Ventilationsfirma Sjælland

Kunne du godt tænke dig et sundt indeklima med frisk luft til hjernen? Så er vi det rette ventilationsfirma på Sjælland til dig. Vi leverer og monterer moderne ventilation, som sikrer optimale vilkår til dit helbred. Undgå den irriterende hovedpine og manglende koncentrationsevne, med den bedste luft til hovedet hele året.

Du skal vælge os, hvis du vil have:

Kompetent ventilationsfirma på Sjælland til private & erhverv

Få frisk luft og sund fornuft med os som dit ventilationsfirma på Sjælland.

Celcius Nordic sørger for optimale forhold for dig og din krop. Vi hjælper med kvalitetssystemer til både private og erhverv.

Vi har i 30 år hjulpet kontor, industri og private med levering og montering af moderne ventilationsanlæg. Du kan trygt lade os klare opgaven for dig.

Vi tilbyder en komplet serviceaftale til ventilation på Sjælland, hvor vi holder alle installerede maskiner opdateret med vedligeholdelse, så de opnår optimal funktion og levetid. Du får professionelt eftersyn og overvågning af dit anlæg med i aftalen. For os er det god service at tjekke vores installationsarbejde løbende. Det sikrer dig lave driftsomkostninger og en forbedret levetid til dit ventilationsanlæg. Vi står altid klar med 24-timers teknisk service.

Med vores tilfredsgaranti, udfører vi altid en grundig forberedelse til enhver opgave. Vi sætter os ind i din situation, ved at lytte til dine behov og ønsker, så de med sikkerhed bliver opfyldt til fulde. Derfor afslutter vi aldrig en opgave før du er 100% tilfreds med resultatet.

Tag fat i os i dag og hør hvordan vi kan installere den bedste ventilation på Sjælland til dig. Kontakt os på tlf. 82 82 08 12, Vi er altid klar til at give dig kompetent rådgivning og svar på dine spørgsmål.

Undgå gener med god ventilation

Hvis du ikke har nogen ventilation til dit firma på Sjælland, betyder det at din luftkvalitet hurtigt vil falde til et lavt niveau. Det skyldes bl.a. at mennesker, maskiner og materialer alle påvirker luftkvaliteten negativt.

Dårlig ventilation medfører disse gener:

Celcius Nordic kan som dit foretrukne ventilationsfirma på Sjælland, sikre dine medarbejdere de bedste arbejdsvilkår.

serverrum med klimaanlæg

Ventilation - 26-3-2020

Trin 1 af 3

  • Få et tilbud på ventilationsanlæg kun til erhverv

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Hvorfor vælge et ventilationsfirma på Sjælland?

Med over 30 års erfaring i opsætning og levering af kvalitets ventilationssystemer, får du som kunde et utroligt kompetent ventilationsfirma på Sjælland. Vi ved hvad der skal til for levere god ventilation, til en enhver omgivelse.

Når du vælger os til at installere effektiv ventilation, vælger du samtidig også god sundhed til din krop. Du vælger nemlig, at din krop altid befinder sig i et optimalt indeklima. Du vil hurtigt bemærke fordelene ved god ventilation.

Din krop er et komplekst system, der er i stand til at tilpasse sig forskellige miljøer. Fryser du vil din krop informere dig om kulden, så du tager varmere tøj på. Det samme sker, når du åbner vinduet fordi du har det varmt.

I de fleste tilfælde reagerer vi for sent på kroppens information. Vi handler først når det allerede er blevet for varmt eller vi har frosset. Skaden er sket, hvilket påvirker kroppen og hjernen negativt.

For at opnå god sundhed, er rent luft essentielt. Med den undgår du bl.a. de primære symptomer på dårlig ventilation, nemlig hovedpine og koncentrationsproblemer.

Går du også op din egen sundhed, så vælg os som dit ventilationsfirma på Sjælland. Vi sikrer et sundt klima med god ventilation. Det er slut med uoplagthed og sløvhed, på grund af varme og dårligt luftkvalitet.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12. Vi giver dig professionel vejledning til forskellige ventilationssystemer.

Få hjælp fra det foretrukne ventilationsfirma på Sjælland

Vores kompetente montører, elsker at hjælpe dig med god rådgivning og svar på dine spørgsmål. Derfor skal du endelig ikke tøve med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi kan hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

Vi har en stor passion for montering af ventilationsanlæg, og har derfor evnerne til at rådgive dig i, hvordan du opnår et sundt klima. Hos Celcius Nordic tilbyder vi 24 timers service, så du hver gang kan forvente hjælp med det samme.

Vælg Celcius Nordic og få frisk luft til hjernen med den bedste ventilation på Sjælland.