Ventilation

Dårlig ventilation medfører ubehag og sløvhed

Vores krop har nogle indbyggede alarmsystemer som hjælper os til at regulere vores omgivende miljø. Når det bliver koldt fortæller kroppen os at vi fryser og vi kan skrue op for varmen. Når det er for varmt begynder kroppen at svede og vi kan vælge at åbne et vindue.

Disse signaler bliver dog sendt relativt sent, og vi reagerer derfor først, når skaden er sket. Vi åbner først vinduet når det ER blevet for varmt – ikke inden det bliver for varmt.

Længe inden det sker, har varmen dog påvirket kroppen og – ikke mindst – hjernen.

Vi kender det faktisk godt alle sammen. Når det begynder at blive varmt, begynder vi alle sammen at blive lidt sløvere og mere uoplagte. Jo varmere det bliver – jo sløvere bliver vi. Til sidst magter man nærmest ikke andet end at ligge ned og slappe af.

Endnu værre er det faktisk med luftkvaliteten.

 

Dårlig ventilation = Dårlig luftkvalitet = Sundhedsproblemer

Uden ventilation vil luftkvaliteten meget hurtig blive meget dårlig. Det skyldes både mennesker, materialer og maskiner.

Her er nogle af de gener dårlig luftkvalitet kan medføre:

  • Ophobning af CO2 – Mennesker udsender gasser hele tiden. Det sker primært ved at vi udånder CO2 når vi trækker vejret. Mange mennesker i et lokale vil derfor medføre øget CO2 ophobning, hvilket gør det sværere for mennesker at trække vejret.
  • Afgasning – Afgasning er en proces, hvor materialer afgiver skadelige stoffer og partikler til luften. For mange stoffer og materialer er afgasningens størst i starten, hvorefter den langsomt aftager. Det gælder dog ikke alle stoffer. Fuger, lim og maling vil for eksempel ofte først begynde at afgive skadelige stoffer, når de med tiden bliver udsat for varme og fugt. Afgasning kan medføre irritation i øjne og slimhinder samt hovedpine.
  • Lugt – Uden ventilation vil dårlig lugt ophobe sig.
  • Fugt & Skimmel – Uden ventilation vil fugtigheden i luften stige. Det vil den fordi fugt fra køkkener, kaffemaskiner, elkedler og lign, ophober sig i luften. Også mennesker udskiller megen fugt -både gennem huden og når vi trækker vejret. Fugt giver grobund for skimmelsvamp, som kan være meget sundhedsskadelig for mennesker.
Bedste ventilationsanlæg
Energibesparende ventilationsanlæg
ventilationsanlæg specialist

Allan Horsdal
Ventilationspecialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi monteret mere end 500 ventilationsanlæg, så vi ved i den grad hvad vi laver.

Vi forhandler alle de store brands og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilket ventilationsanlæg der er det optimale i forhold til din bolig.

 

Løs problemerne med et automatisk ventilationsanlæg

Med et automatisk ventilationsanælg sikrer du hele tiden korrekt og konstant ventilation. Derved er du sikker på, at temperaturen holder sig på et konstant niveau, som er det optimale for kroppen, og som sikrer optimale arbejds- og koncentrationsbetingelser for de mennesker, der befinder sig i rummet.

Desuden vil et ventilationsanlæg give dig en markant bedre luftkvalitet. Som navnet jo fortæller, gør et ventilationsanlæg netop det, at det ventilerer luften. Det suger gammel og brugt luft ud af lokalet og erstatter det med ny og frisk luft.

Derved er du sikret mod de mange problemer, som svingende temperaturer og dårlig luftkvalitet medfører.

 

Ventilation – Vi har erfaringen

Med mange års erfaring og flere hundrede installerede ventilationssytemer er vi blandt de førende eksperter på området.

Du kan derfor trygt overlade alle former for ventilationsopgaver til os.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte os og få råd & vejledning.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye klimaanlæg, kølerum eller frostrum for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.