KLIMAANLÆG & AIRCONDITION

Kvalitet og design

Vi forhandler klimaanlæg og installerer aircondition i topklasse både inden for design, funktionalitet og holdbarhed

Klimaanlæg til alle brancher

Vi leverer, monterer og servicerer klimaanlæg til alle brancher

Fokus på miljøet

Vi leverer aircondition løsninger og klimaanlæg, der er effektive og miljøvenlige

Kvalitetsgaranti

Celcius Nordic ApS er ISO 9001-certificeret, og følger alle kvalitetsforordninger, der findes inden for branchen.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

LEVERANDØR AF KLIMAANLÆG & AIRCONDITION

Kvalitet og design

Vi forhandler klimaanlæg og installerer aircondition i topklasse både inden for design, funktionalitet og holdbarhed

Fokus på miljøet

Vi leverer aircondition løsninger og klimaanlæg, der er effektive og miljøvenlige

Klimaanlæg til alle brancher

Vi leverer, monterer og servicerer klimaanlæg til alle brancher

Kvalitetsgaranti

Celcius Nordic ApS er ISO 9001-certificeret, og følger alle kvalitetsforordninger, der findes inden for branchen.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Klimaanlæg, Aircondition & Ventilation

Celcius Nordic tilbyder industrikøl til:

N

Industrielle køle- og fryseanlæg

N

Energibesparende anlæg

N

Hydraulikmaskiner

N

Trykkerimaskiner

N

Plastmaskiner

N

Komfortkølingsanlæg

N

Frikøleanlæg

N

Ventilationsanlæg

Klimaanlæg & ventilation til alle brancher!

Celcius Nordic ApS løser alle kølebehov i erhverv og industri. Vi arbejder med produkter af høj kvalitet, med maksimal ydelse og minimale vedligeholdelsesomkostninger. Det er dyrt at køle og det er derfor vigtigt at vores klimaanlæg og køleløsninger er fuldstændigt energioptimeret.

 

Har du behov for et ventilation system eller anden ventilationløsning, så er Celcius Nordic din foretrukne leverandør og installatør – Ring 53 82 88 80 eller benyt kontakt formularen her på siden – vi svarer alle henvendelser inden for 24 timer!

Klimaanlæg til Serverrum & IT

Serverrummet er firmaets hjerte og nedbrud er både forbundet med ineffektivitet og tab af omsætning. Det kan blive fatalt og rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, det skaber i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga. nedbrud.

Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje temperaturer eller lav luftfugtighed. Det slider simpelthen på komponenterne og levetiden af udstyret forkortes.

Ventilation & køling til IT infrastruktur

Derfor installerer vi rigtig mange klimaanlæg i serverrum, og har stor erfaring med det. Det er vigtigt at få den helt rigtige løsning, som passer præcis til dine behov – der findes nemlig rigtig mange løsninger. Skal det f.eks. være med frikøling, downflow, upflow, it-gulve, vandbaseret eller DX anlæg mv. Vi tilbyder en række af markedets førende produkter til køling af serverrum og it-udstyr bl.a. Daikin, Mitsubishi og Panasonic som det foretrukne.

Kontakt derfor Celcius Nordic for at få rådgivning omkring den helt rigtige løsning. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over omkostningerne målt op mod den risiko, du løber ved ikke at have kølet dit anlæg.

Allan Horsdal
Klimaanlæg installatør & specialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylder formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi installeret klimaanlæg til b.la. Bella Center, Bella Sky & Burger King.

Vi forhandler alle de største mærker inden for køl & frost og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken løsning der er optimal til dit behov.

 

Aircondition til dit kontor

Indeklimaet betyder meget for medarbejdernes trivsel og komfort på arbejdspladsen. Celcius Nordic sørger for den rette dimensionering, der er optimal for den individuelle løsning inden for kontormiljøer.

Vi er eksperter i indeklimaløsninger, ofte kaldet komfortkøl, som sikrer den rette temperatur og luftfugtighed samt renser og fordeler luften optimalt. Komfortkøling sikrer et bedre arbejdsmiljø og et lavere energiforbrug. I erhvervslivet giver et optimalt indeklima direkte produktivitetsforbedringer og styrker medarbejderens arbejdsmiljø og trivsel.

Få et bedre indeklima på din arbejdsplads

Et godt indeklima giver glade medarbejdere – når rumtemperaturen reduceres fra 25°C til 21°C, medfører ændringen en væsentlig stigning i produktiviteten.  Det er både sund fornuft, god medarbejderpleje og en god forretning at regulere temperatur & indeklima på din arbejdsplads..

Celcius Nordic installerer klimaanlæg til:

N

Kontorer

N

Mødelokaler

N

Butikslokaler

N

Konferencerum

N

Køkkener/kantiner

N

Hoteller

N

Værksteder

N

Laboratorier

N

Klinikker

N

Hospitaler

N

Institutioner

N

Andet

10 gode råd til dit nye klimaanlæg

Køleanlæg og varmepumper er avancerede mekaniske enheder. Hvis du behandler dem forskriftsmæssigt, vil du have glæde af dem i mange år og spare dig selv og miljøet for unødigt spild og energiforbrug. Overhold derfor de 10 beskrevne råd fra Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening.

Autorisation ved opstilling

Personer, der opstiller, monterer og igangsætter almindelig stationære køle- / luftkorditionerings / varmepumpeanlæg som skal minimum være i besidelse af et såkaldt Kategori II-certifikat.

ISO9001 certificeret ved opstilling

Firmaer, der opstiller, monterer og igangsætter køle- / luftkonditionerings- / varmepumpeanlæg, der indeholder over 2,5 kg kølemiddel skal være ISO9001 certificeret og teknikeren, der udfører arbejdet, skal være certificeret køletekniker.

Lovpligtigt eftersyn

Alle køleanlæg og varmepumper med fyldning større end 1 kg kølemiddel skal have udført et lovpligtigt eftersyn mindst en gang om året. Nogle anlæg med større og/eller ældre kølemiddelfyldninger skal iflg. EU have udført lækagekontrol 2 eller 4 gange årligt. Dit AKB-medlem kan oplyse dig om, hvor ofte det skal ske, eller du kan ringe til AKB og få tilsendt en tabel, hvor du kan se de periodiske krav til lækagekontrol for dit anlæg.

Autorisation ved eftersyn

Personer, der foretager eftersyn, reparation, vedligeholdelse eller nedluk (herunder tømning) af køle- / luftkonditionerings- / varmepumpeudstyr, der indeholder et af de mest almindelige kølemidler, skal som minimum have en særlig autorisation.

ISO9001 certificeret ved eftersyn

Firmaer, der foretager eftersyn af køle- / luftkonditionerings- / varmepumpeanlæg, der indeholder over 2,5 kg kølemiddelfyldning, skal være ISO9001 certificeret og teknikeren, der udfører arbejdet, skal være certificeret køletekniker. På AKB’s hjemmeside, kan du se, hvilke medlemmer af brancheforeningen, der er ISO 9001-godkendt.

Dokumentation af lovpligtigt eftersyn

Det er ejeren af et anlæg, der skal kunne dokumentere, at der har været foretaget et lovpligtigt eftersyn.

Dokumentation ved anlæg

Dokumentationen for lovpligtige eftersyn skal befinde sig ved anlægget.

Autorisationer og registrering

KMO, Kølebranchens Miljøordning, er udpeget af Miljøstyrelsen til at varetage autorisationer og registreringer, som gør det muligt at kontrollere en autoriseret person eller virksomheds status i forhold til HFC kølemidler – se www.kmo.dk

Ukyndig anvendelse

De fleste kølemidler kan ved uhensigtsmæssig eller ukyndig anvendelse forøge drivhuseffekten. Det kan endvidere føre til nedsat virkningsgrad / større energiforbrug. Også derfor skal køle- / luftkonditionerings / varmepumpeudstyr installeres og serviceres af korrekt uddannet personale og godkendte virksomheder.

AKB de godkendte virksomheder

AKB, Autoriserede Køle- og Varmepumpefirmaers Brancheforening, er en landsdækkende brancheforening, der samler branchens godkendte virksomheder. Ved henvendelse til AKB kan du altid få oplyst gældende regelsæt og godkendte firmaer, der giver dig branchens bedste betingelser. Celcius Nordic er naturligvis medlem af AKB.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Du får en serviceaftale med i købet

Med en serviceaftale med Celcius Nordic ApS er du sikker på, at dit klimaanlæg, kølerum eller frostrum altid er i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af frostrum, og derfor kan vi altid hurtigt afhjælpe eventuelle problemer. Vi er din sikkerhed for at både det lovpligtige årlige eftersyn gennemføres, samt almindelige småfejl opdages. Husk i øvrigt på, at alle frostrum skal være udstyret med en alarm - en installering vi også klarer.

Ring eller skriv til os i dag og lad os hjælpe dig videre

Kontakt Celcius Nordic i dag, og lad os finde ud af, hvilket behov du har - vi hjælper dig nemlig med at finde en skræddersyet løsning der passer lige til dig. Det kan være vanskeligt at træffe en beslutning om valg af køleløsning, men vi sørger for at du træffer et bæredygtigt og økonomisk stærkt valg.