klimaanlæg butik

Trænger jeres butik til et effektivt klimaanlæg til jeres butik, der gør den mere behagelig at opholde sig i – både, når det gælder medarbejderne og kunderne? Så lad os give jer en hjælpende hånd med dette. 

Hos Celcius Nordic er vi eksperter i at skabe det perfekte indeklima for vores kunder. Med 30 års erfaring har vi haft en stejl udvikling og har hele tiden sørget for at udvikle vores teknologi, så I får den bedste kvalitet. 

Vi tilbyder levering, servicering og montering af klimaanlæg til store såvel som små butikker og på tværs af brancher.

Bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe lige netop din butik ved at læse videre her.

Klimaanlæg til butik - vælg kvalitet og erfaring

Hos Celcius Nordic har vi høje standarder for vores produkter og ikke mindst service. Vi sætter vores kunder i højsædet og lytter nøje efter dine behov og forespørgsler og gør en dyd ud af at rette os efter dem. 

 

Her kan du se, hvorfor vi er de rette til at hjælpe dig:

  • Vi er ISO9001 certificeret
  • Vi er de førende leverandører af klimaanlæg til butik 
  • Vi tilbyder service i topklasse – hele døgnet rundt
  • Vi er eksperter med 30 år på bagen 
  • Vi leverer høj kvalitet og har derfor kvalitetsgaranti
  • Vi er villige til at køre hele Sjælland rundt
  • Vi tilbyder fast serviceaftale – så I altid har et godt indeklima

 

Du har mulighed for at kontakte os helt uforpligtende på 
82 82 08 11.

aircondition enheder i hvid grå og sort
aircondition enhed

Klimaanlæg til priser, du ikke kan takke nej til

På trods af vores service og kvalitet i verdensklasse har vi sørget for at kunne tilbyde dig priser, der er så billige, at din pengepung vil være lige så tung som før, du handler hos os. 

Dette har vi gjort, da vi mener, at et godt klimaanlæg til butik. indeklima er essentielt for at skabe et sundt og godt miljø for butiksmedarbejdere, og derfor er det vigtigt for os, at alle har råd til dette. 

Synes du, det lyder som noget for din butik, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi er klar til at høre dine ønsker og spørgsmål og svare grundigt på dem.

Hvorfor installere et klimaanlæg i din butik?

En installering af et klimaanlæg har betydning for, hvorvidt dine medarbejdere og kunder trives i dit butiksmiljø.

 

Overophedet, indelukket eller kolde butikker kan få betydning for, hvilket indtryk og oplevelse, kunderne får efter et besøg i din butik. Det kan i værste fald få kunder til at skifte mening og gå ud af butikken i en fart. 

 

Dette er selvfølgelig ikke et ønskværdigt scenarie – hverken for dig eller den håbefulde kunde. 

 

Derfor opfordrer vi til, at du investerer i et klimaanlæg til din butik, som skaber den optimale temperatur i din butik.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud

Har du fundet ud af, at et klimaanlæg er lige dét, som din butik står og mangler? Så kontakt os allerede i dag, så vi kan tage en samtale om dine behov, og hvad vi helt konkret kan tilbyde dig. 

Er du stadig en smule usikker, og har du spørgsmål, du ønsker at få afklaret, inden du tager din endelige beslutning?

Du kan få fat i os ved at ringe på telefon 82 82 08 11, og foretrækker du at sende en mail afsted, kan du skrive til os på firma@celsius.dk.

Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på dine spørgsmål.

Vi er mere end glade for at kunne stå til rådighed og hjælpe jeres virksomhed med at sørge for det helt ideelle indeklima, der er med til at effektivisere jeres arbejdsgange og ikke mindst arbejdsmiljø.