Panasonic Varmepumpe

Aquarea T-CAP All in One

Panasonic luft-til-vand varmepumpe

Luft-til-vand varmepumper fra Panasonic – og i særdeleshed modellen Aquarea T-CAP – er udstyret med den nyeste teknologi og sørger for at holde dit hus veltempereret, ligesom du altid kan være sikker på, at der er varmt vand i rørene, når du skal i bad. Det gælder naturligvis også i de tilfælde, hvor vinteren viser sig fra sin koldeste side. Luft-til-vand varmepumper er billige i drift og er også en miljøvenlig løsning, der ikke belaster naturen på samme måde som olie eller gas.

All in one Aquarea T-CAP

Selvom alle modeller fra Panasonic er absolut anbefalelsesværdige, skal der ikke herske tvivl om, at Aquarea T-CAP luft-til-vand varmepumpen er et absolut pletskud, der er som skabt til det kolde danske vejr, hvor du har behov for et system, du kan stole på uanset udendørstemperaturen. Du får en luft til vand varmepumpe, der kan erstatte dit gamle olie- eller gasfyr, og du kan også anvende det i installationer, hvor du bruger gulvvarme.

Du kan også slutte det til et solenergisæt, og på den måde i endnu højere grad minimere den belastning, som du udsætter miljøet for. Dertil er det også muligt at slutte en termostat til Aquarea T-CAP, der giver dig total kontrol over opvarmningen af din bolig. Men det er ikke det hele. Du får også disse fordele:

  • T-CAP er en forkortelse for total kapacitet, og det dækker over, at modellen kan bibeholde sin kapacitet uden at bruge en elektrisk forvarmer, selv når der er -15 grader, og kan derfor holde dig varm, selv om udstyret er placeret koldt
  • T-CAP er udstyret med en række af ekstra funktioner, der øger brugervenligheden betragteligt. Der er blandt andet tale om ferietilstand og en let visning af energiforbruget, så du altid kan følge med

Kontakt Celcius Nordic og spar penge på opvarmning

Du kan kontakte Celcius Nordic i dag og høre, hvordan du kan spare penge på din næste varmeregning og på samme tid gøre dit til at forbedre miljøet. Vi sidder klar til at rådgive dig om alle de spørgsmål, du måtte have i forhold til All in one Aquarea T-CAP luft-til-vand varmepumpe eller andre luft-til-vand varmepumper, som du er interesseret i.

bedst i test luft til vand varmepumpe
varmepumpe specialist

Allan Horsdal
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi monteret mere end 500 varmepumper, så vi ved i den grad hvad vi laver.

Vi forhandler alle de store varmepumpe brands og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken varmepumpe der er den optimale i forhold til din bolig.

Panasonic Aquarea – Luft til Vand Varmepumpe

Panasonic er bl.a kendt som den største spiller på luft-til-vand varmepumpe markedet.  Med en Panasonic varmepumpe har du garanti for en pålidelig varmepumpe med 5 års drift garanti.

Bedst i Test: Panasonic Aquarea – Danmarks Bedste

Panasonic er den største leverandør af varmepumper på markedet og det er ikke uden grund – deres Aquarea T-Cap All in One serie egner sig til alle bygninger, huse og helårshjem.

Panasonic Aquarea T-CAP All in One

Aquarea T-CAP modellen er Panasonic’s flagskibsmodel og den bedst sælgene varmepumpe på markedet – “All in One” betyder den dækker alle dine varmebehov i et system.

Fordelene ved Panasonic Aquarea

  • Markedets mest populære varmepumpe
  • Energimærket A++
  • En af markedets mest energi- og omkostningseffektive luft til vand varmepumper
  • Perfekt til installationer i nybyggeri eller til udskiftning af eksisterende dyre centralvarmekilder
  • Hele 5 års kvalitetsgaranti.
Panasonic aquarea luft til vand varmepumpe

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye klimaanlæg, kølerum eller frostrum for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.