Om Celcius Nordic

Celcius Nordic ApS er en danskejet kølevirksomhed, med stor ekspertise inden for klima-køle-fryseanlæg.

Hvem er vi?

Celcius Nordic ApS drives idag af Allan Horsdal tidligerer stifter af Horsdal´s Køleservice APS.

Vi har igennem vores job de sidste 31 år oparbejdet et solidt renomme, i den danske kølebranche og blandt vores mange kunder. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, kvalitet, samarbejde, planlægning, kommunikation og arbejdsmiljø.

Vi leverer driftssikre kølesystemer med største energibesparelse der er designet til problemfri drift året rundt.

Vores serviceafdeling tilbyder en lang række fleksible samarbejdsformer, og vi udfører lovpligtige eftersyn der passes ind, så Deres anlæg er optimeret til drift året rundt.

Celcius Nordic ApS er en danskejet kølevirksomhed, med stor ekspertise indenfor klima, køle– og fryseanlæg. Vi tager altid udgangspunkt i vores kunders individuelle behov og specialkrav, kun på den måde kan vi sammensætte den tekniske ideelle og økonomiske rigtige løsning. Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, kvalitet, samarbejde, planlægning, kommunikation og arbejdsmiljø.

Hos Celcius Nordic ApS får kunderne:

Kvalitetsgaranti

Som certificeret kølevirksomhed er Celcius Nordic ApS medlem af brancheforening samt de lovmæssige og kvalitetsforordninger, der findes inden for vores branche. Vi følger nøje med omkring nye tiltag og udvikling og formidler det effektivt videre.

DAKV

Allan Horsdal er valgt ind som revisor i DAKV af foreningens medlemmer. DAKV er brancheforeningen i Danmark for certificerede kølefirmaer. At være medlem af DAKV er et kvalitetsstempel af virksomheden – hvad enten man arbejder med køle- eller varmepumpeanlæg. Det forpligter og sikrer, at både produkt og service altid er af højeste kvalitet. Medlemmernes opgaver stiller store krav til kvalitet og faglighed – DAKV repræsenterer en branche med ekstrem betydning for samfundet og miljøet, hvor innovation, omstillingsparathed, uddannelse og kvalitetssikring spiller en stor rolle.

Kølebranchens Miljøordning

Som medlem af Kølebranchens Miljøordning betyder det, at Celcius Nordic ApS har forpligtet sig til at leve op til en række miljømæssige aftaler, bl.a. korrekt håndtering og bortskaffelse af kølemidler

Kiwa

Celcius Nordic ApS er ISO 9001:2015 certificeret som sagkyndig virksomhed af Kiwa i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr.100.

Certificeringen er bevis på at alle processer er styret ved hjælp af et effektivt kvalitetsledelsessystem og er en sikkerhed for ensartethed i virksomhedens produkter og ydelser. For Celcius Nordic´s  kunder betyder det, at der bliver udført kvalitetskontrol ved hvert servicebesøg og ved hver installation.

Der bliver lavet en rapport, som altid er tilgængelig og virksomheden bliver en gang årligt kontrolleret af et certificeringsfirma i forhold til beskrevne processer og forretningsgange.