Køleservice & Kølearbejde

Har du behov for service på aircondition eller klimaanlæg?

Har du spørgsmål til frostrum eller kølerum?

Vil du have en serviceaftale eller har du spørgsmål?

Køleservice & Kølearbejde

Hos Celcius Nordic er vi specialister i køleservice og kølearbejde. Alle vores medarbejdere er professionelle og sætter en ære i at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet.

Har du behov for, at vi udfører et lovpligtigt eftersyn af dine køleinstallationer, hjælper vi dig hellere end gerne. Med vores stærke faglighed og solide erfaring ved vi efterhånden, hvad der skal til for at få dit klimaanlæg eller fryserum til at fungere optimalt.

Hos Celcius Nordic laver vi også gerne serviceaftaler med dig. Vi tilbyder fleksible løsninger, så du ender med en aftale, der passer til dit behov. Du er mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores køleservice eller de produkter og øvrige ydelser, vi tilbyder.

Skriv til os

Vores køleservice

For os er det særdeles vigtigt, at du som kunde kan føle dig tryg. Det er mindst lige så vigtigt, at du ender med en løsning, som du er tilfreds med. Hos Celcius Nordic har du derfor flere muligheder for service, så du får lige netop, hvad du har behov for. Hos os har du mulighed for:

Står du pludselig med et akut problem, har du mulighed for at ringe til os 24 timer i døgnet. Så kommer vi ud til dig og hjælper dig hurtigst muligt, så dine køleinstallationer igen kan komme til at fungere optimalt.

Vil du gerne sikre dig at dit klimaanlæg eller kølerum virker som det skal – også fremadrettet? Så tilbyder Celcius Nordic gode muligheder for fleksible serviceaftaler.

Ønsker du at bestille et lovpligtigt eftersyn, er du velkommen til at kontakte os, når det passer dig. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for rådgivning til køleservice eller andet kølearbejde. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hvorfor bestille køleservice?

Der er mange gode grunde til at bestille køleservice. Det er enormt vigtigt, at køleinstallationer er i forsvarlig stand, så sikkerheden er i orden. Derfor er der lavet et lovkrav om, at klimaanlæg, aircondition og andre lignende produkter skal have et årligt serviceeftersyn.

Det er derfor en god idé at bestille køleservice, så du er sikker på at dine køleinstallationer fungerer optimalt og lever op til de lovmæssige krav. Det kan du blandt andet gøre ved at lave en serviceaftale, så du hele tiden er sikker på, at dine produkter kører, som de skal.

Det kan også være, at du oplever problemer med dit klimaanlæg eller din aircondition. I de tilfælde anbefaler vi også, at du bestiller køleservice, så problemet kan blive løst hurtigt, og dine installationer kan komme til at fungere igen.