Specialister i Kølerum, Frostrum og Fryserum

Hos Celcius Nordic er du altid garanteret markedets bedste kvalitets produkter til konkurrencedygtige priser. Med mere end 30 år i branchen er vi specialister i kølerum, frostrum og fryserum til både private og erhverv.

Hvorfor skal du vælge os som din leverandør? Her er de 4 bedste grunde:

Vi leverer kølerum, frostrum og fryserum til private og erhverv

Vi hos Celcius Nordic er din professionelle leverandør af driftssikre kølerum, frost– og fryserum.

Med mere end 30 års erfaring i branchen, er vi de førende på markedet, når det kommer til montering og service af diverse kølerum, frostrum og fryserum. Uanset om du står og mangler et kølerum til dit private hjem eller virksomhed, står vores specialister klar til at hjælpe dig med at levere og installere markedets bedste produkter. Hos os er du garanteret en løsning, som er tilpasset efter dine behov.

Skriv besked ↓


  Vi tilbyder

  Klimaanlæg

  Som du nok kunne forestille dig, er store kølerum storforbrugere af strøm. Hos os er det ikke noget, du skal bekymre dig om. Vi forhandler nemlig kun lavenergimærket produkter som bruger miljøvenlige kølemidler.

  Frostrum - Levering, montering & service

  Vi kan med glæde fortælle dig, at alle vores frostrum er lavenergimærket og bruger miljøvenlige kølemidler. På trods af at vores frostrum har et minimalt strømforbrug, leverer de stadig en forrygende indsats.

  Levering, montering & service af fryserum

  Hos os kan du få skræddersyet tilbud på et fryserum, som dækker alle dine krav og behov. Hos os kan du have god miljømæssig samvittighed, da vi kun er forhandler af lavenergimærket fryserum, som benytter miljøvenlige kølemidler.

  Se vores udvalg af kølerum, frost- og fryserum

  Tidligere
  Næste
  ISO 9001 certificeret

  Vi er ISO 9001 certificeret

  Som medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning, F-gas forordningen og ISO 9001 certificeret, kan du som kunde trygt handle hos os.

  Vi har nemlig kvalitetsgaranti. Dermed er du også altid garanteret, at vi er opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og følger alle branchens kvalitetsordninger.

  Kontakt os allerede i dag

  Er du interesseret i en topprofessionel køle, frost- og fryseløsning, så kontakt os allerede i dag på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi står klar med vores ekspertise alle ugens dage, hele året rundt.

  Vores professionelle medarbejdere har en stor passion for opsætning af kølerum, frostrum og fryserum. Vi sætter en stor dyd i at vejlede dig med vores ekspertise, så du kan opnå det bedst mulige resultat.

  Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

  Celcius Nordic giver dig markedets bedste løsning.

  Kølerum, frost- og fryserum video

  Se hvilke brancher vi leverer kølerum, frostrum og fryserum til:

  Kølerum

  Vi leverer kølerum til private og erhverv

  Vi hos Celcius Nordic er din professionelle leverandør af driftssikre kølerum.

  Med mere end 30 års erfaring i branchen, er vi de førende på markedet, når det kommer til installering og service af kølerum. Uanset om du står og mangler et kølerum til dit private hjem eller virksomhed, står vores specialister klar til at hjælpe dig med at levere og installere markedets bedste produkter. Hos os er du garanteret en løsning, som er tilpasset dine behov.
  Som du ved, er store kølerum storforbrugere af strøm. Hos os er det ikke noget, du skal bekymre dig om. Vi forhandler nemlig kun lavenergimærket produkter som bruger miljøvenlige kølemidler. På trods af at strømforbruget er minimeret på vores løsninger, holder de stadig den maksimale ydeevne.
  Grundværdierne for vores virksomhed er, at kunne levere dig en professionel og holdbar løsning, så dine råvarer kan opbevares under de bedste forudsætninger og have en længere holdbarhed.

  Skræddersyet kølerum til dig

  Uanset om det kommer til private eller virksomheder, har alle hver sine krav til den perfekte løsning af kølerum. Derfor er vi drevet af at skabe en professionel løsning til dig, som altid er 100% tilpasset til dine krav og behov.

  Som autoriserede leverandører af kølerum, har vi sikret os, at vi kun forhandler de absolut bedste produkter på markedet, og står altid klar med vores ekspertise og vejledning, så du kan få installeret den helt rigtige løsning. Som kunde giver det dig en garanti for, at få en løsning som lever op til alle dine ønsker og behov på alle parametre uanset din situation.
  Med vores løsninger, har du også mulighed for at købe flere moduler, hvor du helt selv kan indrette kølerummet, så alle dine fødevarer er adskilt lige, som du ønsker det.
  Vi leverer markedets bedste frostrum til alle typer af virksomheder og institutioner samt private.

  Her på siden kan du se en oversigt over alle de brancher, vi tilbyder vores service i.

  Vi kan klare alle opgaver uanset størrelse og omfang.

  Leverandør af kølerum - 30 års erfaring

  Celcius Nordic er din professionelle leverandør af markedets bedste kølerum. Hos os er produkterne førende indenfor kvalitet og driftssikkerhed.
  Som leverandør med mere end 30 års erfaring i branchen er det essentielt for os, at alle parametre og komponenter på vores produkter er blandt de bedste verden. Det mest grundlæggende for en høj driftssikkerhed i hverdagens brug af kølerummet, er en god kvalitet. Med et kølerum der er pålideligt, kan du altid regne at dine fødevarer holder den konsistente temperatur og holdbarheden.

  Når det kommer til større løsninger til køkkener og andet industri, hvor opbevaring af store mængder af fødevarer er et stort behov, er vi førende leverandører.
  Alle produkter vi er forhandler af, er nogle af de bedste på markedet og kommer fra de bedste producenter i verden. På den måde er du altid sikret en professionel løsning, som du kan regne med uden bekymringer om store omkostninger i forbindelse med nedbrud.

  Hos os finder du bl.a. produkter fra Viessmann TectoCell©, som er blandt topklassen, når det kommer til design, kvalitet og holdbarhed indenfor modulbaserede kølerum. Derudover er vi også forhandler af andre mærker som KIDE© og InCold Evokit© – kølerum som er bygget af højisolerede moduler, der gør, at du kan få en 100% skræddersyet løsning, der lever op til alle dine krav og behov.

  TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har en høj energieffektivitet og et fremragende isoleringssystem.

  Allan Horsdal

  Frostrum installatør & specialist

  53 82 88 80

  Ring til os

  Handel trygt med kvalitetsgaranti

  Som medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning, F-gas forordningen og ISO 9001 certificeret, kan du som kunde trygt handle kølerum hos os.

  Vi har nemlig kvalitetsgaranti. Dermed er du også altid garanteret, at vi er opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og følger alle branchens kvalitetsordninger.

  Kontakt os i dag

  Er du interesseret i en topprofessionel kølerum løsning, så kontakt os allerede i dag på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi står klar med vores ekspertise alle ugens dage, hele året rundt.

  Vores professionelle medarbejdere har en stor passion for opsætning af kølerum, og sætter en stor dyd i at vejlede dig med deres ekspertise, så du kan opnå det bedst mulige resultat. 

  Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

  Celcius Nordic giver dig markedets bedste løsning.

  Frostrum

  Vi leverer frostrum til alle formål både til private og erhverv

  Hos Celcius Nordic er vi førende på markedet, når det kommer til levering og professionel service af driftsikre frostrum.

  Uanset om du har behov for frostrum til dit private hjem eller erhverv, kan vi garanteret dig, at vi kan levere produkter af bedste kvalitet på markedet, som tilpasses til dine behov.

  Vi er godt klar over, at store frostrum har et stort behov for strømforbrug. Derfor kan vi med glæde fortælle dig, at alle vores køleanlæg er lavenergimærket og bruger miljøvenlige kølemidler. På trods af at vores frostrum har et minimalt strømforbrug, leverer de stadig en forrygende indsats.

  Her på siden kan du se oversigten over alle de brancher, vi tilbyder vores service i.

  Vores første prioritet er, at sikre dig en løsning som altid holder den rigtige temperatur, og skaber de bedste forudsætninger for dine råvarer, så de opbevares helt korrekt, og holdbarheden er til at regne med.

  Frostrum skræddersyet til dine behov

  Alle virksomheder og private har forskellige krav til løsninger af frostrum, kølerum eller fryserum. Derfor skræddersyer vi altid en løsning, som 100% passer til dine behov.
  Hos Celcius Nordic forhandler vi kun mærker af absolut topklasse, og hjælper dig altid med at vælge den rigtige løsning og monterer og servicerer det efterfølgende. På den måde er du sikker på at få en løsning, som på alle parametre lever op til dine krav uanset dit behov og situation.
  Hvis du har behov for det, kan du også købe moduler til dit frostrum, så du på den måde selv kan indrette det helt efter dine behov. Fordelen ved at du kan modul-indrette dine frostrum er, at du altid nemt og overskueligt kan holde forskellige fødevarer adskilt.

  Vi leverer markedets bedste frostrum til alle typer af virksomheder og institutioner samt private.

  For os er ingen opgave for stor – eller for lille.

  Professionel leverandør af frostrum

  Ønsker du markedets bedste frostrum, hvor drift sikkerheden kommer i førsterække? Så er Celcius Nordic den helt rigtige leverandør for dig.
  Med mere end 30 år som erhvervsdrivende er det essentielt for os, at produktionsfaciliteterne er af højeste kvalitet – som gælder både isolering af industripanelerne samt komponenterne i frostanlægget. Det mest grundlæggende for en høj driftssikkerhed i hverdagens brug af frostrummet, er en god kvalitet. Med et frostrum du kan regne med, kan du sove trygt sove om natten uden bekymringer for dine råvarer i din forretning. Den konsistente temperatur i frostrum betyder alt.

  Når det gælder løsninger til storkøkkener og andet industri, hvor sikker opbevaring af stor mængder af fødevarer er et stort behov, er vi førende leverandører.

  Alle produkterne vi tilbyder er State-of-the-Art og er af nogle de bedste producenter i verden. Det sikrer dig en topprofessionel pålidelighed og betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om omkostningsfulde nedbrud.

  Vi forhandler b.la Viessmann TectoCell© som hører til den absolutte topklasse i kvalitet, design og holdbarhed indenfor modulbaserede køleanlæg og kølerum.

  Vi er også leveringsdygtig i andre mærker som KIDE© og InCold Evokit© – kølerum som opbygges af højisolerede moduler der gør at vi kan skræddersy en løsning 100% efter dine behov.

  TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har en høj energieffektivitet og et fremragende isoleringssystem.

  kide modular kølerum eksempel

  53 82 88 80

  Ring til os

  Din kvalitetsgaranti

  Hos Celcius Nordic er vi ISO 9001 certificeret og medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning og F-gas forordningen.

  Derfor kan man trygt sige at du som kunde hos Celcius Nordic ApS har kvalitetsgaranti. Endvidere kan du være sikker på at vi, altid er opdateret lovmæssigt, og følger alle kvalitetsforordninger, der findes inden for brancen.

  Giv os et kald i dag

  Er du blevet interesseret i vores køle- og fryseløsninger, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular.

  Vi er klar til at hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

  Fryserum

  Vi er førende leverandører af fryserum til privat og erhverv

  Hos Celcius Nordic er levering og montering af fryserum et af vores spidskompetencer. Med mere end 30 år i branchen har vi bred erfaring som leverandører af fryserum både til private og virksomheder. Vi er leveringsdygtige i hele København og Sjælland. Så hvis du står og mangler en professionel løsning til dit hjem eller virksomhed, er du kommet til det helt rigtige sted.

  For mange er fryserum sikkert bare en standardvarer, men der findes utallige er løsninger, som hver især dækker forskellige behov og brancher. Vi har et stort team af specialister, som med mange års erfaring garanteret kan hjælpe dig med, at finde den helt rigtige løsning for dig. Med vores store ekspertise i specialdesignede løsninger, kan du få et 100% skræddersyet tilbud på et fryserum, som dækker alle dine krav og behov. Samtidig kan du hos os have god miljømæssig samvittighed, da vi kun er forhandler af lavenergimærket fryserum, som benytter miljøvenlige kølemidler. Det skaber de bedste betingelser for opbevaring og holdbarhed af dine fødevarer, mens at strømforbruget er minimeret og driftssikkerheden stadig er i top.

  Valget af os som din professionelle leverandør af fryserum sikre dig, at du hele tiden er på forkant med udviklingen og ikke mindst lever op til den række forskellige krav, som myndighederne stiller.

  Har du brug for svar på dine spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

  Fryserum designet efter dine behov

  Vi leverer perfekte løsninger af fryserum, kølerum og frostrum med en høj grad af brugervenlighed, hvor både funktion og design spiller optimalt sammen.
  En professionel og skræddersyet løsning spiller en helt afgørende rolle for mange virksomheders daglige drift. Derfor bestræber vi os med, at tilbyde alle vores kunder et bredt udvalg af løsninger til alle slags formål.

  Som autoriseret leverandør af fryserum, har vi sikret os et produkt sortiment, som kun indeholder markedets bedste produkter, og står altid klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, og finde en skræddersyet løsning designet efter dine behov. Vi har løsningen til dig, uanset dine behov og situation.

  Fryserum med fokus på klima og bæredygtighed

  I mange brancher er et godt fryserum noget, der bidrager til fødevaresikkerheden i den daglige drift. Et stort kølesystem er dog kendt for, at være store syndere i forhold til strømforbrug. Den dag i dag er det nødvendigt, at vi gør os tanker om vores energireserver og de klimafodspor vi sætter. Hos Celcius Nordic sætter vi i hvert fald en stor dyd i, at kunne tilbyde dig en professionel løsning, som både er klimavenlig og driftssikker.
  Med vores mere end 30 år i branchen, kan vi tilbyde dig nogle af verden bedste produkter, hvor effektiviteten er på sit højeste, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker om at spare på energien. På den måde er du både med til at bidrage til et bedre miljø og sparer penge på strømforbruget i det lange løb, samtidig med at dine fødevarer opbevares under de bedste foranstaltninger.
  Alle løsningerne vi tilbyder er blandt de bedste på verdensplan og er alle miljøvenlige. Hos os er du altid garanteret en miljøvenlig løsning, som kan skræddersys 100% efter dine behov.
  I vores store sortiment finder du bl.a. produkter fra Viessmann TectoCell©, som er nogle af de skarpeste på markedet, når det kommer til design, kvalitet og holdbarhed indenfor modulbaserede kølerum.

  Derudover tilbyder vi også en række af andre mærker heriblandt KIDE© og InCold Evokit© – fryserum som er bygget af højisolerede moduler, der giver dig mulighed for at få en løsning, der lever op til alle dine behov.

  TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har et fremragende isoleringssystem med en høj energieffektivitet.

  53 82 88 80

  Ring til os

  Vi tilbyder kvalitetsgaranti

  Som din professionelle leverandør og installatør af fryserum, kan du trygt regne med os. Vi er nemlig medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning, F-gas forordningen og ISO 9001 certificeret.

  Det betyder at vi har kvalitetsgaranti, og sikre dig som kunde, at vi altid er opdateret i forhold til de nyeste love og følger alle branchens kvalitetsordninger.

  Giv os et kald i dag

  Skal vi vejlede dig med vores ekspertise og finde den helt rigtige løsning for dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular.

  Vi står klar til at hjælpe dig alle 365 dage om året.