Ventilation Kontor

Står du og mangler en ventilationsløsning til dit kontor? Celcius Nordic leverer kvalitetsløsninger med tilfredshedsgaranti på hele Sjælland. Bestil et gratis tilbud på ventilationsanlæg til dit kontor i dag.

Ventilation & frisk luft til hjernen på Kontoret

Vi har alle gavn af frisk luft og god ventilation, især på kontoret.

Vores krop har nogle indbyggede alarmsystemer, som hjælper os med at regulere vores omgivende miljø. Når det bliver koldt, fortæller kroppen os, at vi fryser, og vi kan skrue op for varmen. Når det er for varmt, begynder kroppen at svede, og vi kan vælge at åbne et vindue.

Disse signaler bliver dog sendt relativt sent, og vi reagerer derfor først, når skaden er sket. Vi åbner først vinduet, når det ER blevet for varmt – ikke inden det bliver for varmt.

Længe inden det sker, har varmen dog påvirket kroppen og – ikke mindst – hjernen.

Vi kender det faktisk godt alle sammen. Når det begynder at blive varmt, begynder vi alle sammen at blive lidt sløvere og mere uoplagte. Jo varmere det bliver – jo sløvere bliver vi. Til sidst magter man nærmest ikke andet end at ligge ned og slappe af.

Endnu værre er det faktisk med luftkvaliteten på kontoret.

Kontakt os

Ventilationsanlæg til Kontoret – Vi har erfaringen

Med mange års erfaring og flere hundrede installerede ventilationssystemer til kontorer er vi blandt de førende eksperter på området.

Vi specialiserer os desuden i alle former for køl- og frostanlæg samt airconditionløsninger til kontorer og erhverv.

Du kan derfor trygt overlade alle former for ventilationsopgaver til dit kontor til os.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os og få råd & vejledning. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vigtigheden af Ventilation på Kontoret

Uden ventilation kontor vil luftkvaliteten meget hurtigt blive meget dårlig. Det skyldes både mennesker, materialer og maskiner.

Her er nogle af de gener dårlig luftkvalitet kan medføre på kontoret:

  1. Ophobning af CO2: Mennesker udsender gasser hele tiden. Det sker primært ved, at vi udånder CO2, når vi trækker vejret. Mange mennesker i et kontorlokale vil derfor medføre øget CO2-ophobning, hvilket gør det sværere for medarbejdere at trække vejret.
  2. Afgasning: Det er en proces, hvor materialer afgiver skadelige stoffer og partikler til luften. For mange stoffer og materialer er afgasningen størst i starten, hvorefter den langsomt aftager. Det gælder dog ikke alle stoffer. Fuger, lim og maling vil for eksempel ofte først begynde at afgive skadelige stoffer, når de med tiden bliver udsat for varme og fugt. Afgasning kan medføre irritation i øjne og slimhinder samt hovedpine.
  3. Lugt: Uden ventilation kontor vil dårlig lugt ophobe sig på kontoret.
  4. Fugt & Skimmel: Uden ventilation vil fugtigheden i luften stige. Det vil den, fordi fugt fra køkkener, kaffemaskiner, elkedler og lignende ophober sig i luften. Også mennesker udskiller megen fugt – både gennem huden og når vi trækker vejret. Fugt giver grobund for skimmelsvamp, som kan være meget sundhedsskadelig for mennesker.

Af disse årsager er god ventilation kontor, som følge af et velfungerende ventilationsanlæg kontor eller ordentlig aircondition, absolut kritisk for at skabe det bedst mulige indeklima.

Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Automatisk ventilationsanlæg på Kontor løser problemerne

Med aircondition fra et automatisk ventilationsanlæg til kontoret sikrer du hele tiden korrekt og konstant ventilation. Derved er du sikker på, at temperaturen holder sig på et konstant niveau, som er det optimale for kroppen, og som sikrer optimale arbejds- og koncentrationsbetingelser for de mennesker, der befinder sig i kontoret.

Desuden vil et ventilationsanlæg kontor give dig en markant bedre luftkvalitet. Som navnet jo fortæller, gør et ventilationsanlæg netop det, at det ventilerer luften. Det suger gammel og brugt luft ud af lokalet og erstatter det med ny og frisk luft.

Derved er du sikret mod de mange problemer, som svingende temperaturer og dårlig luftkvalitet medfører i et kontormiljø.