KØLERUM, FROSTRUM & KØLEANLÆG

Kvalitet og design

Vi forhandler køleanlæg og kølerum i topklasse både inden for design, funktionalitet og holdbarhed

Køleanlæg til alle brancher

Vi leverer, monterer og servicerer køleanlæg og kølerum til alle brancher

Fokus på miljøet

Vi leverer lavenergi køleanlæg og kølerum der bruger miljøvenlige kølemidler

Kvalitetsgaranti

Celcius Nordic ApS er ISO 9001-certificeret, og følger alle kvalitetsforordninger, der findes inden for branchen.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

KØLEANLÆG & KØLERUM

Kvalitet og design

Vi forhandler køleanlæg og kølerum i topklasse både inden for design, funktionalitet og holdbarhed

Fokus på miljøet

Vi leverer lavenergi køleanlæg og kølerum der bruger miljøvenlige kølemidler

Køleanlæg til alle brancher

Vi leverer, monterer og servicerer køleanlæg og kølerum til alle brancher

Kvalitetsgaranti

Celcius Nordic ApS er ISO 9001-certificeret, og følger alle kvalitetsforordninger, der findes inden for branchen.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Køleanlæg, Kølerum & Frostrum

Celcius Nordic er i front, når det kommer til levering af driftsikre køleanlæg, kølerum & frostrum. Lavenergi køleanlæg og kølerum med miljøvenlige kølemidler sikrer din løsning altid opnår og fastholder den helt rigtige temperatur. Det giver dine råvarer eller produkter de bedst mulige betingelser for opbevaring og holdbarhed.

Vi leverer køleanlæg, køle- & frostrum til alle formål og brancher!

Hos Celcius Nordic hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning efter dit behov – og så monterer og servicerer vi det efterfølgende. På denne måde får du en løsning, der er målrettet dine behov og din situation. Vi forhandler b.la Viessmann TectoCell© som hører til den absolutte topklasse i kvalitet, design og holdbarhed indenfor modulbaserede køleanlæg og kølerum.

Vi er også leveringsdygtig i andre mærker som KIDE© og InCold Evokit© – kølerum som opbygges af højisolerede moduler der gør at vi kan skræddersy en løsning 100% efter dine behov.

TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har  en høj energieffektivitet og et fremragende isoleringssystem –

Vi tilbyder køleanlæg, kølerum & frostrum til:

N

Hoteller

N

Restauranter

N

Detailkæden

N

Medicinalvirksomheder

N

Hospitaler

N

Laboratorier

N

Sundhedssektoren

N

Krematorier

N

Kommunale køkkener

N

Større Køkkener

N

Kantiner

N

Affaldsrum

N

Benrum

N

Grøntrum

N

Svalerum

N

Indfrysning

Vi forhandler Kølerum & Frostrum fra:

KIDE MODULAR

VIESSMANN TECTOCELL

INCOLD EVOKIT

Kølerum og frostrum installatør

Allan Horsdal
Køle- og frostrum installatør & specialist

Trin 1 af 5

20%

Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi installeret køle- og fryserum til b.la. Bella Center, Bella Sky & Burger King.

Vi forhandler alle de største mærker inden for køl & frost og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken løsning der er optimal til dit behov.

Køleanlæg og kølerum med fokus på miljøet

Kølerum og køleanlæg er nødvendige inden for mange for mange forskellige brancher, hvor de blandt andet bidrager til fødevaresikkerheden. Men kølerum og køleanlæg har også altid haft et ry for at være nogle størrelser, der forbruger en betragtelig mængde energi. Og i disse tider, hvor det er nødvendigt, at vi gør os tanker om vores energireserver, har vi hos Celcius Nordic naturligvis også gjort vores til, at vi kan tilbyde dig en løsning, som både er klimavenlig og effektiv.

Det betyder med andre ord, at vi kan tilbyde dig effektive køleanlæg og kølerum, hvor du får maksimal effekt, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker om at spare på energien. På den måde gør du ikke blot noget godt for miljøet, men du er også med til at spare penge på strøm i det lange løb. Og det hænger naturligvis sammen på den måde, at netop den industri, som bruger mest energi, også er i stand til at reducere forbruget allermest. Hos Celcius Nordic giver vi dig en gylden mulighed for at gøre det til din virksomheds virkelighed.

Når design, funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd

Kølerum og køleanlæg spiller en helt afgørende rolle for mange forskellige virksomheder, og derfor er det også kun naturligt, at vi hos Celcius Nordic har bestræbt os på at tilbyde vores kunder anlæg med en lang række af kvaliteter. Det betyder, at vi kan levere produkter, som ikke blot leverer præcis den vare, som du efterspørger – vi kan også levere køleanlæg og kølerum med en høj grad af brugervenlighed, hvor både udtryk og indhold spiller optimalt sammen.

Celcius Nordic er ISO 9001 Certificeret, hvilket betyder, at vi hele tiden er opmærksomme på at højne og vedligeholde vores kvalitetsprocesser. Det gør sig både gældende internt i virksomheden, men det kommer også til udtryk via en kontinuerlig evne til at kunne dokumentere og redegøre for vores produkters kvalitet. Det er blandt andet din sikkerhed for, at du får et køleanlæg eller kølerum i absolut topkvalitet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye klimaanlæg, kølerum eller frostrum for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du får en serviceaftale med i købet

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum, og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer. Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm - en installering vi også klarer.

Ring eller skriv til os i dag og lad os hjælpe dig videre

Kontakt Celcius Nordic i dag, og lad os finde ud af, hvilket behov du har - vi hjælper dig nemlig med at finde en skræddersyet løsning der passer lige til dig. Det kan være vanskeligt at træffe en beslutning om valg af køleløsning, men vi sørger for at du træffer et bæredygtigt og økonomisk stærkt valg.