PANASONIC VARMEPUMPE
AQUAREA T-CAP ALL IN ONE

Luft-til-vand varmepumper fra Panasonic – og i særdeleshed modellen Aquarea T-CAP – er udstyret med den nyeste teknologi og sørger for at holde dit hus veltempereret, ligesom du altid kan være sikker på, at der er varmt vand i rørene, når du skal i bad.

Det gælder naturligvis også i de tilfælde, hvor vinteren viser sig fra sin koldeste side. Luft-til-vand varmepumper er billige i drift og er også en miljøvenlig løsning, der ikke belaster naturen på samme måde som olie eller gas.

Panasonic All in one Aquarea T-CAP

Selvom alle modeller fra Panasonic er absolut anbefalelsesværdige, skal der ikke herske tvivl om, at Aquarea T-CAP luft-til-vand varmepumpen er et absolut pletskud. Den er som skabt til det kolde danske vejr, hvor du har behov for et system, du kan stole på uanset udendørstemperaturen. Du får en luft til vand varmepumpe, der kan erstatte dit gamle olie- eller gasfyr, og du kan også anvende det i installationer, hvor du bruger gulvvarme.

Du kan også slutte det til et solenergisæt, og på den måde i endnu højere grad minimere den belastning, som du udsætter miljøet for. Dertil er det også muligt at slutte en termostat til Aquarea T-CAP, der giver dig total kontrol over opvarmningen af din bolig. Men det er ikke det hele.

Du får også disse fordele:

Kontakt Celcius Nordic og spar penge på opvarmning

Du kan kontakte Celcius Nordic i dag og høre, hvordan du kan spare penge på din næste varmeregning og på samme tid gøre dit til at forbedre miljøet. Vi sidder klar til at rådgive dig om alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til All in one Aquarea T-CAP luft-til-vand varmepumpe eller andre luft-til-vand varmepumper, som du er interesseret i.

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Panasonic Aquarea – Luft til Vand Varmepumpe

Panasonic er bl.a kendt som den største spiller på luft-til-vand varmepumpe markedet. Med en Panasonic varmepumpe, har du garanti for en pålidelig varmepumpe med 5 års driftsgaranti.

Bedst i Test: Panasonic Aquarea – Danmarks Bedste

Panasonic er den største leverandør af varmepumper på markedet og det er ikke uden grund – deres Aquarea T-Cap All in One serie egner sig til alle bygninger, huse og helårshjem.

Panasonic Aquarea T-CAP All in One

Aquarea T-CAP modellen er Panasonic’s flagskibsmodel og den bedst sælgene varmepumpe på markedet – “All in One” betyder den dækker alle dine varmebehov i et system.

Fordelene ved Panasonic Aquarea