Køleservice

Vil du gerne have udført kompetent køleservice af dine installationer? Så kan Celcius Nordic hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med montering og eftersyn af en lang række af kølesystemer.

Hvorfor vælge os?

Professionel køleservice

Hos Celcius Nordic er vi specialister i køleservice og kølearbejde. Alle vores medarbejdere er professionelle og sætter en ære, i at levere et stykke arbejde af højeste kvalitet.

Har du behov for, at vi udfører et lovpligtigt eftersyn af dine køleinstallationer, hjælper vi dig hellere end gerne. Med vores stærke faglighed og solide erfaring ved vi efterhånden, hvad der skal til for at få dit klimaanlæg eller fryserum til at fungere optimalt.

Vi har i mange år udført køleservice på dagligt basis til kunder i hele København. Du kan derfor trygt regne med, at vi har den fornødne ekspertise til at håndtere din opgave. Vi sætter os grundigt ind i din situation, så vi får alle vigtige og essentielle oplysninger med, så opgaven bliver løst bedst muligt. 

Hos Celcius Nordic laver vi også gerne serviceaftaler med dig. Vi tilbyder fleksible løsninger, så du ender med en aftale, der passer til dit behov. Du er mere end velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores køleservice eller de produkter og øvrige ydelser, vi tilbyder.

Køleservice på hele Sjælland og København

Vi har i over 30 år udført køleservice på hele Sjælland og København. Vi har indgående kendskab til alle lovkrav, så vi altid kan garantere at dit system bliver installeret og opsat forsvarligt. 

Vi fører serviceeftersyn af klimaanlæg årligt for vores kunder, så sikkerheden og ydeevnen altid er i top. Oplever du problemer med dit nuværende anlæg, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så sender vi en dygtig kølemontør. Vi yder den bedste køleservice i København, så dit problem bliver løst på bedste vis og hurtigt fungerer igen.

Vi har i årenes løb opbygget en bred erfaring med alle typer af opgaver – store som små. 

Af den grund kan vi helt sikkert hjælpe dig, hvis du efterlyser køleservice og kølearbejde til din specifikke opgave. 

Celcius Nordic er kundernes foretrukne firma til køleservice i København. Den titel har vi sikret, ved at levere og opfylde vores kunders opgaver til perfektion. Vi har nemlig en tilfredshedsgaranti, som betyder at vi aldrig forlader en opgave, før du som kunde er 100% tilfreds med slutresultatet. 

Du kan altid regne med, at vi laver et grundigt stykke forarbejde, hvor alle dine tanker og behov bliver hørt af vores dygtige medarbejdere.  

Lyder vores køleservice interessant, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12

Skriv til os


  Vores køleservice

  Slip for bekymringer med køleservice fra os. Det er nemlig særdeles vigtigt for os, at du som kunde kan føle dig tryg. Det er mindst lige så vigtigt, at du ender med en løsning, som du er tilfreds med. Hos Celcius Nordic har du derfor flere muligheder for service, så du får lige netop, hvad du har behov for. Hos os har du mulighed for:

  Står du pludselig med et akut problem, har du mulighed for at ringe til os 24 timer i døgnet. Så kommer vi ud til dig og hjælper dig hurtigst muligt, så dine køleinstallationer igen kan komme til at fungere optimalt.

  Vil du gerne sikre dig at dit klimaanlæg eller kølerum virker som det skal – også fremadrettet? Så tilbyder Celcius Nordic gode muligheder for fleksible serviceaftaler.

  Ønsker du at bestille et lovpligtigt eftersyn, er du velkommen til at kontakte os, når det passer dig. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for rådgivning til køleservice eller andet kølearbejde. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  Hvorfor bestille køleservice?

  Der er mange gode grunde til at bestille køleservice. Det er enormt vigtigt, at køleinstallationer er i forsvarlig stand, så sikkerheden er i orden. Derfor er der lavet et lovkrav om, at klimaanlæg, aircondition og andre lignende produkter skal have et årligt serviceeftersyn.

  Det er derfor en god idé at bestille køleservice, så du er sikker på at dine køleinstallationer fungerer optimalt og lever op til de lovmæssige krav. Det kan du blandt andet gøre ved at lave en serviceaftale, så du hele tiden er sikker på, at dine produkter kører, som de skal.

  Det kan også være, at du oplever problemer med dit klimaanlæg eller din aircondition. I de tilfælde anbefaler vi også, at du bestiller køleservice, så problemet kan blive løst hurtigt, og dine installationer kan komme til at fungere igen.

  Kontakt os endelig

  Har vores køleservice fanget din interesse? Så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

  Vores dygtige specialister har omfangsrig viden inden for køleservice og kølearbejde. De har derfor kompetencerne til at vejlede og rådgive dig bedst muligt.

  Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

  Vælg Celcius Nordic og få den bedste køleservice på markedet.