Klimaanlæg

Få et klimaanlæg af højeste kvalitet hos Celcius Nordic. Alle vores produkter yder maksimal ydeevne til lave omkostninger

4 gode grunde til at købe dit klimaanlæg hos os :

Klimaanlæg til alle brancher!

Celcius Nordic ApS løser alle behov indenfor klimaanlæg til erhverv, industri og private

Vi arbejder med produkter af høj kvalitet, med maksimal ydelse og minimale vedligeholdelsesomkostninger. Det kan være dyrt at køre med dårlige og ineffektive klimaanlæg. Det er derfor vigtigt, at vores klimaanlæg og indeklimaløsninger er fuldstændigt energioptimeret. 

Har du behov for et klimaanlæg, aircondition eller et anden form for ventilation, så er Celcius Nordic din foretrukne leverandør og installatør – Ring 82 82 08 12 eller benyt kontakt formularen her på siden – vi svarer alle henvendelser inden for 24 timer!

Klimaanlæg til dit kontor

Indeklimaet betyder meget for medarbejdernes trivsel og komfort på arbejdspladsen. 

Celcius Nordic sørger for den rette dimensionering, der er optimal for den individuelle løsning inden for kontormiljøer.

Vi er eksperter i indeklimaløsninger – ofte kaldet komfortkøl – som sikrer den rette temperatur og luftfugtighed samt renser og fordeler luften optimalt. Komfortkøling sikrer et bedre arbejdsmiljø og et lavere energiforbrug. 

På arbejdspladsen giver et optimalt indeklima direkte produktivitetsforbedringer og styrker medarbejderens arbejdsmiljø og trivsel.

Bedre indeklima på din arbejdsplads

Et godt indeklima giver glade og sunde medarbejdere.  Mange undersøgelser har vist at når temperaturen på kontoret reduceres fra 25°C til 21°C, medfører det en væsentlig stigning i produktivitet.

Ordentlig ventilation og ren luft mindsker smitte og sygdom. Derfor er et godt indeklima også en god forretning, da det sparer mange sygetimer og tabt arbejdsfortjeneste.

Det er både sund fornuft, god medarbejderpleje og en god forretning at regulere temperatur & indeklima på din arbejdsplads.

Celcius Nordic installerer klimaanlæg til:

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Klimaanlæg til Serverrum & IT

Serverrummet er firmaets hjerte og nedbrud er både forbundet med ineffektivitet og tab af omsætning. Det kan blive fatalt og rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, det skaber i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga. nedbrud.

Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje temperaturer eller lav luftfugtighed. Det slider simpelthen på komponenterne og levetiden af udstyret forkortes.

Ventilation & køling til IT infrastruktur

Derfor installerer vi rigtig mange klimaanlæg i serverrum, og har stor erfaring med det. Det er vigtigt at få den helt rigtige løsning, som passer præcis til dine behov – der findes nemlig rigtig mange løsninger.

Skal det f.eks. være med frikøling, downflow, upflow, it-gulve, vandbaseret eller DX anlæg mv. Vi tilbyder en række af markedets førende produkter til køling af serverrum og it-udstyr bl.a. Daikin, Mitsubishi og Panasonic som det foretrukne.

Vi specialiserer os for øvrigt i alle former for køl- og frost anlæg samt aircondition løsninger til alle formål.

Kontakt derfor Celcius Nordic for at få rådgivning omkring den helt rigtige løsning.

Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over omkostningerne målt op mod den risiko, du løber ved ikke at have kølet dit anlæg.

serverrum med klimaanlæg
klimaanlæg i serverrum

10 gode råd til dit nye klimaanlæg

Køleanlæg og varmepumper er avancerede mekaniske enheder. Hvis du behandler dem ordentligt, vil du have glæde af dem i mange år. Samtidig sparer du dig selv og miljøet for unødigt spild og energiforbrug.

Overhold derfor disse 10 beskrevne råd fra Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening.

Autorisation ved opstilling

Personer, der opstiller, monterer og igangsætter almindelig stationære klima- / aircondition- / ventilationsanlæg, skal som minimum være i besiddelse af et såkaldt Kategori II-certifikat.

ISO9001 certificeret ved opstilling

Firmaer, der opstiller, monterer og igangsætter klima- / aircondition- / ventilationsanlæg, der indeholder over 2,5 kg kølemiddel skal være ISO9001 certificeret og teknikeren, der udfører arbejdet, skal være certificeret køletekniker.

Lovpligtigt eftersyn

Alle klima- eller airconditionanlæg med fyldning større end 1 kg kølemiddel skal have udført et lovpligtigt eftersyn min. en gang om året. Nogle anlæg med større og/eller ældre kølemiddelfyldninger skal iflg. EU have udført lækagekontrol 2 / 4 gange årligt. Dit AKB-medlem kan oplyse dig om, hvor ofte det skal ske, eller du kan ringe til AKB og få tilsendt en tabel, hvor du kan se de periodiske krav til lækagekontrol for dit anlæg.

Autorisation ved eftersyn

Personer, der foretager eftersyn, reparation, vedligeholdelse eller nedluk (herunder tømning) af klima- / aircondition- / ventilationsudstyr, der indeholder et af de mest almindelige kølemidler, skal som minimum have en særlig autorisation.

ISO9001 certificeret ved eftersyn

Firmaer, der foretager eftersyn af klima- / aircondition- / ventilationsanlæg, der indeholder over 2,5 kg kølemiddelfyldning, skal være ISO9001 certificeret og teknikeren, der udfører arbejdet, skal være certificeret køletekniker. På AKB’s hjemmeside, kan du se, hvilke medlemmer af brancheforeningen, der er ISO 9001-godkendt.

Dokumentation af lovpligtigt eftersyn

Det er ejeren af et anlæg, der skal kunne dokumentere, at der har været foretaget et lovpligtigt eftersyn.

Dokumentation ved anlæg

Dokumentationen for lovpligtige eftersyn skal befinde sig ved anlægget.

Dokumentation ved anlæg

KMO, Kølebranchens Miljøordning, er udpeget af Miljøstyrelsen til at varetage autorisationer og registreringer, som gør det muligt at kontrollere en autoriseret person eller virksomheds status i forhold til HFC kølemidler – se www.kmo.dk for yderligere information.

Ukyndig anvendelse

De fleste kølemidler kan ved uhensigtsmæssig eller ukyndig anvendelse forøge drivhuseffekten. Det kan endvidere føre til nedsat virkningsgrad / større energiforbrug. Også derfor skal klima- / aircondition / ventilationsudstyr installeres og serviceres af korrekt uddannet personale og godkendte virksomheder.

Ukyndig anvendelse

AKB, Autoriserede Køle- og Varmepumpefirmaers Brancheforening, er en landsdækkende brancheforening, der samler branchens godkendte virksomheder. Ved henvendelse til AKB kan du altid få oplyst gældende regelsæt og godkendte firmaer, der giver dig branchens bedste betingelser. Celcius Nordic er naturligvis medlem af AKB.

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder.

Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum, og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer.

Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm – en installering vi også klarer.