Panasonic klimaanlæg

Få et Panasonic Klimaanlæg fra et af landets førende virksomheder.

Et anlæg fra Panasonic giver den bedste kvalitet indenfor køling og opvarmning til bolig, industri og virksomheder.

Vi garanterer dig et støjsvagt anlæg, der sikrer et sundt indeklima. Hos Celcius Nordic får du kompetent rådgivning og vejledning, som passer til netop dit behov.

Få et effektivt Panasonic klimaanlæg

Panasonic klimaanlæg er produceret specielt til det nordiske klima herunder det danske. Panasonic klimaanlæg kan bruges uanset, hvilken årstid det er. Et Panasonic klimaanlæg har ikke nødvendigvis noget at gøre med vejrforholdene udenfor. Tværtimod anbefales det, at man har et klimaanlæg året rundt, som sørger for et godt og sundt indeklima.

Et behageligt indeklima er altid sundt både i det private hjem og i erhvervslivet. Ønsker du et godt klimaanlæg til en fornuftig pris? Så er Panasonic det rette valg for dig.

Hos Celcius Nordic forhandler vi klimaanlæg fra Panasonic og tilbyder også montering – hvis dette ønskes. Det kan både være vanskeligt og besværlig at installere et klimaanlæg. Læn dig tilbage og lad vores medarbejdere klare det hårde arbejde for dig, mens du kan glæde dig til et sundere indeklima.

Hvorfor vælge et Panasonic klimaanlæg?

Panasonic klimaanlæg er et kvalitetsprodukt til en rimelig pris

Panasonic klimaanlæg er en billig løsning til et indeklimaproblem uden at det går udover kvaliteten. Mange kender allerede Panasonic. De har et holdbart design, som sikrer en lang og problemfri levetid.

Kunne du tænke dig et bedre indeklima, som vil gøre dit hjem, kontor mm. Komfortabelt? Ønsker du et godt klimaanlæg til en rimelig pris? Så burde du overveje en Panasonic løsning.

Der findes mange forskellige modeller herunder vægmodeller og gulvmodeller – til et hvert ønske og behov. Vi anbefaler et klimaanlæg fra Panasonic, fordi det er den billigste metode til et bedre indeklima, uden at kvaliteten bliver ringere.

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Energibesparende løsning med Panasonic klimaanlæg

Ønsker du at spare penge på elregningen og går du op i miljøet? Ved at købe et Panasonic klimaanlæg kan du opnå økonomiske besparelser. Det er ikke dyrt at investere i en Panasonic løsning, når du tager dine energibesparelserne på længere sigt i betrækning. Med et Panasonic klimaanlæg, skal du ikke bekymre dig om din elregning. Læs mere om Panasonics produkter her.

Invester i dine medarbejder ved at investere i et Panasonic klimaanlæg

Det er altid en god ide at investere i sine medarbejdere. Det resulterer i øget produktivitet. Ved at investere i et Panasonic klimaanlæg, investerer du også i dine medarbejdere. Et godt indeklima er nøglen til en produktiv og effektiv dag. Der er ikke noget værre end ikke at kunne koncentrere sig. Kort og kontant er det spild af tid både for medarbejderen selv, men også for dig. Virksomheden mister også penge på det.

Som det første skal du altid sørge for, at dine medarbejdere arbejder under de helt rigtige arbejdsmiljøforhold. Et af de vigtigste forhold er, at der er et godt indeklima på arbejdspladsen. På denne måde undgår du trætte medarbejdere, der egentlig ikke yder noget i slutningen af dagen. Når dette gentager sig og flere dage i streg, kan det ende med, at virksomheden kommer bagud med arbejdet.

Ved at investere i et Panasonic klimaanlæg, vil du opleve en positiv forskel hurtigt. Dine medarbejdere vil være gladere, friskere og veloplagte. Og som det vigtigste vil de kunne holde til en hel arbejdsdag – uden problemer. Læs mere om indeklima på Arbejdsmiljø i Danmark.

Mange er heller ikke klar over, hvor følsomt it-udstyr er. Dit it-udstyr kan tage skade af den forkerte temperatur, og dette kan give forstyrrelser. En Panasonic løsning hjælper ikke kun dine medarbejdere, men også dit it-udstyr. Dit it-udstyr vil fungere langt hurtigere og nemmere i et sundt indeklima. Du sparer derfor både arbejdstid og penge på reparationer. Et Panasonic klimaanlæg har en konstant stabil temperatur, som kan tilpasses alt efter behov.

Panasonic klimaanlæg testes løbende

For at fastholde kvaliteten, bliver et klimaanlæg fra Panasonic testet løbende. Dette gør de for at sikre den gode kvalitet, og at produktet lever op til forventningerne.

Et Panasonic klimaanlæg bliver, som det vigtigste, testet i forhold til holdbarhed. Formålet er at sikre klimaanlæggets lange levetid. Et Panasonic klimaanlæg skal kunne fungere optimalt i mange år. Derfor bliver der foretaget en test, hvor Panasonic klimaanlæg er aktiveret i 10.000 timers uafbrudt drift. Testen bliver afholdt under meget værre forhold end de faktiske driftsforhold. Herefter skiller man klimaanlægget ad for at tjekke de indre komponenter for fejl.

Derudover bliver støj testet via et ekko-frit-rum. Denne test bekræfter, at man kan føre en samtale uden, at der forekommer støj fra klimaanlægget. Dette er især vigtigt i forhold til arbejdspladser. Driften vil ikke forstyrre dig, mens der er fuldkommen stilhel, og du evt. sover.