Kølemontør

Skal du bruge en professionel kølemontør, der kan installere effektiv køling for dig? Så er du havnet det rette sted. Celcius Nordic er specialister i levering af moderne totaløsninger til klima- og køleanlæg. 

Hvad får du ved at vælge os?

 • Tilfredshedsgaranti. Vi går ikke før du er 100% tilfreds med resultatet
 • Professionel overvågning 24/7 med vores serviceaftale
 • Den bedste køling til erhverv, industri og private
 • Kølefirma med over 30 års erfaring

Professionelt kølefirma

Celcius Nordic er et kompetent kølefirma, som servicerer hele København og resten af Sjælland. Vores kølemontører har over 30 års erfaring med installation og levering af topmoderne køleløsninger. 

Vælger du os som dit kølefirma, vælger du samtidig at få hjælp fra de bedste specialister på markedet. Vi opsætter lavenergi kølerum og frostrum med miljøvenlige kølemidler, som sikrer de helt rigtige temperaturer.

En dygtig kølemontør fra Celcius Nordic, sørger for optimal køling og holdbarhed. Med et professionelt installeret kølerum fra os, kan du du altid stole på at dit nye kølesystem fungerer korrekt. Du vil på kort tid bemærke fordelene, når du investerer i god køling fra et professionel kølefirma.

Vi tilbyder tilfredshedsgaranti og den bedste service. Det betyder, at vi aldrig forlader din opgave, før den 100% løst. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du opnår dit ønskede resultat – hver gang.

Med vores serviceaftale, får du 24/7 overvågning af alle dine køle- og klimaanlæg. Vi sikrer, at alle dine installationer fungerer optimalt.  

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12. Vi giver dig kompetent vejledning og rådgivning.

Kølemontør på Sjælland

Har du brug for en kølemontør på Sjælland eller i København, så har vi et hold af professionelle medarbejdere, som kan hjælpe dig.

Vores kølemontører har indgående kendskab til mange køle- og klimasystemer. Der er mange gode grunde til at vælge os. 

Hos Celcius Nordic får du hjælp fra Sjællands førende kølefirma. Vi leverer driftsikre kølerum, køleanlæg og frostrum. 

Vi hjælper dig frem til en løsning, der dækker alle dine behov. Vi følger op med montering og efterfølgende servicering. På den måde får du et resultat, der er møder din situation og behov bedst muligt. 

Vi forhandler den absolutte topklasse løsninger fra Viessmann TectoCell©. De er førende indenfor kvalitet, holdbarhed og design, når det gælder modulbaserede kølerum og køleanlæg. 

TectoCell© er et af vores flagskibsprodukter, der garanterer høj energieffektivitet og fremragende isolering. 

For at kunne skræddersy en løsning der 100% imødekommer dine behov, er vi også leveringsdygtige af andre mærker som KIDE© og InCold Evokit©, der specialiserer sig i højisolerede produkter.

Vores kølefirma består af dygtige specialister, der kan assistere dig med en bred række af køleopgaver.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 82 82 08 12

serverrum med klimaanlæg
 • Få et tilbud på køleanlæg inkl. montering og finansiering på kun 24 timer
 • Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer. Hos Celcius Nordic har vi installeret klimaanlæg til b.la. Bella Center, Bella Sky & Burger King. Vi forhandler alle de største mærker inden for aircondition-, ventilations- og klimaanlæg og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken løsning der er optimal til dit behov.

Klimaanlæg installatør & specialist

Certificeret kølemontør til private & erhverv

Vi tilbyder arbejde udført af en certificeret kølemontør, både til private og erhverv.  

Vi har i over 30 år leveret og monteret moderne kølesystemer til kontor, industri og private. Du kan derfor altid regne med et kvalificeret resultat hos os.

Vores autoriserede kølemontører assisterer dig, med en komplet serviceaftale. Du får løbende vedligeholdelse af dine køleanlæg, så deres levetid forlænges og de altid har optimal ydeevne. Aftalen indebærer professionelt eftersyn og overvågning af dit system. Vi følger altid op på vores installationsarbejde, så du opnår en forbedret driftsøkonomi og levetid. Du har altid mulighed for at kontakte os med vores 24-timers teknisk service.

Vi møder dig i øjenhøjde og lytter til dine behov og ønsker, så alle dine krav bliver 100% opfyldt. 

Hør hvad vores køleteknikere kan gøre for dig og dit indeklima. Ring i dag på tlf. 82 82 08 12. Vi er altid klar til at give dig kompetent rådgivning.

Kølefirma på Sjælland til mange brancher

Vi har som kølefirma på Sjælland, sikret effektiv køling til en bred vifte af brancher i mange år. 

Vi leverer bl.a. moderne kølesystemer til følgende brancher:

 • Hoteller
 • Restauranter
 • Detailkæder
 • Hospitaler
 • Laboratorier
 • Server & IT Lager
 • Sundhedssektoren
 • Krematorier
 • Kommunale køkkener
 • Større køkkener
 • Kantiner
 • Affaldsrum
 • Benrum
 • Grøntrum
 • Svalerum
 • Indfrysning

Celcius Nordic er København og Sjællands foretrukne kølefirma, som sørger for de bedste køleløsninger.

Kontakt os endelig

Synes du at vi lyder som det rette kølefirma for dig, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller via. vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

Vores dygtige medarbejdere har stor passion for opsætning og installering af effektive kølesystemer. Vi har derfor kompetencerne til at rådgive dig bedst muligt.

Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

Vælg Celcius Nordic og få hjælp fra topprofessionelle kølemontører.