MITSUBISHI LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Mitsubishi varmepumper er et af de førende mærker på varmepumpe markedet og er bygget af exceptionel kvalitet – og deres anlæg har et meget lavt støjniveau, i forhold til andre varmepumper.

Ecolabel: Mitsubishi Ecodan – Det miljøvenlige valg

Mitsubishi Ecodan er certificeret af EU Ecolabel – det betyder den oveholder de meget skrappe miljømæssige standarder indført af EU. Ecolabel betyder ikke bare at luft-til-vand varmepumpen er miljøvenlig i drift, men at hele livscyklussen minimerer den miljømæssige belastning som produktet har på vores natur.

Hvor stille er en Ecodan Silent luft-til-vand varmepumpe?

Mitsubishi Ecodan Silent er markedet mest lydsvage varmepumpe – med et støjniveau på kun 47 dB er pumpen næsten lydløs sammenlignet med andre luft-til-vand varmepumper på markedet.

Det får du blandt andet med Mitsubishi Ecodan Silent:

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Mitsubishi Luft-til-Vand Varmepumpe

Mitsubishi leverer komplette, innovative og moderne løsninger, når det kommer til luft-til-vand varmepumper. Hvis du ønsker adgang til grøn energi og har lyst til endelig at sige farvel til dit olie- eller gasfyr, går du bestemt ikke galt i byen, hvis du vælger en Mitsubishi varmepumpe. Se eksempelvis nærmere på modellen Ecodan Silent, der er beskrevet herunder. Mitsubishi luft-til-vand varmepumper er kendt for deres høje produktions standard, hvor du trods den fornuftige pris ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Mitsubishi Ecodan Silent

Ecodan Silent er Mitsubishis flagskibsmodel, når det kommer til luft-til-vand varmepumper. Du kan opnå en stor besparelse på din varmeregning ved at installere denne luft-til-vand varmepumpe i dit eksisterende hus. Det er også oplagt at tænke i disse baner, hvis du skal til at bygge et helt nyt hus – der vil en Mitsubishi varmepumpe både øge luftkvaliteten og indeklimaet.

Og investeringen er forholdsvis lille – du får nemlig den hidtil mest minimalistiske udgave af en luft til vand varmepumpe, der indeholder en varmtvandsbeholder på hele 200 liter.

Mitsubishi Ecodan Silent kan kobles på dine eksisterende radiatorer, din gulvvarme og dit vand, sådan at du faktisk ikke vil kunne mærke forskel fra før. Men du vil se forskellen, når du ser din varmeregning. Den vil nemlig med det samme blive kraftigt reduceret. Du har også mulighed for at koble dit anlæg til wi-fi. Så kan du styre luft-til-vand varmepumpen fra din smartphone, tablet eller computer. Men der er også yderligere fordele ved Mitsubishi Ecodan Silent. Disse er blandt andet:

Ring eller skriv til os og få et godt tilbud på en Mitsubishi varmepumpe

Hvis du har brug for en hjælpende hånd i forbindelse med en Mitsubishi varmepumpe, eller mere specifikt en Ecodan Silent model, er vi hos Celcius Nordic klar til at hjælpe dig videre. Det gælder også, såfremt du har fattet interesse for andre af Mitsubishis brugervenlige, billige og miljøvenlig luft til vand varmepumper. Vi er med dig hele vejen og sørger for, at du får præcis den løsning, som passer til dit hjem og dine behov. Og med vores mange års erfaring med installation og vedligeholdelse af varmepumper, kan du fra start være tryg ved din installation. Vi specialiserer os for øvrigt i alle former for køl- og frost anlæg samt aircondition løsninger til alle formål. Kontakt os gerne med spørgsmål, forespørgsler mm.