Kølerum

Hos Celcius Nordic er du altid garanteret den markedets bedste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Med mere end 30 år i branchen er specialister i kølerum til både private og erhverv.
Hvorfor skal du vælge os som din leverandør? Her er de 4 bedste grunde:

Vi leverer kølerum til private og erhverv

Vi hos Celcius Nordic er din professionelle leverandør af driftssikre kølerum. 

Med mere end 30 års erfaring i branchen, er vi de førende på markedet, når det kommer til montering og service af kølerum. Uanset om du står og mangler et kølerum til dit private hjem eller virksomhed, står vores specialister klar til at hjælpe dig med at levere og installere markedets bedste produkter. Hos os er du garanteret en løsning, som er tilpasset dine behov.

Som du ved, er store kølerum storforbrugere af strøm. Hos os er det ikke noget, du skal bekymre dig om. Vi forhandler nemlig kun lavenergimærket produkter som bruger miljøvenlige kølemidler. På trods af at strømforbruget er minimeret på vores løsninger, holder de stadig den maksimale ydeevne.

Grundværdierne for vores virksomhed er, at kunne levere dig en professionel og holdbar løsning, så dine råvarer kan opbevares under de bedste forudsætninger og have en længere holdbarhed.

Skræddersyet kølerum til dig

Uanset om det kommer til private eller virksomheder, har alle hver sine krav til den perfekte løsning af kølerum, frostrum og fryserum. Derfor er vi drevet af at skabe en professionel løsning til dig, som altid er 100% tilpasset til dine krav og behov.

Som autoriserede leverandører af kølerum, har vi sikret os, at vi kun forhandler de absolut bedste produkter på markedet, og står altid klar med vores ekspertise og vejledning, så du kan få installeret den helt rigtige løsning. Som kunde giver det dig en garanti for, at få en løsning som lever op til alle dine ønsker og behov på alle parametre uanset din situation.
Med vores løsninger, har du også mulighed for at købe flere moduler, hvor du helt selv kan indrette kølerummet, så alle dine fødevarer er adskilt lige, som du ønsker det.
Vi leverer markedets bedste frostrum til alle typer af virksomheder og institutioner samt private.

Her på siden kan du se en oversigt over alle de brancher, vi tilbyder vores service i.

Vi kan klare alle opgaver uanset størrelse og omfang.

Leverandør af kølerum - 30 års erfaring

Celcius Nordic er din professionelle leverandør af markedets bedste kølerum. Hos os er produkterne førende indenfor kvalitet og driftssikkerhed.
Som leverandør med mere end 30 års erfaring i branchen er det essentielt for os, at alle parametre og komponenter på vores produkter er blandt de bedste verden. Det mest grundlæggende for en høj driftssikkerhed i hverdagens brug af kølerummet, er en god kvalitet. Med et kølerum der er pålideligt, kan du altid regne at dine fødevarer holder den konsistente temperatur og holdbarheden.

Når det kommer til større løsninger til køkkener og andet industri, hvor opbevaring af store mængder af fødevarer er et stort behov, er vi førende leverandører.
Alle produkter vi er forhandler af, er nogle af de bedste på markedet og kommer fra de bedste producenter i verden. På den måde er du altid sikret en professionel løsning, som du kan regne med uden bekymringer om store omkostninger i forbindelse med nedbrud.

Hos os finder du bl.a. produkter fra Viessmann TectoCell©, som er blandt topklassen, når det kommer til design, kvalitet og holdbarhed indenfor modulbaserede kølerum. Derudover er vi også forhandler af andre mærker som KIDE© og InCold Evokit© – kølerum som er bygget af højisolerede moduler, der gør, at du kan få en 100% skræddersyet løsning, der lever op til alle dine krav og behov.

TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har en høj energieffektivitet og et fremragende isoleringssystem.

Se hvilke brancher vi bl.a. leverer kølerum til:

Se vores udvalg af kølerum

Allan Horsdal

Kølerum installatør & specialist

Tidligere
Næste
ISO 9001 certificeret

Vi er certificeret

Som medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning, F-gas forordningen og ISO 9001 certificeret, kan du som kunde trygt handle hos os.

Vi har nemlig kvalitetsgaranti. Dermed er du også altid garanteret, at vi er opdateret i forhold til den nyeste lovgivning og følger alle branchens kvalitetsordninger.

Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i en topprofessionel køle- og fryseløsning, så kontakt os allerede i dag på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi står klar med vores ekspertise alle ugens dage, hele året rundt.

Vores professionelle medarbejdere har en stor passion for opsætning af kølerum, og sætter en stor dyd i at vejlede dig med deres ekspertise, så du kan opnå det bedst mulige resultat. 

Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

Celcius Nordic giver dig markedets bedste løsning.