Ventilationsfirma København

Vil du gerne have frisk luft til hjernen og et sundt indeklima? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi er hos Celcius Nordic et professionelt ventilationsfirma i København, der monterer topmoderne ventilation, som sikrer optimale vilkår til dit helbred. Slip for den irriterende hovedpine og manglende koncentration, med frisk ilt til hjernen på alle ugens dage, hele året rundt.

Hvorfor vælge os?

Vi er dit foretrukne ventilationsfirma i København

Vi har over 30 års erfaring med opsætning og levering af topprofessionelle ventilationssystemer til vores kunder. Du får altså et ventilationsfirma i København, der ved hvad der skal til, for levere god ventilation til en enhver omgivelse.

Når du vælger Celcius Nordic til at opsætte dit ventilationsanlæg, vælger du fx også en god investering i din medarbejderes sundhed. Du sørger for at dine ansattes krop altid har den reneste ilt tilgængelig med god ventilation. Du vil hurtigt mærke fordelene, når du investerer i ventilation i København.

Vælger du Celcius Nordic som dit ventilationsfirma i København, er du sikret god ventilation og indeklima. Det betyder at du slipper for uoplagthed og sløvhed som konsekvens af for høj varme og dårlig luftkvalitet.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12. Vi giver dig kompetent vejledning til forskellige løsninger.

Hvorfor skal du investere i ventilation?

Din krop har et indbygget alarmsystem, der gør den i stand til at tilpasse sig miljøet. Når du fryser, så advarer kroppen dig og du skruer op for varmen. Det samme sker, når du har det varmt og åbner vinduet.

Det er desværre helt normalt, at vi først reagerer på kroppens advarsler for sent. Vi åbner først vinduet, når det allerede er blevet for varmt, eller tager varmere tøj på, når vi har frosset. Skaden er allerede sket, hvilket påvirker kroppen og hjernen negativt.

Ren luft er nemlig essentiel for god sundhed. Du slipper bl.a. for koncentrationsbesvær og hovedpine, som begge er primære symptomer på dårlig ventilation.

serverrum med klimaanlæg

Ventilation - 26-3-2020

Trin 1 af 3

  • Få et tilbud på ventilationsanlæg kun til erhverv

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Professionelt ventilationsfirma i København til private & erhverv

Vi er et ventilationsfirma i København, der sikrer et sundt indeklima for både private og erhverv. Hos Celcius Nordic mener vi at ren og frisk luft, er sund fornuft.

Vi har 30 års ekspertise i at hjælpe kontor, industri og private med levering og montering af moderne ventilationsanlæg. Du er derfor i trygge hænder hos os.

Med vores komplette serviceaftale, tilbyder vi løbende vedligeholdelse af alle moderne maskiner, så de opnår deres optimale funktion og levetid. Aftalen omfatter professionelt eftersyn og overvågning af dit ventilationsanlæg. For os er det god service at følge op på vores installationsarbejde, så dit moderne anlæg har en lav driftsøkonomi og en forbedret levetid. Vi står altid til rådighed for dig med 24-timers teknisk service.

Vi har en tilfredsgaranti, som betyder at vi altid forbereder os grundigt til alle opgaver. Vi møder dig i øjenhøjde og lytter til dine behov og ønsker, så vi altid opfylder dem 100%. Af den grund efterlader vi aldrig en opgave, før du er fuldt ud tilfreds med slutresultatet.

Hør hvad vi kan gøre for dig og dit indeklima med den bedste ventilation i København. Ring i dag på tlf. 82 82 08 12. Vi er altid klar til at give dig kompetent rådgivning og svar på dine spørgsmål.

Slip for sundhedsproblemer med vores ventilationsfirma i København

Hvis du ikke har nogen form ventilation, betyder det at luftkvaliteten vil falde til et lavt niveau hurtigt. Det skyldes bl.a. at mennesker, maskiner og materialer alle har en negativ påvirkning af luftkvaliteten.

Er der ingen ventilation opstår disse problemer:

Celcius Nordic kan som dit foretrukne ventilationsfirma i København, sikre dine medarbejdere de bedste arbejdsvilkår.

Få rådgivning og vejledning til din ventilation i København

Har du spørgsmål til vores montører, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

Vores dygtige medarbejdere har en stor passion for montering af ventilationssystemer, og har derfor kompetencerne til at rådgive dig i, hvordan du opnår det bedste indeklima.

Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

Vælg Celcius Nordic og få frisk luft til hjernen med den bedste ventilation i København.