INVENTOR LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

En Inventor varmepumpe er til dig, der ønsker et energi- og komfortvenligt produkt af høj kvalitet.
Inventor er førende indenfor kombineret løsninger til indeklima, der sikrer store energi- og økonomiske besparelser.

Lavt energiforbrug og minimale omkostninger med Inventor varmepumpe

En Inventor luft til vand varmepumpe henter op mod 75% af det samlede energiforbrug fra omgivelserne, hvor de resterende 25% kommer fra strøm. Med Inventor får du et klimavenligt varmeanlæg, der forbruger 73,5% mindre energi end et oliefyr og 70% mindre end et gasfyr. Du sparer de høje omkostninger væk på fossile brændsler som olie, gas, og træpiller.

Med Inventor luft til vand varmepumpe får du en kombineret løsning, der dækker alle behov:

En effektiv varmepumpe ved lave temperaturer

Du får et høj kvalitetsprodukt der leverer effektiv opvarmning og afkøling, selv under kølige forhold. Varmepumpen kan levere varmt vand op til 65 grader celsius, selv når udendørs temperaturerne er helt nede på -25 grader celsius.
Inventor varmepumpe
Inventor monoblock

Allan Horsdal

Varmepumpe installatør & specialist

Inventor varmepumpe smartfunktioner

Med Inventor luft til vand varmepumpe får du et opvarmningssystem af høj fleksibilitet og komfort. Du får 32 automatiske temperaturindstillinger, hvor varmepumpen tilpasser temperaturen af fremløbsvandet til temperaturforholdene udendørs. Det skaber god komfort, der samtidig er energibesparende. Her er nævnt nogle af varmepumpens smarte funktioner:

Højteknologisk varmepumpe med Smart Grid

En Inventor vand til luft varmepumpe er et topmoderne produkt med elektronisk ekspansionsventil, der sikrer nøjagtig driftskontrol og forøget effektivitet. Varmepumpen er designet til at kunne kobles på et intelligent energinet (Smart grid). Det giver varmepumpen mulighed for selv at ændre funktioner og driftstilstand efter behov. Med forbindelse til smart grid kan varmepumpen producerer varmt vand med overskydende energi. Desuden kan varmeproduktionen sænkes for at skåne miljøet og spare på energiforbrug.

Du får et enkelt design

Inventor varmepumper leveres tilpasset til dine forhold. De er specielt designet til at passe ind i alle typer af rum og fås i såkaldte split-eller monoblock typer. Varmepumpen kan fås med enkelt ventilation på op til 16 kW, der sikrer effektiv og enkelt drift med lavt støjniveau, selv i begrænset pladsforhold. Med split-typen får du et fleksibelt produkt, der kan installeres i op til 20 m højde og med en samlet rørføring på 30 m. Monoblock modellen har indbygget modul teknologi med mulighed for tilslutning af 6 monoblock varmepumper, der alle betjenes fra samme styreenhed. Det gør det nemt og enkelt at tilpasse hver tilsluttet enhed efter behov.

Kontakt os i dag og få en god pris på en Inventor varmepumpe

Hos Celcius Nordic hjælper vi dig videre til at finde den rette Inventor varmepumpe. Du får det præcis Inventor produkt du ønsker til dine behov. Vi har mange års erfaring med installation og vedligehold af varmepumper. Du er derfor i trygge hænder hos os. Vi er også specialister i alle former for køl- og frost anlæg samt aircondition løsninger. Kontakt os gerne med spørgsmål, forespørgsler mm.