Panasonic varmepumpe luft til vand

Ønsker du konstant veltempereret bolig og varmt vand på kommando? Panasonic’s luft-til-vand varmepumper, især Aquarea T-CAP, kombinerer den nyeste teknologi med pålidelig komfort.

Oplev den ultimative varmeløsning

Panasonic All in one Aquarea T-CAP

Selvom alle modeller fra Panasonic er absolut anbefalelsesværdige, skal der ikke herske tvivl om, at Aquarea T-CAP luft-til-vand varmepumpen er et absolut pletskud. Den er som skabt til det kolde danske vejr, hvor du har behov for et system, du kan stole på uanset udendørstemperaturen. Du får en luft til vand varmepumpe, der kan erstatte dit gamle olie- eller gasfyr, og du kan også anvende det i installationer, hvor du bruger gulvvarme.

Du kan også slutte det til et solenergisæt, og på den måde i endnu højere grad minimere den belastning, som du udsætter miljøet for. Dertil er det også muligt at slutte en termostat til Aquarea T-CAP, der giver dig total kontrol over opvarmningen af din bolig. Men det er ikke det hele.

Kontakt os

Fordele med en T-CAP varmepumpe

  • T-CAP er en forkortelse for total kapacitet, og det dækker over, at modellen kan bibeholde sin kapacitet uden at bruge en elektrisk forvarmer, selv når der er -15 grader, og kan derfor holde dig varm, selv om udstyret er placeret koldt
  • T-CAP er udstyret med en række af ekstra funktioner, der øger brugervenligheden betragteligt. Der er blandt andet tale om ferietilstand og en let visning af energiforbruget, så du altid kan følge med
Allan

Panasonic Aquarea – Luft til Vand Varmepumpe

Panasonic er bl.a kendt som den største spiller på luft-til-vand varmepumpe markedet. Med en Panasonic varmepumpe, har du garanti for en pålidelig varmepumpe med 5 års driftsgaranti.

Panasonic er den største leverandør af varmepumper på markedet og det er ikke uden grund – deres Aquarea T-Cap All in One serie egner sig til alle bygninger, huse og helårshjem.
Aquarea T-CAP modellen er Panasonic’s flagskibsmodel og den bedst sælgene varmepumpe på markedet – “All in One” betyder den dækker alle dine varmebehov i et system.

Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Bestil et gratis tilbud i dag

At vælge og investere i et klimaanlæg kan være en betydelig beslutning. Hos Celcius Nordic ApS er vi dedikerede til at sikre, at vores kunder oplever den højeste standard af service.

Vores håndværk står for kvalitet, og vi afslutter ikke et projekt, før alt er perfekt. For os hos Celcius Nordic drejer det sig om at tilbyde køletekniske løsninger, der skaber tryghed og glæde for vores kunder.

Vi betragter hver opgave som begyndelsen på et langvarigt partnerskab.