Energidøre og lamelforhæng fra Kendfield

Vi tilbyder energisparende døre og lamelforhæng fra Kenfield.

Kenfield er specialister i miljøvenlige og kvalitetsbevidste produktioner af døre og lamelforhæng

derfor kan deres produkter absolut anbefales.

K750 isolerings energidøre fra Kenfield

Vi leverer isolerede energidøre fra Kenfield til køle- og frostum samt temperaturstyrede om. K750 dørene har to isoleringslag med en luftbro i midten, der isolerer den kolde luft og blokerer den varme luft i at trænge igennem døren. Kenfields K750 er energibesparende døre med lang levetid og minimal behov for vedligeholdelse. Dørene er konstrueret uden ekstern ramme og uden mellemrum mellem dørpartierne er det en meget sikker dør til din forretning. Med en vægt på 6 kg er der tale om en letvægts dør af høj kvalitet. Der er tale om en dør i polyurethanbelægning, der et let, ridsefrit, vandtæt og fleksibelt materiale. Det gør døren nem og bekvem at passere igennem under arbejde.

10 års udvikling på Kenfield energidøre

I over 10 år Kenfield udviklet på dørens holdbarhed, effektivitet og ydeevne i forhold til temperaturforhold. I 2018 fik døren tildelt en pris som Product of the Year og Retail Initiative of the Year. Der er altså taler om et højkvalitetsprodukt, der løbende udvikles og forbedres i forhold til energimæssig og økonomisk besparelse. Mere end 25.000 K750 døre er i brug i Europa er dørene et af de stærkeste produkter på markedet. Virksomheder som Aldi, Tesco og ASDA er bare nogle få der anvender K750 døre i deres butikker.

K1550 Isolerende lamelforhæng til døre

Få opgraderet dit lamelforhæng med en model K1550 fra Kenfield, der er højtermisk isoleret, energisparende og nedbringer udledning af drivhusgasser. K1550 er et let og arbejdsvenligt lamelforhæng fremstillet af stærkt PVC. 

Et lamelforhæng har den fordel at være sikkert og let at passere igennem. Du undgår at få fingre i klemme, som hvis du skulle passere et par almindelige døre. Med gennemsigtige PVC ruder undgår du også isdannelse modsat almindelige ruder af glas. K1550 er velregnet til frysehuse samt smalle passager og rum. 

Lamelforhængene er nemme at sætte op. De hænges op på en skinne af rustfrit stål med holdestang eller med øjer og holdestand. Lamelforhæng har yderligere den fordel og fleksibilitet, at du kan justere og tilpasse dem efter eget behov. Lameller kan skæres væk for at lette adgangsforholdene eller trækkes til side som et garden. Man skal dog huske, at den termiske barriere brydes, når lameller fjernes, hvilket kan være vigtigt, hvis forhænget skal adskille to rum med forskellige temperaturforhold.

Skriv i dag og få et godt tilbud på Kenfield produkter

Hos Celcius Nordic ApS står vi klar til at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt. Du kan nemlig spare penge på at få vejledning til valg af det rette produkt. Skulle du være i tvivl om du skal bruge en K750 isolerings energidør eller et K1550 lamelforhæng, så kontakt os i dag for hjælp og vejledning. Så giver vi dig en god pris til netop dine behov.

Kontakt os i dag om produkter fra Kenfield

Allan Horsdal

Energidørs installatør & specialist