Mitsubishi luft til vand varmepumpe

Mitsubishi Ecodan Silent – Luft til Vand Varmepumpe

Mitsubishi varmepumper er et af de førende mærker på varmepumpe markedet og er bygget af exceptionel kvalitet – og deres anlæg har et meget lav støjniveau i forhold til andre varmepumper.

Ecolabel: Mitsubishi Ecodan – Det miljøvenlige valg

Mitsubishi Ecodan er certificeret af EU Ecolabel – det betyder den oveholder de meget skrappe miljømæssige standarder indført af EU.  Ecolabel betyder ikke bare at varmepumpen er miljøvenlig i drift, men at hele livscyklussen minimerer den miljømæssige belastning som produktet har på vores natur.

Hvor stille er Ecodan Silent?

Mitsubishi Ecodan Silent er markedet mest lydsvage varmepumpe – med et støjniveau på kun 47 dB er pumpen næsten lydløs sammenlignet med andre varmepumper på markedet.

 

Det får du blandt andet med Mitsubishi Ecodan Silent:

  • Markedets måske mest minimalistiske luft til vand varmepumpe
  • Energimærket A+++
  • EU Ecolabel certificeret
  • Lydniveau på 47 db – den mest lydsvage varmepumpe på markedet
  • Perfekt til alle sæsoner – tilpasser varmeproduktionen efter årstid og ferier
  • Hele 5 års kvalitetsgaranti

Allan Horsdal
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylde formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi monteret mere end 500 varmepumper, så vi ved i den grad hvad vi laver.

Vi forhandler alle de store varmepumpe brands og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken varmepumpe der er den optimale i forhold til din bolig.

 

Mitsubishi Luft til Vand Varmepumpe

Mitsubishi leverer komplette, innovative og moderne løsninger, når det kommer til luft til vand varmepumper. Hvis du ønsker adgang til grøn energi og har lyst til endelig at sige farvel til dit olie- eller gasfyr, går du bestemt ikke galt i byen, hvis du vælger en Mitsubishi varmepumpe. Se eksempelvis nærmere på modellen Ecodan Silent, der er beskrevet herunder. Mitsubishi varmepumper er kendt for deres høje produktions standard, hvor du trods den fornuftige pris ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Mitsubishi Ecodan Silent

Ecodan Silent er Mitsubishis flagskibsmodel, når det kommer til luft til vand varmepumper. Du kan opnå en stor besparelse på din vermeregning ved at installere denne luft til vand varmepumpe i dit eksisterende hus. Det er også oplagt at tænke i disse baner, hvis du skal til at bygge et helt nyt hus – der vil en mitsubishi varmepumpe både øge luftkvaliteten og indeklimaet.

Og investeringen er forholdsvis lille – du får nemlig den hidtil mest minimalistiske udgave af en luft til vand varmepumpe, der indeholder en varmtvandsbeholder på hele 200 liter.

Mitsubishi Ecodan Silent kan kobles på dine eksisterende radiatorer, din gulvvarme og dit vand, sådan at du faktisk ikke vil kunne mærke forskel fra før. Men du vil se forskellen, når du med glæde åbner for din varmeregning. Den vil nemlig med det samme blive kraftigt reduceret. Du har også mulighed for at koble dit anlæg til wi-fi. Så kan du styre luft til vand varmepumpen fra din smartphone, tablet eller computer. Men der er også yderligere fordele ved Mitsubishi Ecodan Silent. Disse er blandt andet:

  • Ecodan Silent er næsten lydløs
  • Ecodan Silent har en feriefunktion, som du kan bruge, hvis du er væk længere tid
  • Med en ny inverterteknik kan Ecodan Silent trække varme ud af frostvejr

Ring eller skriv til os og få et godt tilbud

Hvis du har brug for en hjælpende hånd i forbindelse med en Mitsubishi varmepumpe, eller mere specifikt en Ecodan Silent model, er vi hos Celcius Nordic klar til at hjælpe dig videre. Det gælder også, såfremt du har fattet interesse for andre af Mitsubishis brugervenlige, billige og miljøvenlig luft til vand varmpumper. Vi er med dig hele vejen og sørger for, at du får præcis den løsning, som passer til dit hjem og dine behov. Og med vores mange års erfaring med installation og vedligeholdelse af varmepumper, kan du fra start være tryg ved din installation.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.