Daikin Klimaanlæg

Daikin Klimaanlæg

Hos Celcius Nordic dækker vi stort set alle kølebehov. Vi har over 25 års erfaring med Daikin klimaanlæg og vi er eksperter inden for indeklimaløsninger. Uanset, om der er tale om store eller små opgaver – så har vi den bedste løsning til dit kølebehov.

Oplever du at produktiviteten og præsentationen er faldet på arbejdspladsen? Mister dine medarbejdere koncentrationen? Dette kan være et tegn på, at jeres indeklima ikke er behageligt. Din virksomheds arbejdsplads lever måske ikke op til forventningerne om en stabil temperatur. Det skal du gøre noget ved, hvis du ønsker et godt arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere.

Med et Daikin klimaanlæg opnår du et langt bedre arbejdsmiljø, herunder vil du og dine medarbejdere arbejde mere effektivt og optimalt og på denne måde vil I præstere bedre og i en længere periode uden koncentrationsbesvær.  

Ved at investere i et Daikin klimaanlæg, vil du få et behageligt indeklima, som ovenikøbet sparer dig for penge på sigt – rigtig mange penge.

 

Hvorfor investere i et Daikin klimaanlæg?

  • Det er et miljøvenligt klimaanlæg
  • Du vil opnå økonomiske fordele
  • Du vil opnå en øget produktivitet og kreativitet
  • Kvaliteten lever op til prisen

 

Daikin klimaanlæg har den højeste energieffektivitet – sikker investering

Leder du efter et klimaanlæg, som er miljøvenlig? Hos Celcius Nordic kan du købe et Daikin klimaanlæg, som har fokus på miljøet. Med et Daikin klimaanlæg, kan du opnå den højeste energieffektivitet på markedet, hvad angår klimaanlæg. Du har ingen grund til at bekymre dig om din elregning. Daikin klimaanlæg er indbygget med en speciel inverter-teknologi, der reducerer dine omkostninger med 30% uden, at det går ud over kvaliteten.

Vælger du et Daikin klimaanlæg, er du sikret et produkt i topkvalitet. Det betaler sig altid bedst at investere i kvalitetsprodukter, som har en længere levetid end i noget, du skal udskifte igen i løbet af en meget kort periode. Derudover vil du opnå de flest mulige økonomiske fordele ved at købe et Daikin klimaanlæg.

Hvem kunne ikke tænke sig at spare penge på elregningen? Denne energibesparende løsning passer til et hvert miljø. Med hensyn til miljøet er Daikin klimaanlæg flere år foran de lovpligtige standarder, og dette er med til at gøre Daikin de førende inden for de mest miljøvenlige klimaanlæg. Vi garanterer dig, at det er en sikker investering, hvis du ønsker at opnå økonomiske fordele.

Er du interesseret i at læse mere om energitilskud? Så klik her og læs mere på energistyrelsens hjemmeside

Daikin klimaanlæg
Daikin klimaanlæg
Klimaanlæg specialist

Allan Horsdal
Klimaanlæg specialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylde formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi monteret mere end 500 klimaanlæg, så vi ved i den grad hvad vi laver.

Vi forhandler alle de store brands og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilket klimaanlæg der er det optimale i forhold til din bolig.

 

Daikin klimaanlæg – modeller og designmuligheder til alle indretninger

Du har mange muligheder, når du skal vælge et Daikin klimaanlæg. Du kan vælge i blandt mange forskellige modeller herunder til enhver bygningstype. Uanset, hvordan du har designet din bygningstype, kan vi skabe en løsning som passer lige netop din indretning. Vores vægmodeller er til dig, som går op i det moderne look og ønsker et slankt og enkelt design. Disse modeller er prisvindende og populære verden rundt.

Vi sælger Daikin klimaanlæg til:

  • Din bolig 
  • Din virksomhed
  • Hotel-brancher
  • Hospitaler
  • Bygninger 

 

Vedligeholdelse af Daikin klimaanlæg

Uanset, hvilken model du vælger, vil du straks mærke, hvordan luften ændrer sig. Indeklimaet bliver lang behageligere at færdes i.
For at fastholde ændringen kræver det, at du vedligeholder temperaturen og opretholder det høje niveau. Hvis du ønsker, at dit Daikin klimaanlæg skal virke optimalt samt have en lang levetid – uden komplikationer undervejs, anbefaler vi, at du bestiller en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale vil vi løbende optimere dit Daikin klimaanlæg. Dette gør vi for at sikre os, at det virker som det skal. Derudover er det enormt vigtigt, at du bestiller en køleservice. Det er meget vigtigt, at køleinstallationerne virker efter forskrifterne, og derfor er der lavet et lovkrav om, at et klimaanlæg skal have et eftersyn – mindst en gang årligt.

Hos Celcius Nordic, har vi mange års erfaring både med klimaanlæg, installation og servicering. Vi anbefaler, at du bestiller din serviceaftale hurtigst muligt efter, du har købt dit Daikin klimaanlæg.  

Vi finder den helt rigtige løsning til dig

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dit kølebehov. Vi er godt klar over, at det kan være svært at finde det helt rigtige Daikin klimaanlæg. Men bare rolig, vores medarbejdere har mange års erfaring med at hjælpe kunder. Vores løsning bliver udarbejdet i samarbejde med dig, for at sikre den bedst mulige køleløsning. Vi går også meget op i at finde en løsning, som giver den mest mulige økonomiske investering.

Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål angående Daikin klimaanlæg? Så er du mere en velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan samtidig bede om et godt tilbud – det er nemlig helt uforpligtende.
Vi leverer en 24 timers teknisk service, hvilket betyder, vi har døgnvagt. Hvis dit spørgsmål ikke kan vente, kan du kontakte os når som helst i døgnet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye klimaanlæg, kølerum eller frostrum for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.