Fryserum

Celcius Nordic er din professionelle leverandør af fryserum. Med mere end 30 års erfaring i branchen, er du garanteret markedets bedste produkter til konkurrencedygtige priser. 

Vi leverer og installerer både til private og erhverv.

Her er de 4 gode grunde til at vælge os som din leverandør:

Vi er førende leverandører af fryserum

Hos Celcius Nordic er levering og montering af fryserum et af vores spidskompetencer. Med mere end 30 år i branchen, har vi bred erfaring som leverandører af fryserum både til private og virksomheder. Vi er leveringsdygtige i hele København og Sjælland.

Så hvis du står og mangler en professionel løsning til dit hjem eller virksomhed, er du kommet til det helt rigtige sted.

For mange er fryserum sikkert bare en standardvarer, men der findes utallige er løsninger, som hver især dækker forskellige behov og brancher.

Vi har et stort team af specialister, som med mange års erfaring garanteret kan hjælpe dig med, at finde den helt rigtige løsning for dig. Med vores store ekspertise i specialdesignede løsninger, kan du få et 100% skræddersyet tilbud på et fryserum, som dækker alle dine krav og behov. 

Samtidig kan du hos os have god miljømæssig samvittighed, da vi kun er forhandler af lavenergimærket fryserum, som benytter miljøvenlige kølemidler. Det skaber de bedste betingelser for opbevaring og holdbarhed af dine fødevarer, mens at strømforbruget er minimeret og driftssikkerheden stadig er i top.

Valget af os som din professionelle leverandør af fryserum sikre dig, at du hele tiden er på forkant med udviklingen og ikke mindst lever op til den række forskellige krav, som myndighederne stiller.

Har du brug for svar på dine spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Fryserum designet efter dine behov

Vi leverer perfekte løsninger af fryserum, kølerum og frostrum med en høj grad af brugervenlighed, hvor både funktion og design spiller optimalt sammen.
En professionel og skræddersyet løsning spiller en helt afgørende rolle for mange virksomheders daglige drift. Derfor bestræber vi os med, at tilbyde alle vores kunder et bredt udvalg af løsninger til alle slags formål.

Som autoriseret leverandør af fryserum, har vi sikret os et produkt sortiment, som kun indeholder markedets bedste produkter, og står altid klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, og finde en skræddersyet løsning designet efter dine behov. 

Vi har løsningen til dig, uanset dine behov og situation.

Fryserum med fokus på klima og bæredygtighed

I mange brancher er et godt fryserum noget, der bidrager til fødevaresikkerheden i den daglige drift. Et stort kølesystem er dog kendt for, at være store syndere i forhold til strømforbrug. Den dag i dag er det nødvendigt, at vi gør os tanker om vores energireserver og de klimafodspor vi sætter. Hos Celcius Nordic sætter vi i hvert fald en stor dyd i, at kunne tilbyde dig en professionel løsning, som både er klimavenlig og driftssikker.
Med vores mere end 30 år i branchen, kan vi tilbyde dig nogle af verden bedste produkter, hvor effektiviteten er på sit højeste, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker om at spare på energien. På den måde er du både med til at bidrage til et bedre miljø og sparer penge på strømforbruget i det lange løb, samtidig med at dine fødevarer opbevares under de bedste foranstaltninger.

Alle løsningerne vi tilbyder er blandt de bedste på verdensplan og er alle miljøvenlige. Hos os er du altid garanteret en miljøvenlig løsning, som kan skræddersys 100% efter dine behov.
I vores store sortiment finder du bl.a. produkter fra Viessmann TectoCell©, som er nogle af de skarpeste på markedet, når det kommer til bæredygtighed og driftssikkert design.

Derudover tilbyder vi også en række af andre mærker heriblandt KIDE© og InCold Evokit© – fryserum som er bygget af højisolerede moduler, der giver dig mulighed for at få en løsning, der lever op til alle dine behov.

TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har et fremragende isoleringssystem med en høj energieffektivitet.

Se vores udvalg af fryserum

Allan Horsdal

Fryserum installatør & specialist

Vi tilbyder kvalitetsgaranti

Som din professionelle leverandør og installatør af fryserum, kan du trygt regne med os. Vi er nemlig medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning, F-gas forordningen og ISO 9001 certificeret.

Det betyder at vi har kvalitetsgaranti, og sikre dig som kunde, at vi altid er opdateret i forhold til de nyeste love og følger alle branchens kvalitetsordninger.

Kontakt os allerede i dag

Skal vi vejlede dig med vores ekspertise og finde den helt rigtige løsning for dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi står klar med vores ekspertise alle ugens dage, hele året rundt.

Vores team af kompetente medarbejder er blandt Danmarks bedste og ligger en stor passion i at skabe de bedste resultater for dig.

Hos os kan du altid forvente et hurtigt svar. Vi har 24 timers service.

Få markedets bedste løsning hos Celcius Nordic.

Tidligere
Næste
ISO 9001 certificeret