Frostrum

Celcius Nordic specialiserer sig i avancerede frostrumsløsninger, der er ideelle for alle typer af virksomheder og private, som kræver pålidelig dybfrysning.

Vores frostrum er designet til at opfylde alle dine behov for temperaturkontrolleret opbevaring. Sikkerhed, effektivitet og pålidelighed er kernen i vores produkter.

Vi leverer frostrum til private og erhverv

Hos Celcius Nordic er vi din professionelle partner, specialiseret i levering af driftssikre frostrum.

Vores ekspertise er baseret på mere end 30 års erfaring i branchen, hvilket placerer os i spidsen for markedet med fokus specifikt på frostrum. Vores team af specialister er dedikeret til at yde enestående service og installation, der sikrer, at du får adgang til branchens førende løsninger. Vi forstår vigtigheden af at have pålidelige frostrum, der møder både private og erhvervsmæssige behov, og vi stræber efter at levere tilpasset løsninger, der er nøje tilpasset dine specifikke krav.

Kontakt os

Se vores udvalg af frostrum

Kide Modular

Vissemann Tectocell

Incold Evokit

Vi er ISO 9001 certificeret

Som medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning, F-gas forordningen og ISO 9001 certificeret, kan du som kunde trygt handle hos os.

Vi har nemlig kvalitetsgaranti. Dermed er du også altid garanteret, at vi er opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og følger alle branchens kvalitetsordninger.

Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i en topprofessionel frostrums løsning, så kontakt os allerede i dag på tlf. 53 82 88 80, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi står klar med vores ekspertise alle ugens dage, hele året rundt.

Vores professionelle medarbejdere har en stor passion for opsætning frostrum. Vi sætter en stor dyd i at vejlede dig med vores ekspertise, så du kan opnå det bedst mulige resultat.

Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

Celcius Nordic giver dig markedets bedste løsning.

Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Optimer din virksomhed med frostrum fra Celcius Nordic

Hos Celcius Nordic specialiserer vi os i avancerede løsninger for frostrum, designet til effektivt at imødekomme dine mest udfordrende opbevaringskrav.

Vores frostrum er udviklet med det fineste indenfor teknologi og design for at sikre holdbarhed og højeste fryseeffektivitet. Vi lægger en stor ære i kvalitet og nyskabelse, og tilpasser derfor hver enkelt installation nøjagtigt til dit specifikke område og behov. Dette garanterer, at dine varer forbliver friske og i perfekt stand under de ideelle betingelser.

Uanset om du søger en løsning til din restaurant, detailforretning eller produktionsanlæg, er vores team fuldt ud bevidste om betydningen af pålidelighed og effektivitet i din virksomhed.

Vi er klar til at vejlede dig igennem valgprocessen og levere en frostrumsløsning, der ikke blot lever op til, men overstiger dine forventninger. Dette sikrer, at du kan føre din virksomhed videre med fuld tillid til dine opbevaringsløsninger.