Kide modular køle- & frostrum

Med et KIDE Modular, kan man samle dit kølerum inden montering af loftet – derfor er den meget nem at samle og montere.

KIDE er blandt de bedst isolerede køle- og frostrum på markedet. Sammen med sin nemme installation, er KIDE et oplagt valg til alle der har brug for et effektivt kølerum eller frostrum med kort varsel.

Hurtigt og sikkert sammenkoblingssystem

Fastgørelses systemet udviklet af KIDE sikrer, ud over at være hurtig og enkel, perfekt justering mellem lodrette paneler såvel, som loftpaneler.

KIDE-fælles systemet er lige så nemt at løsne, som det er at justere, hvilket betyder hurtigt demontering hvis behovet skulle melde sig.

Nem Installation & Service

KIDE Modular Kølerum og frostrum gør montering og demontering nem og hurtig. Kølerummet har total isolering og giver også et renere æstetisk udtryk ved at skjule leddene.

Tidligere
Næste

Vi tilbyder køleanlæg, kølerum & frostrum til:

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Køleanlæg og kølerum med fokus på miljøet

Kølerum og køleanlæg er nødvendige inden for mange for mange forskellige brancher, hvor de blandt andet bidrager til fødevaresikkerheden. Men kølerum og køleanlæg har også altid haft et ry for at være nogle størrelser, der forbruger en betragtelig mængde energi. Og i disse tider, hvor det er nødvendigt, at vi gør os tanker om vores energireserver, har vi hos Celcius Nordic naturligvis også gjort vores til, at vi kan tilbyde dig en løsning, som både er klimavenlig og effektiv.

Det betyder med andre ord, at vi kan tilbyde dig effektive køleanlæg og kølerum, hvor du får maksimal effekt, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker om at spare på energien. På den måde gør du ikke blot noget godt for miljøet, men du er også med til at spare penge på strøm i det lange løb. Og det hænger naturligvis sammen på den måde, at netop den industri, som bruger mest energi, også er i stand til at reducere forbruget allermest. Hos Celcius Nordic giver vi dig en gylden mulighed for at gøre det til din virksomheds virkelighed.

Når design, funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd

Kølerum og køleanlæg spiller en helt afgørende rolle for mange forskellige virksomheder, og derfor er det også kun naturligt, at vi hos Celcius Nordic har bestræbt os på at tilbyde vores kunder anlæg med en lang række af kvaliteter. Det betyder, at vi kan levere produkter, som ikke blot leverer præcis den vare, som du efterspørger – vi kan også levere køleanlæg og kølerum med en høj grad af brugervenlighed, hvor både udtryk og indhold spiller optimalt sammen.

Celcius Nordic er ISO 9001 Certificeret, hvilket betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på at højne og vedligeholde vores kvalitetsprocesser. Det gør sig både gældende internt i virksomheden, men det kommer også til udtryk via en kontinuerlig evne til at kunne dokumentere og redegøre for vores produkters kvalitet. Det er blandt andet din sikkerhed for, at du får et køleanlæg eller kølerum i absolut topkvalitet.

Tidligere
Næste
ISO 9001 certificeret

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder.

Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum og køleservice og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer.

Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm – en installering vi også klarer.