Kølerum & Frostrum

Kølerum, Frostrum & Køleanlæg hos Celcius Nordic

Celcius Nordic er i front, når det kommer til levering af driftsikre kølerum, frostrum & køleanlæg.

Vi forhandler, leverer og installerer lavenergi kølerum og frostrum med miljøvenlige kølemidler som sikrer din løsning altid opnår og fastholder den helt rigtige temperatur. Vi sørger dermed for dine råvarer og produkter har de bedst mulige betingelser for opbevaring og holdbarhed. Vi sikrer at temperaturen i dit kølerum er optimal, og det er godt både for holdbarheden og for dine kunders smagsoplevelser og sundhed.

Samtidig kan du have god miljømæssig samvitighed, da vores køleanlæg er lavenergi mærket og bruger miljøvenlige kølemidler. 

Valget af Celcius Nordic ApS som din næste leverandør af kølerum vil sikre, at du hele tiden er på forkant med udviklingen og ikke mindst lever op til den række forskellige krav, som myndighederne stiller.

Vi leverer kølerum & frostrum til alle formål og brancher!

Celcius Nordic er i front, når det kommer til levering af driftsikre kølerum & frostrum. Vores køleanlæg og kølerum er lavenergimærket og bruger miljøvenlige kølemidler.

Vi arbejder i alle brancher – se evt. oversigten her på side.

Vi sikrer din løsning altid holder den helt rigtige temperatur, og giver dine råvarer de bedst mulige forudsætninger for opbevaring og holdbarhed.

Kølerum & frostrum skræddersyet til dine behov

Hos Celcius Nordic hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning efter dit behov – og så monterer og servicerer vi det efterfølgende. På denne måde får du en løsning, der er målrettet dine behov og din situation. Vi forhandler b.la Viessmann TectoCell© som hører til den absolutte topklasse i kvalitet, design og holdbarhed indenfor modulbaserede køleanlæg og kølerum.

Vi er også leveringsdygtig i andre mærker som KIDE© og InCold Evokit© – kølerum som opbygges af højisolerede moduler der gør at vi kan skræddersy en løsning 100% efter dine behov.

TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har en høj energieffektivitet og et fremragende isoleringssystem –

Vi har kølerum & frostrum til alle brancher, bl.a:

 • Hoteller
 • Restauranter
 • Detailkæden
 • Medicinalvirksomheder
 • Hospitaler
 • Laboratorier
 • Server & IT Lager
 • Sundhedssektoren
 • Krematorier
 • Kommunale køkkener
 • Større Køkkener
 • Kantiner
 • Affaldsrum
 • Benrum
 • Grøntrum
 • Svalerum
 • Indfrysning

Se vores udvalg af modular kølerum & frostrum

 • Få et uforpligtende tilbud på nyt Kølerum/Frostrum inden for kun 24 timer!
 • Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer. Hos Celcius Nordic har vi installeret køle- og fryserum til b.la. Bella Center, Bella Sky & Burger King. Vi forhandler alle de største mærker inden for køl & frost og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken løsning der er optimal til dit behov.

Klimaanlæg installatør & specialist

Kølerum & Frostrum med fokus på klima og bæredygtighed

Kølerum og frostrum er nødvendige inden for mange for mange forskellige brancher, hvor de blandt andet bidrager til fødevaresikkerheden. Men kølerum og køleanlæg har også altid haft et ry for at være nogle størrelser, der forbruger en betragtelig mængde energi. 

I disse tider er det nødvendigt, at vi gør os tanker om vores energireserver og vores klimafodspor. Hos Celcius Nordic har vi naturligvis også gjort vores til, at vi kan tilbyde dig en med løsning, som både er klimavenlig og effektiv.

Det betyder at vi kan tilbyde dig effektive køleanlæg til dit kølerum eller frostrum, hvor du får maksimal effekt, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker om at spare på energien. På den måde gør du ikke blot noget godt for miljøet, men du er også med til at spare penge på strøm i det lange løb. 

Typsik siger man også, at den industri som bruger mest energi, også er i den bedste stand til at reducere forbruget. Hos Celcius Nordic giver vi dig en gylden mulighed for at gøre det til din virksomheds virkelighed.

Når design, funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd

Vi leverer køleanlæg til kølerum og frostrum med en høj grad af brugervenlighed, hvor både funktion og design spiller optimalt sammen.

Kølerum og frostrum spiller en helt afgørende rolle for mange forskellige virksomheder. Derfor er det også kun naturligt, at vi hos Celcius Nordic har bestræbt os på at tilbyde vores kunder et stort udvalg af anlæg til forskellige formål.

Det betyder, at vi kan forsyne produkter, som leverer præcis den vare, som du efterspørger.

Celcius Nordic er ISO 9001 Certificeret, hvilket betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på at højne og vedligeholde vores kvalitetsprocesser. Det gør sig både gældende internt i virksomheden, men det kommer også til udtryk via en kontinuerlig evne til at kunne dokumentere og redegøre for vores produkters kvalitet.

Det er blandt andet din sikkerhed for, at du får et køleanlæg i absolut topkvalitet.

Vi specialiserer os for øvrigt i alle former for køl- og frost anlæg samt aircondition løsninger til alle formål. Kontakt os gerne med spørgsmål, forespørgsler mm.

Tidligere
Næste
 • Du får en serviceaftale med i købet

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder.

Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum, og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer.

Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm – en installering vi også klarer.