Serverrum Køling

Har du overvejet et køleanlæg til serverrummet, for optimal drift af dit udstyr? Så kan Celcius Nordic hjælpe dig med montering og installation af dette. 

Hold dit serverrum under stabil køling for optimal drift

Hos Celcius Nordic er vi specialister i montering og installation af køleanlæg til serverrum.

Køling af serverrum er meget vigtigt, at være opmærksom på. Hvis du har et serverrum, så kan udstyret i serverrummet ikke holde i længden, hvis der for eksempel er meget høje temperaturer eller lav fugtighed. Det slider dit udstyr, og dermed forkortes levetiden også. Celcius Nordic har mere end 30 års erfaring i branchen og ved hvad kvalitet betyder. Så hvis du vælger os, vil du altid være i trygge hænder når du får monteret og installeret et køleanlæg til dit serverrum.
 
Serverrum køling er altafgørende for dit udstyrs holdbarhed, og det er derfor nødvendigt at anvende hvis du vil opnå mest mulig effektivitet i længden. Ved overophedning kan der forekomme katastrofale følger, hvorfor køleanlæg til serverrum er så enormt vigtigt, da der helst skal være stabil køling i serverrummet. Dermed sparer det dig også på det økonomiske plan. 

Mere end 30 års erfaring med serverrum køling

Celcius Nordic har mere end 30 års erfaring og er din professionelle leverandør af køleanlæg til serverrum. For os betyder kvalitet lige så meget som sikkerhed, så du kan altid forvente køleanlæg af de bedste leverandører og montører på markedet. Vi bestræber os efter at være de bedste på markedet, og derfor kan du med tryghed vælge os, hvis du vil have monteret og installeret et køleanlæg. Hvad enten det er små eller store løsninger, så kan vi garantere dig for, at vi finder ud af det. Vores medarbejdere har den rette uddannelse til den fornødne montering og installation af forskellige køleanlæg, så du ikke behøver at bekymre dig om noget som helst. Vi kommer også gerne forbi og foretager køleservice, af dit serverrum.
 
Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, kvalitet, samarbejde, planlægning og kommunikation.

Skriv til os


  Køleanlæg til dit serverrum

  Alt efter hvordan din infrastruktur af dit serverrum er opbygget og hvad det indeholder af krydsfelter, UPS-anlæg mv., vil varmeafvigelsen være forskellig og dermed også behovet for køling. Det er vigtigt, at serverrummets temperatur hele tiden er stabil og at køleanlægget kan absorbere den varme. Generelt skyldes det den store mængde af varme, som afviges fra processerne af udstyret i dit serverrum.
   
  Ved at få installeret et serverrum køleanlæg, vil dit udstyr ikke tage skade. Det er en investering som giver mening og som kommer dig til gode på flere vigtige og afgørende punkter, for din virksomheds drift. Vi har stor ekspertise inde for området og tilbyder derfor forskellige løsninger af køleanlæg til serverrum. Så du kan altid forvente et resultat der matcher jeres behov. Vi hjælper dig med montering og installering af køleanlægget i det pågældende serverrum.

  Vi leverer driftssikre kølesystemer med den største energibesparelse, som er designet til problemfri drift året rundt. Som en sikkerhed, har I tilfredshedsgaranti og mulighed for servicesaftale, når du vælger Celcius som samarbejdspartner. 

  Kontakt os, hvis du vil vide mere

  Lad Celcius Nordic hjælpe dig med at montere og installere dit køleanlæg til serverrum, og sikre at du opnår mest mulig effektivitet og holdbarhed af dit udstyr. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 82 82 08 12, eller ved at sende os en mail på firma@celcius.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.