Luft til luft varmepumpe

Leder du efter en bæredygtig og økonomisk varmekilde?

Luft-til-luft varmepumper er ikke kun effektive og omkostningseffektive, men de er nu også energioptimerede, hvilket gør dem ideelle for både kontorer, sommerhuse og hjem.

Overlegen energiudnyttelse og komfort til erhverv og privat

En ny luft-til-luft varmepumpe, der har den dårligst mulige energiudnyttelse (dvs. A mærket) kan slå et oliefyr -eller traditionel Elvarme kedel med hele 300% – og vælger du en af de nyeste luft-til-luft varmepumper med A+++, ja så ser regnskabet kun langt bedre ud.

Den store popularitet hos Danskerne, skal findes i de mange ekstrafunktioner en luft-til-luft varmepumpe skaber.
Luften renses med nanoteknologi og giver allergikere og andre beboere en renere og mere behagelig opholdszone -og muligheden for at køle på de hede sommerdage, er også yderst vellidt.

Kontakt os

Få bedre indeklima med en luft-til-luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper bruges ofte i huse, fritidshuse eller sommerhuse, som kun benyttes en gang imellem. Disse er nemlig gode, hvis man ønsker et godt indeklima, vil slippe for fugt og ”kælderlugt” og ønsker et billigt alternativ til dyre el-radiatorer. Luft-til-luft varmepumper kan altså holde dit sommerhus lunt hele året rundt til billige penge, og der er også mulighed for en hurtig opvarmning, hvis man ønsker ekstra varme på en kold dag. På meget varme sommerdage vil den også kunne fungere som en aircondition, du har altså mulighed for at have lige den temperatur, som passer dig bedst. De er nemme at installere, og så er det den billigste form for varmepumpe.

Varmepumpen styres via en trådløs fjernbetjening og tilpasser automatisk køling og opvarmning i overensstemmelse med rummets aktuelle temperatur. Dette reducerer systemets opstartstid, hvilket sikrer en hurtigere opnåelse af den ønskede rumtemperatur, hvilket sikrer en effektiv og problemfri drift.

Allan

Vedligeholdelse af luft-til-luft varmepumper

Luft-til-luft varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse.

Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem.

Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

Celcius Nordic
Ring til os
Skriv til os

Kontakt os

Tilfredshed er vores prioritet

At vælge og investere i et klimaanlæg kan være en betydelig beslutning. Hos Celcius Nordic ApS er vi dedikerede til at sikre, at vores kunder oplever den højeste standard af service.

Vores håndværk står for kvalitet, og vi afslutter ikke et projekt, før alt er perfekt. For os hos Celcius Nordic drejer det sig om at tilbyde køletekniske løsninger, der skaber tryghed og glæde for vores kunder.

Vi betragter hver opgave som begyndelsen på et langvarigt partnerskab.