KIDE MODULAR KØLE- & FROSTRUM

KIDE MODULAR KØLE- & FROSTRUM

KIDE Modular Kølerum & Frostrum

Med et KIDE Modular, kan man samle dit kølerum inden montering af loftet – derfor er den meget nem at samle og montere.

KIDE er blandt de bedst isolerede køle- og frostrum på markedet. Sammen med sin nemme installation, er KIDE et oplagt valg til alle der har brug for et effektivt kølerum eller frostrum med kort varsel.

Hurtigt og sikkert sammenkoblingssystem

Fastgørelsessystemet udviklet af KIDE sikrer, ud over at være hurtig og enkel, perfekt justering mellem lodrette paneler såvel som mellem lodrette og loftpaneler.

KIDE-fælles systemet er lige så nemt at løsne, som det er at justere, hvilket betyder hurtigt demontering hvis behovet skulle melde sig.

Nem Installation & Service

KIDE Modular Kølerum og frostrum gør montering og demontering nem og hurtig. Kølerummet har total isolering og giver også et renere æstetisk udtryk ved at skjule leddene.

Kølerum & Frostrum til:

N

Hoteller

N

Restauranter

N

Detailkæden

N

Medicinalvirksomheder

N

Hospitaler

N

Laboratorier

N

Sundhedssektoren

N

Krematorier

N

Kommunale køkkener

N

Større Køkkener

N

Kantiner

N

Affaldsrum

N

Benrum

N

Grøntrum

N

Svalerum

N

Indfrysning

Vi er ISO-Certificeret

kølerum og frostrum ekspert

Allan Horsdal
Køle- og frostrum installatør & specialist

Trin 1 af 5

20%

Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi installeret kølerum og frostrum til b.la. Bella Center, Bella Sky & Burger King.

Vi forhandler alle de største mærker inden for køl & frost og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken løsning der er optimal til dit behov.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye klimaanlæg, kølerum eller frostrum for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du får en serviceaftale med i købet

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum, og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer. Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm - en installering vi også klarer.

Ring eller skriv til os i dag og lad os hjælpe dig videre

Kontakt Celcius Nordic i dag, og lad os finde ud af, hvilket behov du har - vi hjælper dig nemlig med at finde en skræddersyet løsning der passer lige til dig. Det kan være vanskeligt at træffe en beslutning om valg af køleløsning, men vi sørger for at du træffer et bæredygtigt og økonomisk stærkt valg.