Kølefirma

Skal du bruge et professionel kølefirma, der kan installere effektiv køling for dig? Så er du havnet det rette sted. Celcius Nordic er specialister i levering af moderne totalløsninger, inden for køleopgaver på Sjælland og København.

Kunderne vælger os typisk på baggrund af:

Professionelt kølefirma

Celcius Nordic er et kompetent kølefirma, som servicerer hele København og resten af Sjælland. Vores kølemontører har over 30 års erfaring med installation og levering af topmoderne køleløsninger. 

Vælger du os som dit kølefirma, vælger du samtidig at få hjælp fra de bedste specialister på markedet. Vi opsætter lavenergi kølerum og frostrum med miljøvenlige kølemidler, som sikrer de helt rigtige temperaturer.

En dygtig kølemontør fra Celcius Nordic, sørger for optimal køling og holdbarhed. Med et professionelt installeret kølerum fra os, kan du du altid stole på at dit nye kølesystem fungerer korrekt. Du vil på kort tid bemærke fordelene, når du investerer i god køling fra et professionel kølefirma.

Vi tilbyder tilfredshedsgaranti og den bedste service. Det betyder, at vi aldrig forlader din opgave, før den 100% løst. Vi lytter til dine behov og ønsker, så du opnår dit ønskede resultat – hver gang.

Med vores serviceaftale, får du 24/7 overvågning af alle dine køle- og klimaanlæg. Vi sikrer, at alle dine installationer fungerer optimalt.  

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12. Vi giver dig kompetent vejledning og rådgivning.

Kølefirma I København og resten af Sjælland

Har du brug for en Kølefirma på Sjælland eller i København, så har vi et hold af professionelle medarbejdere, som kan hjælpe dig.

Vores kølemontør har indgående kendskab til mange køle- og klimasystemer. Der er mange gode grunde til at vælge os. 

Hos Celcius Nordic får du hjælp fra Sjællands førende kølefirma. Vi leverer driftssikre løsninger til privat og erhverv – store som små.

Vi hjælper dig frem til en løsning, der dækker alle dine behov. Vi følger op med montering og efterfølgende servicering. På den måde får du et resultat, der er møder din situation og behov bedst muligt. 

Vi forhandler den absolutte topklasse løsninger fra Viessmann TectoCell©. De er førende indenfor kvalitet, holdbarhed og design.

TectoCell© er et af vores flagskibsprodukter, der garanterer høj energieffektivitet og fremragende isolering. 

For at kunne skræddersy en løsning der 100% imødekommer dine behov, er vi også leveringsdygtige af andre mærker som KIDE© og InCold Evokit©, der specialiserer sig i højisolerede produkter.

Vores kølefirma består af dygtige specialister, der kan assistere dig med en bred række af køleopgaver.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 82 82 08 12.

serverrum med klimaanlæg

Ventilation - 26-3-2020

Trin 1 af 3

  • Få et tilbud på ventilationsanlæg kun til erhverv

Allan Horsdal

Klimaanlæg installatør & specialist

Kølefirma på Sjælland og I København til mange brancher

Vi har som kølefirma på Sjælland og København, sikret effektiv køling til en bred vifte af brancher i mange år. 

Vi leverer bl.a. moderne kølesystemer til følgende brancher:

Celcius Nordic er København og Sjællands foretrukne kølefirma, som sørger for de bedste køleløsninger.

Kontakt vores kølefirma uforpligtende i dag

Synes du at vi lyder som det rette kølefirma for dig, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller via. vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

Vores dygtige medarbejdere har stor passion for opsætning og installering af effektive kølesystemer. Vi har derfor kompetencerne til at rådgive dig bedst muligt.

Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

Vælg Celcius Nordic og få hjælp fra topprofessionelle kølemontører.