Varmepumper – Luft til luft

Varmepumpe – luft til luft

Varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder på kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

Nu er varmepumperne blevet energioptimerede, så de i dag bruger langt mindre strøm end før.
Det gør pludselig varmepumpen til en idel varmekilde. De nye A+++ varmepumper er så energieffektive at de skaber en bedre totaløkonomi end mange af de traditionelle varmekilder vi benytter i Danmark.

En ny luft til luft varmepumpe, der har den dårligst mulige energiudnyttelse (dvs. A mærket) kan slå et oliefyr -eller traditionel Elvarme kedel med hele 300% – og vælger du en af de nyeste pumper med A+++, ja så ser regnskabet kun langt bedre ud.

Den store popularitet hos Danskerne, skal findes i de mange ekstrafunktioner en varmepumpe skaber.
Luften renses med nanoteknologi og giver allergikere og andre beboere en renere og mere behagelig opholdszone -og muligheden for at køle på de hede sommerdage, er også yderst vellidt.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

VIL DU VIDE MERE?
ring på 53 82 88 80 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig.

Luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper bruges ofte i huse, fritidshuse eller sommerhuse, som kun benyttes en gang imellem. Disse er nemlig gode, hvis man ønsker et godt indeklima, vil slippe for fugt og ”kælderlugt” og ønsker et billigt alternativ til dyre el-radiatorer. Luft til luft-varmepumper kan altså holde dit sommerhus lunt hele året rundt til billige penge, og der er også mulighed for en hurtig opvarmning, hvis man ønsker ekstra varme på en kold dag. På meget varme sommerdage vil den også kunne fungere som en air-condition, du har altså mulighed for at have lige den temperatur, som passer dig bedst. De er nemme at installere, og så er det den billigste form for varmepumpe.

En Luft til luft varmepumpe betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret.

 

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem. Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.