VVS-arbejde

VVS-arbejde

Hos Celcius Nordic ApS yder vi VVS-løsninger til både privat og erhverv. Vi har stor erfaring inden for området, og vi ved, at det kan skabe store skader på installationerne, hvis arbejdet ikke er lavet ordentligt. Derfor lægger vi stor værdi i at levere kvalitetsarbejde, du kan være tryg ved.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og taget godt hånd om. Derfor sørger vi for at skabe et solidt samarbejde med vores kunder, hvor vi holder, hvad vi lover, og hvor de er involverede i processen fra opstart til afsluttet opgave.

Din VVS-installatør

Som VVS’er beskæftiger os med arbejde inden for sanitet, ventilation og vand. Vi tager vores arbejde og kunder seriøst, og er klar til at give råd og vejledning inden for de forskellige VVS-løsninger, vi tilbyder. Vi udfører en bred skare af opgaver inden for vvs-branchen, og tager gerne imod både store og små opgaver.

Ved at vælge os som VVS’er sikrer du din egen sikkerhed med kvalitet vvs arbejde, samt undgår vandskader som følge af forkert opsatte installationer.

VIL DU VIDE MERE?
ring på 53 82 88 80 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig.

Kvaliteten holder vand

Som nævnt varetager vi opgaver store som små, og til både erhverv og privat. Og selvom der er forskellige behov og størrelser på opgaverne, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af udførselen. Vi ønsker et godt samarbejde med vores kunder hele vejen igennem. De opgaver vi kan varetage kan fx være følgende:

N

VVS installationer

N

Blikkenslagerinstallationer

N

Fjernvarme

N

Jordvarme

N

Ventilation

N

Lækagesporing /rørskader

Det optimale samarbejde

Du er altid velkommen til at ringe til os, og tage os med på råd fra starten af. På den måde vil vi hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Hos Celcius Nordic ApS sørger vi altid for at forventningsafstemme og lægge en tidsplan for opgaven i samarbejde med dig. På den måde sikrer vi det mest optimale samarbejde, alle har en god følelse i maven.

Og bare rolig – vi skal nok sørge for at rydde op efter os selv, når vi er færdige med en opgave. Så tøv ikke med at kontakte os i dag, så tager vi en uforpligtende snak om dine ønsker og behov, og så udarbejder vi et tilbud til dig.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.