Aircondition

Vi har mange års erfaring med airconditionanlæg

Oplever du, at dit kontor/forretning/hjem er for varmt? Især om sommeren, kan man mærke, at ens arbejdsplads eller hjem kan føles for varmt og derfor indelukket, især når der ikke er et airconditionanlæg.

Celcius Nordic ApS har mange års erfaring med airconditionanlæg, og har monteret samt leveret airconditionanlæg til alle slags brancher.Herunder: Kontorer, hoteller, restauranter, virksomheder, forretninger, private hjem osv.

Det er rigtig vigtigt at have et aircondition anlæg, der virker. Det er nemlig med til at nedkøle varmen og give en bedre og friskere atmosfære i rummet.
Hvis et rum har dårligt indeklima, kan det hurtigt gå ud over de mennesker, der befinder sig i rummet. Der er mange negative bivirkninger ved at være i et rum, der har dårlig indeklima.
Det er derfor vigtigt, at man får sig et godt klima- eller airconditionanlæg, som kan hjælpe med at afkøle rummet.

Forskellen på et klimaanlæg og airconditionanlæg er, at airconditionanlæg er med til at regulere temperaturen løbende, hvor et klimaanlæg holder temperaturen jævn på de grader der ønskes, ved hjælp af en termostat.

Det er rigtigt vigtigt, at man løbende holder sit klima- eller airconditionanlæg rent, så der kan komme ren og ikke mindst sund luft ud.

Effektive airconditionanlæg til retfærdige priser

Som ved mange andre køb, er der nogle ting, man bør tage med i sine overvejelser, når man vælger at investere i et aircondition anlæg.

En af de vigtigste ting, som man bør overveje er, hvor man vælger at placere sit anlæg. Det er nemlig vigtigt at placere den så fordelagtigt som muligt, så kulden bliver udnyttet på bedst mulig vis.

Udover dette, har størrelsen på anlægget også en stor betydning. Har man med et stort rum at gøre, bør man købe et større aircondition anlæg, så man får meget ud af det, og luften hurtigt kan sprede sig i rummet.

Prisen på et aircondition anlæg er overhovedet ikke så dyrt, som man måske skulle tro. Heldigvis er det meget billigere end når man f.eks. vælger at køre varme.

Hos Celcius Nordic ApS er vi eksperter inden for området, og har arbejdet med airconditionanlæg i mange år. Derfor kan du stole trygt på os, og vi vil som altid rådgive dig igennem hele processen. Vi arbejder med konkurrencedygtige priser og vi sætter en ære i at udføre arbejdet på bedst mulig vis.

Ring i dag for et gratis og uforpligtende tilbud på tlf: 82 82 08 12, eller udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op inden for 24 timer.

Aircondition giver bedre indeklima og større produktivitet på din arbejdsplads

Indeklimaet har stor indflydelse på medarbejdernes trivsel og komfort – og derved også produktiviteten.

Særligt de helt varme sommerdage kan have negative konsekvenser for produktiviteten. Men også mindre udsving kan gøre en stor forskel.

Undersøgelser viser faktisk, at bare et par graders sænkning af temperaturen kan have en markant effekt på medarbejdernes effektivitet.

Men ikke nok med det. Med et af vores airconditionanlæg kan du desuden sikre at luftkvaliteten altid er i top. Mange arbejdspladser er præget af mange medarbejde samlet på et sted, hvilket forringer luftkvaliteten markant. Desuden udleder mange kontormaskiner og byggematerialer forskellige skadelige stoffer som ophober sig i luften.

Det kan give gener som hovedpine og kløe og irritation i øjne og slimhinder. Det medfører selvfølgelig nedgang i produktiviteten og et øget sygefravær.

Nedsæt sygefravær og øg trivslen med et professionelt Aircondition Anlæg

Med et aircondition anlæg kan du sikre et optimalt indeklima døgnet rundt – uden at foretage dig noget.

Med et professionelt installeret airconditionanlæg som er korrekt dimensioneret, kan derfor du derfor maksimere medarbejdernes effektivitet og øge trivsel og arbejdsglæde.

Du undgår derved de udsving der ellers vil være, og som både virker generende og påvirker produktiviteten. Samtidig undgår du utilfredse medarbejdere som klager over arbejdsforholdene.

Desuden vil du opleve større medarbejdertilfredshed og mindre sygefravær.

Du vil derfor opleve at investeringen i et airconditionanlæg hurtigt er tjent hjem igen.

  • Få et tilbud på airconditionsanlæg inkl. montering og finansiering på kun 24 timer
  • Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer. Hos Celcius Nordic har vi installeret klimaanlæg til b.la. Bella Center, Bella Sky & Burger King. Vi forhandler alle de største mærker inden for aircondition-, ventilations- og klimaanlæg og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken løsning der er optimal til dit behov.

Klimaanlæg installatør & specialist

Vi er eksperter i aircondition

Celcius Nordic har erfaringen og ekspertisen til at sikre den optimale løsning i enhver situation. Vi er eksperter i alle former for løsninger til forbedring af indeklima – Ikke mindst såkaldt komfortkøl som sikrer den rette temperatur og luftfugtighed, samt renser og fordeler luften optimalt. Vores erfaring gør, at vi kan dimensionere airconditionanlægget 100% til det enkelte kontormiljø eller anden arbejdsplads. På den måde undgår du at smide penge efter alt for store og smarte anlæg, som du slet ikke har brug for. Vi sikrer dig, at du får det airconditionanlæg du har brug for – hverken mere eller mindre. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er altid klar med råd og vejledning.