Klimaanlæg

Er du på udkig efter det perfekte klimaanlæg til din bolig eller virksomhed? Celcius Nordic tilbyder førsteklasses klimasystemer med garanti for tilfredshed over hele Sjælland. Få et uforpligtende tilbud nu

Klimaanlæg til alle brancher!

Celcius Nordic ApS løser alle behov indenfor klimaanlæg til erhverv, industri og private

Vi arbejder med produkter af høj kvalitet, med maksimal ydelse og minimale vedligeholdelsesomkostninger. Det kan være dyrt at køre med dårlige og ineffektive klimaanlæg. Det er derfor vigtigt, at vores klimaanlæg og indeklimaløsninger er fuldstændigt energioptimeret.

Har du behov for et klimaanlæg, aircondition eller et anden form for ventilation, så er Celcius Nordic din foretrukne leverandør og installatør – Ring 53 82 88 80 eller benyt kontakt formularen her på siden – vi svarer alle henvendelser inden for 24 timer!

Kontakt os

Klimaanlæg til dit kontor

Indeklimaet betyder meget for medarbejdernes trivsel og komfort på arbejdspladsen.

Celcius Nordic sørger for den rette dimensionering, der er optimal for den individuelle løsning inden for kontormiljøer.

Vi er eksperter i indeklimaløsninger – ofte kaldet komfortkøl – som sikrer den rette temperatur og luftfugtighed samt renser og fordeler luften optimalt. Komfortkøling sikrer et bedre arbejdsmiljø og et lavere energiforbrug.

På arbejdspladsen giver et optimalt indeklima direkte produktivitetsforbedringer og styrker medarbejderens arbejdsmiljø og trivsel.

Celcius Nordic installerer klimaanlæg til:

 • Kontorer
 • Mødelokaler
 • Butikslokaler
 • Konferencerum
 • Køkkener/kantiner
 • Hoteller
 • Værksteder
 • Laboratorier
 • Klinikker
 • Hospitaler
 • Institutioner
 • Erhverv
 • Meget mere!

Bedre indeklima på din arbejdsplads

Et godt indeklima giver glade og sunde medarbejdere. Mange undersøgelser har vist at når temperaturen på kontoret reduceres fra 25°C til 21°C, medfører det en væsentlig stigning i produktivitet.

Ordentlig ventilation og ren luft mindsker smitte og sygdom. Derfor er et godt indeklima også en god forretning, da det sparer mange sygetimer og tabt arbejdsfortjeneste.

Det er både sund fornuft, god medarbejderpleje og en god forretning at regulere temperatur & indeklima på din arbejdsplads.

Klimaanlæg til Serverrum & IT

Serverrummet er firmaets hjerte og nedbrud er både forbundet med ineffektivitet og tab af omsætning. Det kan blive fatalt og rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, det skaber i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga. nedbrud.

Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje temperaturer eller lav luftfugtighed. Det slider simpelthen på komponenterne og levetiden af udstyret forkortes.

Celcius Nordic
53 82 88 80
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Ventilation & køling til IT infrastruktur

Derfor installerer vi rigtig mange klimaanlæg i serverrum, og har stor erfaring med det. Det er vigtigt at få den helt rigtige løsning, som passer præcis til dine behov – der findes nemlig rigtig mange løsninger.

Skal det f.eks. være med frikøling, downflow, upflow, it-gulve, vandbaseret eller DX anlæg mv. Vi tilbyder en række af markedets førende produkter til køling af serverrum og it-udstyr bl.a. Daikin, Mitsubishi og Panasonic som det foretrukne.

Vi specialiserer os for øvrigt i alle former for køl- og frost anlæg samt aircondition løsninger til alle formål.

Kontakt derfor Celcius Nordic for at få rådgivning omkring den helt rigtige løsning.

Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over omkostningerne målt op mod den risiko, du løber ved ikke at have kølet dit anlæg.