Varmepumper
– Luft til vand

Vi forhandler & Installerer

Vi forhandler og installerer de største og bedste mærker inde for varmepumpe markedet.  Læs mere om vores luft til vand varmepumper ved at klikke på vores flagskibs modeller.

Luft til Vand Varmepumpe

Luft til vand varmepumper sikrer dig et bedre indeklima samt en stor besparelse på din varmeregning.  Afhængig af dit behov, vil besparelsen alene betale for varmepumpen på 5-6 år.

En revolution inden for varmeteknologi

Luft til vand varmpeumper erstatter de ineffektive olie og gasfyr vi har anvendt i så mange år, og er intet mindre end en revolution inden for central varmeteknologi.

Hvorfor skal jeg skifte varmeanlæg?

Du forbedrer dit indeklima i din bolig eller kontor og samtidig sparer du penge på din varmeregning.

 

Hvorfor vælge en varmepumpe?

  • Erstatter dit gamle olie eller gasfyr
  • Bedre indeklima & mere stabil varme
  • Miljøvelig – Altid Energimærket A++ eller A+++
  • En årlig besparelse på op til 20.000 DKK
  • Minimum 5 års kvalitetsgaranti

Allan Horsdal
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi monteret mere end 500 varmepumper, så vi ved i den grad hvad vi laver.

Vi forhandler alle de store varmepumpe brands og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken varmepumpe der er den optimale i forhold til din bolig.

 

Varmepumpe – luft til vand

Varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder på kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

Celcius Nordic ApS leverer og monterer alle type varmepumper. Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på din kommende varmepumpe.

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper bruges ofte i helårshuse, hvor man ønsker at spare en masse penge på sigt, da det er en større investering, som vil tage ca. 6 år at tjene hjem igen. Herefter vil man dog spare mange penge årligt i forhold til brugen af eksempelvis et oliefyr. En luft til vand-varmepumpe tager et par dage at installere, og den kobles til varmevandsbeholderen, hvormed den sørger for varmen i henholdsvis brugsvandet, radiatorerne og gulvvarmen.

Luft til vand-varmepumper har desuden indbygget noget kaldet en buffertank med vand, som varmes op i løbet af dagen, så der også er en masse varmt vand til at bruge af om natten.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

VIL DU VIDE MERE?
ring på 53 82 88 80 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig.

Luft til vand varmepumpe i stedet for oliefyr – ny lovgivning

Det betyder, at en luft til vand varmepumpe kommer til at overtage store dele af markedet for oliefyr. Så derfor er det hensigtsmæssigt at være på forkant og installere luft til vand varmepumpe allerede nu, så du kan spare tusindvis af kroner.

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem. Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

M

Fra 2013...

… må der ikke længere installeres olie- eller naturgasfyr i nye huse

M

Fra 2016...

… må der ikke længere installeres oliefyr i eksisterende huse i områder med fjernvarme eller naturgas som alternativ

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.