret klimaanlæg til både privatkunder, erhvervskunder og industrikunder.

Med et klimaanlæg fra Mitsubishi, er du garanteret en lang levetid. Det et kvalitetsprodukt, som du vil få gavn af i mange år. Produktudviklingen foregår i laboratorier, hvor der er kvalitetskontrol. Mitsubishi klimaanlæg er lavet af miljøvenlige materialer. Dette sikrer den høje kvalitet og lange levetid.

Opnå økonomiske fordele med et Mitsubishi klimaanlæg

Et Mitsubishi klimaanlæg har en automatisk energibesparende styring. Der er indbygget en bevægelsessensor i selve anlægget. Denne sensor registrerer al aktivitet og bevægelse i rummet. Dvs., at den automatisk reducerer strømmen efter 15 min uden aktivitet og bevægelse i lokalet. Derefter tændes anlægget igen, når personalet er tilbage på kontoret.

Dette kan spare dig penge på længere sigt. Et klimaanlæg fra Mitsubishi er til dig, som ønsker at opnå energibesparelser.

Få rådgivning og vejledning – det er helt uforpligtende

Er du i tvivl om noget eller har du spørgsmål omkring Mitsubishi klimaanlæg? Vores medarbejdere står klar til at rådgive og vejlede dig – grundigt!
Celcius Nordic har over 25 års erfaring indenfor klimaanlæg, så tøv ikke med at kontakte os og få samtidig et uforpligtende tilbud.

Hos os er du i fokus, og derfor ønsker vi at dække lige netop dit behov og dine ønsker. Ved at handle hos os, er du garanteret en god service – før, under og efter købsprocessen.

aircondition enheder i hvid grå og sort
aircondition enhed