Daikin Varmepumpe
– Luft til Vand

Daikin Altherma – Luft til Vand Varmepumpe

Daikin er en af de største leverandører på varmepumpe markedet. Daikin Altherma er flagskibsmodellen der sikrer dig et bedre indeklima samt en stor besparelse på din varmeregning.

Nyhed: Daikin Altherma 3 – En revolution inden for varmepumper

Den helt nye Daikin Altherma 3 er intet mindre end en revolution inden for luft til vand varmepumper.

Den har fået et nyt stilrent design, der sikre at den i modsætning til mange andre varmepumper, passer ind i et hvert moderne hjem. Det nye lækre design er tilmed blevet belønnet med en Design Award, hvilket blot understreger at der er blevet kræset for detaljen.

Har varmepumpen så reelt fået andet end et facelift?

Daikin altherma 3 er langt mere end bare flot design. Daikin holder i den grad stadigt fast i de traditionelle dyder som Daikin altid har været mest kendt for.

 

Det får du blandt andet med Daikin Altherma 3

  • Markedet bedste fremløbs temperatur med driftsområde helt op til 65° C
  • Energimærket A+++
  • COP værdi på 5,10
  • En af markedets mest Miljøvenlig enheder, med super lav co2 udledning takket være den revolutionerende Bluevolution-teknologi.
  • Hele 5 års kvalitetsgaranti.

Allan Horsdal
Varmepumpe specialist

Trin 1 af 4

25%

Hvis du blot udfylde formularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Hos Celcius Nordic har vi monteret mere end 500 varmepumper, så vi ved i den grad hvad vi laver.

Vi forhandler alle de store varmepumpe brands og kan derfor give dig en uvildig rådgivning, i forhold til hvilken varmepumpe der er den optimale i forhold til din bolig.

 

Daikin luft til vand varmepumpe

Daikin er en af de førende producenter af luft til vand varmepumper og modellen Daikin Altherma er din sikkerhed for, at du får et produkt, som på alle måder – og mere til – lever op til de forventninger, du har. Det gælder både, hvad angår brugervenlighed, design og anvendelsesområde, ligesom Daikin luft til vand varmepumper alle naturligvis er meget miljøvenlige. Dertil kan du spare mange penge på din varmeregning, hvis du vælger at udskifte dit gamle olie- eller gasfyr med en Daikin varmepumpe.

Daikin Altherma

Daikin Altherma er navnet på Daikins topmodel. Her får du en alt-i-en løsning, som sørger for både opvarmning og varmt vand i hanerne, ligesom du har mulighed for at tilføje køling. Du kan bruge denne model både i dit nuværende hjem, men det er også en oplagt løsning, hvis du skal flytte i nyt eller ønsker en bolig, hvor lavenergi er i fokus. I øvrigt er Daikin Altherma netop beregnet til at blive anvendt i Danmark og Nordeuropa, hvor vejret kan være koldt og drilsk.

Daikin Altherma udvinder energi fra luften og kan på den måde både varme og køle dit hjem. Og som en af mange ekstra features ved Daikin Altherma kan du kombinere den med solenergi og dermed opnå en endnu større besparelse på din varmeregning. Daikin Altherma kan endda sluttes til gulvvarmen og sikrer dig i det hele taget en behagelig temperatur døgnet og året rundt. Af andre lækre ekstra funktioner skal blandt andet nævnes:

  • Du kan styre Daikin Altherma via en app og få fuld kontrol over din luft-til-vand varmepumpe
  • Daikin Altherma har opnået A++ energimærke for opvarmning
  • Daikin Altherma er konfigureret til at bruge mindst mulig energi uden at gå ned på varme

Kontakt os i dag og få bedre råd til varme

Hvis du har brug for hjælp af nogen art i forbindelse med en Daikin varmepumpe, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at rådgive dig, så du kan få det bedste ud af din nye luft til vand varmepumpe. Du kommer hurtigt i gang med at spare penge på varmeregningen og reducere den kollektive belastning på miljøet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

 

Finansiering til Privat & Erhverv

Celcius Nordic ApS tilbyder attraktiv finansiering af dit nye ventilationsanlæg for både private kunder såvel som erhvervsmarkedet.  Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

 

 

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg.

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

 

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.