Varmepumpe Luft til Vand

Søger du en effektiv og miljøvenlig opvarmningsløsning? Celcius Nordic præsenterer luft til vand varmepumper af høj kvalitet, der sikrer optimal komfort i dit hjem eller virksomhed. Få et uforpligtende tilbud og oplev forskellen.

En revolution inden for varmeteknologi

Luft-til-vand varmepumper sikrer dig et bedre indeklima samt en stor besparelse på din varmeregning. Afhængig af dit behov, vil besparelsen alene betale for varmepumpen på 5-6 år.

varmepumper erstatter de ineffektive olie og gasfyr vi har anvendt i så mange år, og er intet mindre end en revolution inden for central varmeteknologi.

Hvorfor skal jeg skifte til en luft-til-vand varmepumpe?

Du forbedrer dit indeklima i din bolig eller kontor og samtidig sparer du penge på din varmeregning. Desuden er en luft-til-vand varmepumpe et langt mere klimavenligt alternativ til olie- eller gasfyr.

Du vil derfor opleve, at fordelen ved at skifte til en luft-til-vand- varmepumpe vil stige, i takt med at presset på fossile brændstoffer stiger, hvilket vil sikre dig endnu større besparelser i fremtiden.

 

Kontakt os

Hvorfor vælge en luft-til-vand varmepumpe?

  • Erstatter dit gamle olie eller gasfyr
  • Bedre indeklima & mere stabil varme
  • Miljøvelig – Altid
  • Energimærket A++ eller A+++
  • En årlig besparelse på op til 20.000 DKK
  • Minimum 5 års kvalitetsgaranti
Allan

Vælg en luft-til-vand varmepumpe til huse og villaer

Luft-til-vand varmepumper bruges ofte i helårshuse, hvor man ønsker at spare en masse penge på sigt, da det er en større investering, som vil tage ca. 6 år at tjene hjem igen. Herefter vil man dog spare mange penge årligt i forhold til brugen af eksempelvis et oliefyr. En luft-til-vand-varmepumpe tager et par dage at installere, og den kobles til varmtvandsbeholderen, hvormed den sørger for varmen i henholdsvis brugsvandet, radiatorerne og/eller gulvvarmen.

Luft til vand-varmepumper har desuden indbygget noget kaldet en buffertank med vand, som varmes op i løbet af dagen, så der også er en masse varmt vand til at bruge af om natten.

Celcius Nordic er din professionelle partner

Varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder på kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

Celcius Nordic ApS leverer og monterer alle type varmepumper. Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på din kommende varmepumpe.

Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Luft-til-vand varmepumpe i stedet for oliefyr – ny lovgivning

Det betyder, at en luft til vand varmepumpe kommer til at overtage store dele af markedet for oliefyr.

Så derfor er det hensigtsmæssigt at være på forkant og installere luft til vand varmepumpe allerede nu, så du kan spare tusindvis af kroner.

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem.

Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

Kontakt os

Tilfredshed er vores prioritet

At vælge og investere i et klimaanlæg kan være en betydelig beslutning. Hos Celcius Nordic ApS er vi dedikerede til at sikre, at vores kunder oplever den højeste standard af service.

Vores håndværk står for kvalitet, og vi afslutter ikke et projekt, før alt er perfekt. For os hos Celcius Nordic drejer det sig om at tilbyde køletekniske løsninger, der skaber tryghed og glæde for vores kunder.

Vi betragter hver opgave som begyndelsen på et langvarigt partnerskab.