Daikin klimaanlæg

Få monteret og installeret et Daikin klimaanlæg til dit hjem eller virksomhed.

Anlægget har et speciel inverter-teknologi, der reducerer dine omkostninger med helt op til 30%, uden du skal gå på kompromis med kvaliteten.

I over 25 år har Celcius Nordic været en af Danmarks førende virksomheder, når det omhandler korrekt opsætning af Daikin klimaanlæg i hele Danmark.

Få en effektiv løsning med et Daikin Klimaanlæg

Hos Celcius Nordic dækker vi stort set alle kølebehov. Vi har over 25 års erfaring med Daikin klimaanlæg og vi er eksperter inden for indeklimaløsninger. Uanset, om der er tale om store eller små opgaver – så har vi den bedste løsning til dit kølebehov.

Oplever du at produktiviteten og præsentationen er faldet på arbejdspladsen? Mister dine medarbejdere koncentrationen? Dette kan være et tegn på, at jeres indeklima ikke er behageligt. Din virksomheds arbejdsplads lever måske ikke op til forventningerne om en stabil temperatur. Det skal du gøre noget ved, hvis du ønsker et godt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere.

Med et Daikin klimaanlæg opnår du et langt bedre arbejdsmiljø, herunder vil du og dine medarbejdere arbejde mere effektivt og optimalt og på denne måde vil I præstere bedre og i en længere periode uden koncentrationsbesvær.

Ved at investere i et Daikin klimaanlæg, vil du få et behageligt indeklima, som ovenikøbet sparer dig for penge på sigt – rigtig mange penge.

Hvorfor investere i et Daikin klimaanlæg?

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Daikin klimaanlæg – modeller og designmuligheder til alle indretninger

Du har mange muligheder, når du skal vælge et Daikin klimaanlæg. Du kan vælge i blandt mange forskellige modeller herunder til enhver bygningstype. Uanset, hvordan du har designet din bygningstype, kan vi skabe en løsning som passer lige netop din indretning. Vores vægmodeller er til dig, som går op i det moderne look og ønsker et slankt og enkelt design. Disse modeller er prisvindende og populære verden rundt. Se mere omkring Daikin klimaanlæg her.

Vi sælger Daikin klimaanlæg til:

Vedligeholdelse af Daikin klimaanlæg

Uanset, hvilken model du vælger, vil du straks mærke, hvordan luften ændrer sig. Indeklimaet bliver lang behageligere at færdes i.
For at fastholde ændringen kræver det, at du vedligeholder temperaturen og opretholder det høje niveau. Hvis du ønsker, at dit Daikin klimaanlæg skal virke optimalt samt have en lang levetid – uden komplikationer undervejs, anbefaler vi, at du bestiller en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale vil vi løbende optimere dit Daikin klimaanlæg. Dette gør vi for at sikre os, at det virker som det skal. Derudover er det enormt vigtigt, at du bestiller en køleservice. Det er meget vigtigt, at køleinstallationerne virker efter forskrifterne, og derfor er der lavet et lovkrav om, at et klimaanlæg skal have et eftersyn – mindst en gang årligt.

Hos Celcius Nordic, har vi mange års erfaring både med klimaanlæg, installation og servicering. Vi anbefaler, at du bestiller din serviceaftale hurtigst muligt efter, du har købt dit Daikin klimaanlæg.

Vi finder den helt rigtige løsning til dig

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dit kølebehov. Vi er godt klar over, at det kan være svært at finde det helt rigtige Daikin klimaanlæg. Men bare rolig, vores medarbejdere har mange års erfaring med at hjælpe kunder. Vores løsning bliver udarbejdet i samarbejde med dig, for at sikre den bedst mulige køleløsning. Vi går også meget op i at finde en løsning, som giver den mest mulige økonomiske investering.

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål angående Daikin klimaanlæg? Så er du mere en velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan samtidig bede om et godt tilbud – det er nemlig helt uforpligtende.
Vi leverer en 24 timers teknisk service, hvilket betyder, vi har døgnvagt. Hvis dit spørgsmål ikke kan vente, kan du kontakte os når som helst i døgnet – Her.