FROSTRUM

Vi hos Celcius Nordic er specialister i frostrum for både private og erhverv. Hos os er du altid garanteret den bedste kvalitet på markedet og konkurrencedygtige priser.
Her er 4 gode grunde til, at du skal vælge os som din leverandør:

Vi leverer frostrum til alle formål

Hos Celcius Nordic er vi førende på markedet, når det kommer til levering og professionel service af driftsikre frostrum. Uanset om du har behov for frostrum til dit private hjem eller erhverv, kan vi garantere dig, at vi kan levere produkter af bedste kvalitet på markedet, som tilpasses til dine behov.

Vi er godt klar over, at store frostrum har et stort behov for strømforbrug. Derfor kan vi med glæde fortælle dig, at alle vores køleanlæg er lavenergimærket og bruger miljøvenlige kølemidler. På trods af at vores frostrum har et minimalt strømforbrug, leverer de stadig en forrygende indsats.

Vores første prioritet er, at sikre dig en løsning som altid holder den rigtige temperatur, og skaber de bedste forudsætninger for dine råvarer, så de opbevares helt korrekt, og holdbarheden er til at regne med.

Har du brug for svar på dine spørgsmål, så kontakt os endelig på tlf. 82 82 08 12. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Frostrum skræddersyet til dine behov

Alle virksomheder og private har forskellige krav til løsninger af frostrum, kølerum eller fryserum. Derfor skræddersyer vi altid en løsning, som 100% passer til dine behov.

Hos Celcius Nordic forhandler vi kun mærker af absolut topklasse, og hjælper dig altid med at vælge den rigtige løsning og monterer og servicerer det efterfølgende. På den måde er du sikker på at få en løsning, som på alle parametre lever op til dine krav uanset dit behov og situation.

Hvis du har behov for det, kan du også købe moduler til dit frostrum, så du på den måde selv kan indrette det helt efter dine behov. Fordelen ved at du kan modul-indrette dine frostrum er, at du altid nemt og overskueligt kan holde forskellige fødevarer adskilt.

Her på siden kan du se oversigten over alle de brancher, vi tilbyder vores service i.

Vi leverer markedets bedste produkter til alle typer af virksomheder og institutioner samt private.

For os er ingen opgave for stor – eller for lille.

Professionel leverandør af frostrum

Ønsker du markedets bedste frostrum, hvor drift sikkerheden kommer i førsterække? Så er Celcius Nordic den helt rigtige leverandør for dig.
Med mere end 30 år som erhvervsdrivende er det essentielt for os, at produktionsfaciliteterne er af højeste kvalitet – som gælder både isolering af industripanelerne samt komponenterne i frostanlægget. Det mest grundlæggende for en høj driftssikkerhed i hverdagens brug af frostrummet, er en god kvalitet.

Med markedets bedste løsning, kan du sove trygt sove om natten uden bekymringer for dine råvarer i din forretning. Den konsistente temperatur i frostrum betyder alt.

Når det gælder løsninger til storkøkkener og andet industri, hvor sikker opbevaring af stor mængder af fødevarer er et stort behov, er vi førende leverandører.
Alle produkterne vi tilbyder er State-of-the-Art og er af nogle de bedste producenter i verden. Det sikrer dig en topprofessionel pålidelighed og betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om omkostningsfulde nedbrud.

Vi forhandler b.la Viessmann TectoCell© som hører til den absolutte topklasse i kvalitet, design og holdbarhed.

Vi er også leveringsdygtig i andre mærker som KIDE© og InCold Evokit© – som opbygges af højisolerede moduler der gør at vi kan skræddersy en løsning 100% efter dine behov.

TectoCell© er en af vores flagskibsprodukter som har en høj energieffektivitet og et fremragende isoleringssystem.

Vi leverer frostrum til alle brancher, bl.a:

Se vores udvalg af frostrum

Allan Horsdal

Frostrum installatør & specialist

Din kvalitetsgaranti

Hos Celcius Nordic er vi ISO 9001 certificeret og medlem af kølefirmaernes brancheforening, AKB, kølebranchens miljøordning og F-gas forordningen. Derfor kan man trygt sige at du som kunde hos Celcius Nordic ApS har kvalitetsgaranti.

Endvidere kan du være sikker på at vi, altid er opdateret lovmæssigt, og følger alle kvalitetsforordninger, der findes inden for brancen.

Kontakt os allerede i dag

Er du blevet interesseret i vores køle- og fryseløsninger, så tøv endelig ikke med at tage fat i os på tlf. 82 82 08 12, mail: firma@celcius.dk, Facebook eller vores kontaktformular. Vi er klar til at hjælpe dig på alle ugens dage, hele året rundt.

Vores dygtige medarbejdere har en stor passion faget, og de har derfor kompetencerne til at rådgive dig i, hvordan du opnår det bedste resultat.

Vi har 24 timers service, så du kan forvente svar hurtigst muligt.

Vælg Celcius Nordic og få den bedste løsning.

Tidligere
Næste
ISO 9001 certificeret