Klimaanlæg kontor

Har I i længere tid haft et ønske om at optimere jeres indeklima på kontoret? Dette er muligt med et klimaanlæg til jeres kontor fra Celcius Nordic. 

Hos Celcius Nordic tror vi nemlig på, at et godt indeklima ikke blot er sundt og forfriskende, men også er med til at effektivisere arbejdsindsatsen hos den enkelte medarbejder. 

Derfor har vi i 30 år gjort det til vores mission at sørge for de bedste og mest ideelle arbejdsrammer for virksomheder og deres ansatte. Dette gør vi ved at tilbyde servicering og montering af blandt andet klimaanlæg til jeres kontorer. 

Vi hjælper virksomheder på tværs af alle brancher og intet kontor er for stort eller småt for os. 

Fordele ved at vælge vores klimaanlæg til kontoret

Der er mange virksomheder, der kan montere et klimaanlæg til deres kontor, men hvis I ikke vil gå på kompromis med kvalitet og service, så læs med her og find endnu flere grunde til, hvorfor Celcius Nordic er fordelagtig for jer:

 

  • Vi er ISO9001 certificeret
  • Vi er de førende leverandører af klimaanlæg til kontorer 
  • Vi tilbyder service i topklasse – hele døgnet rundt
  • Vi er eksperter med 30 år på bagen 
  • Vi leverer høj kvalitet og har derfor kvalitetsgaranti
  • Vi er villige til at køre hele Sjælland rundt
  • Vi tilbyder fast serviceaftale – så I altid har et godt indeklima

 

Du har mulighed for at kontakte os helt uforpligtende på 
82 82 08 11.

aircondition enheder i hvid grå og sort
aircondition enhed

Klimaanlæg til kontor - kvalitet til fornuftige priser

Det er ikke uden grund, at vi er de førende leverandører af klimaanlæg til kontor. Vi formår nemlig at tilbyde jer den bedste kvalitet og servicering til priser, I ikke kan takke nej til. 

Vi er af den overbevisning, at alle virksomheder skal have råd til et godt indeklima, og at pengepungen på ingen måde skal være en forhindring. 

Hvis du synes, det lyder som noget for jer, er I mere end velkomne til at række ud og tage kontakt til os allerede i dag. Vi sidder klar ved computeren, hvor vi kan kontaktes over mail eller på telefonerne.

Undervurdér aldrig et godt indeklima

Et godt indeklima er essentielt i hverdagen. Arbejdspladsen er der, hvor de fleste af os bruger mange timer, og derfor er det vigtigt, at der også her er et sundt indeklima. 

Det kan være med til at øge motivationen, præstationsevnerne og ikke mindst medarbejdernes trivsel, hvorfor et klimaanlæg er en god investering. 

Vores klimaanlæg tager sig af alt fra varme og kulde til fugt og tør luft. På denne måde kan du være sikker på, at vores maskiner tager højde for alle slags arbejdspladser – hvad enten du arbejder på kontor, lager eller butik.

Lyder det interessant for jeres virksomhed?

Hvis et klimaanlæg lyder som noget til jeres kontor, står vi altid til rådighed. 

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 82 82 08 11, og foretrækker du at sende en mail afsted, kan du skrive til os på firma@celsius.dk.

Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

Vi er mere end glade for at kunne stå til rådighed og hjælpe jeres virksomhed med at sørge for det helt ideelle indeklima, der er med til at effektivisere jeres arbejdsgange og ikke mindst arbejdsmiljø.