Daikin varmepumpe Luft til vand

Ønsker du en effektiv varmeløsning? Vores Daikin varmepumpe luft-til-vand kombinerer topmoderne teknologi med økonomiske besparelser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og oplev forskellen.

Daikin varmepumper

Daikin er en af de førende producenter af luft til vand varmepumper og modellen Daikin Altherma er din sikkerhed for, at du får et produkt, som på alle måder – og mere til – lever op til de forventninger, du har.

Det gælder både, hvad angår brugervenlighed, design og anvendelsesområde, ligesom Daikin luft til vand varmepumper alle naturligvis er meget miljøvenlige.

Dertil kan du spare mange penge på din varmeregning, hvis du vælger at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en Daikin varmepumpe.

 

Kontakt os

Det får du blandt andet med Daikin Altherma 3

  • Markedet bedste fremløbs temperatur med driftsområde helt op til 65° C
  • Energimærket A+++
  • COP værdi på 5,10
  • En af markedets mest Miljøvenlig enheder, med super lav co2 udledning takket være den revolutionerende Bluevolution-teknologi.
  • Hele 5 års kvalitetsgaranti.
Allan

Daikin Altherma

Daikin Altherma er navnet på Daikins topmodel. Her får du en alt-i-en løsning, som sørger for både opvarmning og varmt vand i hanerne, ligesom du har mulighed for at tilføje køling. Du kan bruge denne model både i dit nuværende hjem, men det er også en oplagt løsning, hvis du skal flytte i nyt eller ønsker en bolig, hvor lavenergi er i fokus. I øvrigt er Daikin Altherma netop beregnet til at blive anvendt i Danmark og Nordeuropa, hvor vejret kan være koldt og drilsk.

Daikin Altherma luft-til-vand varmepumpen udvinder varmeenergi fra luften og kan på den måde både varme og køle dit hjem. Og som en af mange ekstra features ved Daikin Altherma kan du kombinere den med solenergi og dermed opnå en endnu større besparelse på din varmeregning. Daikin Altherma kan også sluttes til gulvvarmen og sikrer dig i det hele taget en behagelig temperatur døgnet og året rundt. Af andre lækre ekstra funktioner skal blandt andet nævnes:

Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Bestil et gratis tilbud i dag

At vælge og investere i et klimaanlæg kan være en betydelig beslutning. Hos Celcius Nordic ApS er vi dedikerede til at sikre, at vores kunder oplever den højeste standard af service.

Vores håndværk står for kvalitet, og vi afslutter ikke et projekt, før alt er perfekt. For os hos Celcius Nordic drejer det sig om at tilbyde køletekniske løsninger, der skaber tryghed og glæde for vores kunder.

Vi betragter hver opgave som begyndelsen på et langvarigt partnerskab.