VARMEPUMPER – LUFT TIL LUFT

Luft-til-luft varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder på kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

Nu er varmepumperne blevet energioptimerede, så de i dag bruger langt mindre strøm end før.

Det gør pludselig varmepumpen til en idel varmekilde. De nye A+++ varmepumper er så energieffektive at de skaber en bedre totaløkonomi end mange af de traditionelle varmekilder vi benytter i Danmark.

Luft-til-luft varmepumpe

En ny luft-til-luft varmepumpe, der har den dårligst mulige energiudnyttelse (dvs. A mærket) kan slå et oliefyr -eller traditionel Elvarme kedel med hele 300% – og vælger du en af de nyeste luft-til-luft varmepumper med A+++, ja så ser regnskabet kun langt bedre ud.

Den store popularitet hos Danskerne, skal findes i de mange ekstrafunktioner en luft-til-luft varmepumpe skaber.
Luften renses med nanoteknologi og giver allergikere og andre beboere en renere og mere behagelig opholdszone -og muligheden for at køle på de hede sommerdage, er også yderst vellidt.

Få bedre indeklima med en luft-til-luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper bruges ofte i huse, fritidshuse eller sommerhuse, som kun benyttes en gang imellem. Disse er nemlig gode, hvis man ønsker et godt indeklima, vil slippe for fugt og ”kælderlugt” og ønsker et billigt alternativ til dyre el-radiatorer. Luft-til-luft varmepumper kan altså holde dit sommerhus lunt hele året rundt til billige penge, og der er også mulighed for en hurtig opvarmning, hvis man ønsker ekstra varme på en kold dag. På meget varme sommerdage vil den også kunne fungere som en aircondition, du har altså mulighed for at have lige den temperatur, som passer dig bedst. De er nemme at installere, og så er det den billigste form for varmepumpe.

En luft-til-luft varmepumpe betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret.

Vedligeholdelse af luft-til-luft varmepumper

Luft-til-luft varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse.

Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem.

Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Køleanlæg og kølerum med fokus på miljøet

Kølerum og køleanlæg er nødvendige inden for mange for mange forskellige brancher, hvor de blandt andet bidrager til fødevaresikkerheden. Men kølerum og køleanlæg har også altid haft et ry for at være nogle størrelser, der forbruger en betragtelig mængde energi. Og i disse tider, hvor det er nødvendigt, at vi gør os tanker om vores energireserver, har vi hos Celcius Nordic naturligvis også gjort vores til, at vi kan tilbyde dig en løsning, som både er klimavenlig og effektiv.

Det betyder med andre ord, at vi kan tilbyde dig effektive køleanlæg og kølerum, hvor du får maksimal effekt, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker om at spare på energien. På den måde gør du ikke blot noget godt for miljøet, men du er også med til at spare penge på strøm i det lange løb. Og det hænger naturligvis sammen på den måde, at netop den industri, som bruger mest energi, også er i stand til at reducere forbruget allermest. Hos Celcius Nordic giver vi dig en gylden mulighed for at gøre det til din virksomheds virkelighed.

Når design, funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd

Kølerum og køleanlæg spiller en helt afgørende rolle for mange forskellige virksomheder, og derfor er det også kun naturligt, at vi hos Celcius Nordic har bestræbt os på at tilbyde vores kunder anlæg med en lang række af kvaliteter. Det betyder, at vi kan levere produkter, som ikke blot leverer præcis den vare, som du efterspørger – vi kan også levere køleanlæg og kølerum med en høj grad af brugervenlighed, hvor både udtryk og indhold spiller optimalt sammen.

Celcius Nordic er ISO 9001 Certificeret, hvilket betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på at højne og vedligeholde vores kvalitetsprocesser. Det gør sig både gældende internt i virksomheden, men det kommer også til udtryk via en kontinuerlig evne til at kunne dokumentere og redegøre for vores produkters kvalitet. Det er blandt andet din sikkerhed for, at du får et køleanlæg eller kølerum i absolut topkvalitet.

Tidligere
Næste
ISO 9001 certificeret

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder.

Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum og køleservice og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer.

Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm – en installering vi også klarer.