VENTILATIONSANLÆG TIL ERHVERV

Celcius Nordic tilbyder ventilationsanlæg til alle former for erhverv, så du kan få skabt et forbedret indeklima i din virksomhed, hvor frisk, ren luft ikke er en sjældenhed, men bliver en selvfølge.

Ventilation til erhverv

Står du og mangler et ventilationsanlæg til dit erhverv?
Så er du kommet til det rette sted!

Celcius Nordic tilbyder ventilationsanlæg til alle former for erhverv, så du kan få skabt et forbedret indeklima i din virksomhed, hvor frisk, ren luft ikke er en sjældenhed, men bliver en selvfølge.

I 30 år har vi beskæftiget os med at skabe trygge arbejdsrammer for arbejdspladser i form af et sundt og godt indeklima, der sikrer medarbejdernes trivsel og, ikke mindst, kan være med til at effektivisere arbejdsindsatsen.

Vi er også klar til at hjælpe dig med at montere og servicere hos din virksomhed. Vi monteret, installere og servicere ventilationsanlæg til erhvervsdrivende men også private på hele Sjælland samt i København

Hvorfor ventilationsanlæg fra Celcius Nordic ?

Når du har besluttet dig for, at et godt et indeklima er noget for dig og din virksomhed, er det også vigtigt at vælge de rigtige til at montere ventilationsanlæg til dit erhverv.  

Vi anbefaler, at du vælger eksperter med erfaring, som er sikre i deres sag – og det er her, Celcius Nordic kommer ind i billedet. 

Fordelene ved at vælge os:

  • Vi er ISO9001 certificeret
  • Vi er førende leverandører af ventilation til erhverv
  • Vi tilbyder service i topklasse – hele døgnet rundt
  • Vi er eksperter med 30 år på bagen 
  • Vi leverer høj kvalitet og har derfor kvalitetsgaranti
  • Vi kører hele Sjælland rundt
  • Vi tilbyder fast serviceaftale – så I altid har et godt indeklima

Kompromisløs kvalitet til konkurrence dygtige priser

Du går ikke galt i byen med vores ventilationsanlæg til dit erhverv, da de er solide, holdbare og moderne – med andre ord er de af højeste kvalitet.

Vi mener ikke, at høj kvalitet blot skal være forbeholdt de største virksomheder med de største omsætninger. Derfor har vi sørget for at slå priserne så langt ned som muligt, så virksomheder af forskellige størrelser er i stand til at opnå et behageligt indeklima.

Hvad enten du har brug for ventilation til et hotel, en restaurant, din virksomhed eller forretning, er vi klar til at levere, montere og servicere dit produkt for dig.

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale, hvor du kan høre nærmere om dine muligheder hos os.

Af disse årsager er god ventilation, som følge af et velfungerende klimaanlæg eller ordentlig aircondition, absolut kritisk ift. at skabe det bedst mulige indeklima.

serverrum med klimaanlæg

Ventilation - 26-3-2020

Trin 1 af 3

  • Få et tilbud på ventilationsanlæg kun til erhverv

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Ventilationsanlæg erhverv er essensen af et godt arbejdsmiljø

Et godt indeklima skal ikke være et privilegium, men derimod en selvfølgelighed. 

Vi bruger adskillige timer af vores hverdag på arbejdspladsen, og derfor er det vigtigt, at du og dine medarbejdere er i et miljø, der er sundt, og hvor I trives. 

Et godt indeklima og hermed trivsel på arbejdspladsen er med til at effektivisere jeres arbejdsgange, da medarbejderne får øget deres præstationsevne og motivation.  

Med frisk luft, der ikke skaber træk, er et ventilationsanlæg til erhverv er en god måde at få luftet ud – uden ubehag og løbende næser.

Er det noget for dig?

Ser du det også som en god investering for din virksomhed? Så står vi klar til at hjælpe fra dags dato. 

Hvis vi har sat tanker i gang hos dig, og du har spørgsmål, du ønsker at få afklaret, inden du tager en endelig beslutning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med vores rådgivning. 

Vi kan kontaktes over telefon på 82 82 08 11 eller mail firma@celsius.dk.