Aircondition erhverv

Vil du gerne sikre dig, at der er et godt indeklima i din virksomhed? Så invester i et effektivt airconditionanlæg.

Hos Celsius Nordic er vi eksperter i alt, der har med aircondition til erhverv at gøre. Hvad enten du gerne vil have installeret aircondition i din butik, klinik eller i dine kontorlokaler, kan vi tilbyde dig en professionel løsning. Hos os kan du få skræddersyet en løsning til din virksomhed, så du får den bedst mulige løsning inden for aircondition og køleanlæg. 

Kontakt os gerne, så vi kan høre mere om din virksomheds behov for installation og montering.

Aircondition erhverv | derfor skal du vælge os

Der er mange fordele ved at bruge Celcius Nordic som din samarbejdspartner. Ger kan du se nogle af dem:
  • Vi er ISO9001 certificeret.
  • Vi er den førende leverandør af aircondition til erhverv.
  • Vi tilbyder vores kunder døgnservice 24/7.
  • Vi har mere end 30 års erfaring indenfor vores felt.
  • Vi kører ud til kunder på alle dele af Sjælland.
  • Vi tilbyder vores kunder kvalitetsgaranti.
  • Vi giver gerne et tilbud på en fast serviceaftale.
  • Vi hjælper dig med at reducere beløbet på din varmeregning.
  • Vi hjælper dig med at reducere din virksomheds CO2-udslip.
Du har mulighed for at kontakte os helt uforpligtende på 01 82 82 08 11.
aircondition enheder i hvid grå og sort
aircondition enhed

Konkurrencedygtige priser på aircondition erhverv

Er du på jagt efter en udbyder af aircondition til erhverv, der kan tilbyde dig en lav pris? Så er du landet det helt rette sted.

Vi står altid klar til at udarbejde et godt tilbud til dig på den aircondition-løsning, du efterspørger i dit erhverv, og du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at betale overpris for de ydelser, vi tilbyder dig.

Vores virksomhed lever af tilfredse kunder – og tilfredse kunder betaler en fair og prisvenlig pris. Kontakt os gerne allerede i dag, så du kan få et godt tilbud på aircondition til erhverv i hus.

Aircondition erhverv | når du stræber efter et godt indeklima i din virksomhed

Vil du gerne kunne tilbyde dine medarbejdere et sundt arbejdsmiljø? Så er du nødt til at forholde dig til indeklimaet i dine erhvervsbygninger.

Et airconditionanlæg bidrager til et godt indeklima, der er sundt og behageligt at opholde sig i. Det gør både dine medarbejdere mere effektive og får dem til at føle sig bedre tilpas, når de møder ind på arbejde hver eneste morgen.

Er du i tvivl om, hvilken løsning inden for aircondition erhverv du skal gå med? Så står vi klar til at rådgive dig. Vi er kun et opkald eller en mail væk og står altid klar med gode råd.

Kontakt os for et tilbud i dag

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have vores besyv med, inden du lægger dig fast på en bestemt løsning?

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 82 82 08 11, og foretrækker du at sende en mail afsted, kan du skrive til os på firma@celsius.dk

Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.