Ventilationsservice

Et godt ventilationsanlæg er afgørende for at have et sundt indemiljø. Efter installering af et ventilationsanlæg er det derfor vigtigt, at det vedligeholdes, således at maskinen fungerer som den skal.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi er nemlig ikke blot i stand til at montere dit produkt. Vi står også til rådighed, når det skal serviceres og vedligeholdes.

I mere end 30 år har vi beskæftiget os med skabe sunde indeklimaer og er derfor erfarne eksperter, som ved lige præcis, hvordan man udfører et godt og vedholdende stykke arbejde, hvad angår ventilationsservice. 

Læs mere om os og vores ventilationsservice her.

Ventilationsservice i København og på Sjælland

Vi tilbyder ventilationsservice i København og resten af Sjælland. Vi kører ud til enhver virksomhed, butik og lignende, der har brug for vores hjælp til at skabe det ideelle indeklima. 

Der er mange grunde til at bruge os.

Vi er eksperter med mange års erfaring, som kun ønsker det bedste for vores kunder. Vi har fokus på at levere et godt og veludført resultat samtidig med, at vi sætter en ære i at yde en god service. 

Celcius Nordic er de rette til servicering af din ventilation, fordi:

  • Vi er ISO9001 certificeret
  • Vi er førende indenfor ventilationsservice
  • Vi tilbyder service i topklasse – hele døgnet rundt
  • Vi er eksperter med 30 år på bagen 
  • Vi leverer høj kvalitet og har derfor kvalitetsgaranti
  • Vi er villige til at køre hele Sjælland rundt
  • Vi tilbyder fast serviceaftale – så I altid har et godt indeklima
serverrum med klimaanlæg

Hvorfor skal du bruge ventilationsservice?

Dit ventilationsanlæg forebygger ubehagelige temperaturer, indelukkethed, lugte, fugt og skimmelsvamp. På denne måde er den med til at sikre et indeklima, som forebygger sundhedsskade, og det er derfor vigtigt, at den bevarer funktionen. 

For at anlægget kan bevare dens funktion tilbyder vi fast ventilationsservice, så du altid kan befinde dig i et sundt miljø. 

Er maskinen beskadiget, mister den også sin funktion, og derfor er vi også klar til at hjælpe, hvis skaden allerede er sket. 

Kontakt os allerede i dag og få vedligeholdt eller fikset din maskine hurtigst muligt.

Lad os hjælpe dig allerede i dag

Synes du, at det lyder som en fornuftig idé at få lavet en fast ventilationsservice med os? Eller ønsker du blot at få repareret din maskine med det samme? 

Uanset situationen står vi klar til at lytte til dine behov og ikke mindst til at servicere din maskine – lige så ofte eller hurtigt, som du behøver det.

Hvis vi har sat tanker i gang hos dig, og du har spørgsmål, du ønsker at få afklaret, inden du tager en endelig beslutning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med vores rådgivning. 

Vi kan kontaktes over telefon på 82 82 08 11 eller mail firma@celsius.dk.