Om os

Om os

Celcius Nordic ApS drives idag af Allan Horsdal tidligerer stifter af Horsdal´s Køleservice APS. Celcius Nordic ApS er en danskejet kølevirksomhed med stor ekspertise inden for klima-køle-fryseanlæg. Vi har igennem vores job de sidste 25 år oparbejdet et solidt renomme i den danske kølebranche og blandt vore mange kunder. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, kvalitet, samarbejde, planlægning, kommunikation og arbejdsmiljø.

Vi leverer driftsikre kølesystemer med største energibesparelse der er designet til problemfri drift året rundt.

Vores serviceafdeling tilbyder en lang række fleksible samarbejdsformer, og vi udfører lovpligtige eftersyn der passes ind, så Deres anlæg er optimeret til drift året rundt.

Celcius Nordic ApS er en danskejet kølevirksomhed, med stor ekspertise indenfor klima, køle- og fryseanlæg. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav, kun på den måde kan vi sammensætte den tekniske ideelle og økonomiske rigtige løsning. Vi lægger stor vægt på  kundetilfredshed, kvalitet, samarbejde, planlægning, kommunikation og arbejdsmiljø.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Hos Celcius Nordic ApS får kunderne:

N

En specialist i klima, køle-og fryseanlæg.

N

En yderst kvalitetsbevidst samarbejdspartner, som udfører den aftalte opgave til den aftalte tid i den forventede kvalitet – og til den aftalte pris.

N

Opgaverne leveret til en konkurrencedygtig pris.

N

En dedikeret samarbejdspartner, hvor arbejdsmiljø, kvalitet, sikkerhed, socialt ansvar, tid og økonomi prioriteres højt.

N

En troværdig samarbejdspartner, hvor en aftale er en aftale – og hvor samarbejdet bygger på dialog.

Kvalitetsgaranti

Som certificeret kølevirksomhed er Celcius Nordic ApS medlem af brancheforening samt de lovmæssige og kvalitetsforordninger, der findes inden for vores branche. Vi følger nøje med omkring nye tiltag og udvikling og formidler det effektivt videre.

AKB

Allan Horsdal er valgt ind som revisor i AKB af foreningens medlemmer. AKB er brancheforeningen i Danmark  for certificerede kølefirmaer. At være medlem af AKB er et kvalitetsstempel af virksomheden – hvad enten man arbejder med køle- eller varmepumpeanlæg. Det forpligter og sikrer, at både produkt og service altid er af højeste kvalitet. Medlemmernes opgaver stiller store krav til kvalitet og faglighed – AKB repræsenterer en branche med ekstrem betydning for samfundet og miljøet, hvor innovation, omstillingsparathed, uddannelse og kvalitetssikring spiller en stor rolle.

Kølebranchens Miljøordning

Som medlem af Kølebranchens Miljøordning betyder det, at Celcius Nordic ApS har forpligtet sig til at leve op til en række miljømæssige aftaler, bl.a. korrekt håndtering og bortskaffelse af kølemidler

Inspecta

Celcius Nordic ApS er ISO 9001:2015 certificeret som sagkyndig virksomhed af Inspecta i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr.100.

Certificeringen er bevis på at alle processer er styret ved hjælp af et effektivt kvalitetsledelsessystem og er en sikkerhed for ensartethed i virksomhedens produkter og ydelser. For Celcius Nordic´s  kunder betyder det, at der bliver udført kvalitetskontrol ved hvert servicebesøg og ved hver installation.

Der bliver lavet en rapport, som altid er tilgængelig og virksomheden bliver en gang årligt kontrolleret af et certificeringsfirma i forhold til beskrevne processer og forretningsgange.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.