Komfortkøl

Et godt indeklima og en behagelig temperatur er vigtig for dine medarbejders trivsel og effektivitet. 

Som det ligger i ordet komfortkøl, så er målet med anlægget at opretholde en temperatur der er komfortabel for dine medarbejdere eller elever der befinder sig i lokalet, for at de dermed også kan yde deres bedste. 

Vi har i mere end 30 år leveret komfortkøling til virksomheder og offentlige institutioner. Som en sikkerhed, har I tilfredshedsgaranti og mulighed for servicesaftale, når du vælger Celcius som samarbejdspartner. 

Komfortkøl - Sikrer dig den rette temperatur

Hos Celcius Nordic leverer og installere vi mange og forskellige løsninger indenfor komfortkøl. Vi klarer alt lige fra aircondition til større klimaanlæg.

I de senere år er behovet for køling steget og det forventes kun at ville stige yderligere, da bygninger og teknologi omkring isolering bliver bedre, så bygningerne holder bedre på varmen. Dermed er det også vigtigt at du har et komfortkøleanlæg, der kan sikre at temperaturen aldrig bliver for høj.

Hos Celcius Nordic kan vi hjælpe dig med at finde ud af hvilke behov du har, og rådgive dig om hvilke løsning der vil være optimal for dig.  Vi sikrer dig ikke bare temperaturmæssigt men også hvordan dit anlæg er mest effektivt, så du ikke ender med en umenneskelig høj elregning.

Vi hjælper dig igennem hele processen, fra at finde det rigtige anlæg til montering og installation:

aircondition enheder i hvid grå og sort

Ventilation - 26-3-2020

Trin 1 af 3

  • Få et tilbud på ventilationsanlæg kun til erhverv

Allan Horsdal

Installatør & specialist

Komfortkøl til erhverv – Det gode indeklima

Indeklimaet på et kontor eller undervisningslokale er essentielt for effektiviteten og trivsel for dine medarbejdere eller elever, der er lavet mange undersøgelser der har vist, at mennesker arbejder med nedsat effektivitet i for varme omgivelser.

Nedsat produktivitet kan prissættes og kan løbe op i store beløb for din virksomhed, når vi taler om forringet produktivitet og indlæring, når der er for varmt i et kontor, ved f.eks. 26 °C er der et effektivitetstab på omkring 3%.

I de senere år er nybyggerier udført med bedre isolering, hvilket fører til et mindre varmetab i løbet af dagen og natten. Dette fører til at der kommet et større behov for komfortkøling i nybyggeri end der tidligere har været.

Dimensionering - Vi hjælper dig med at få mest ud af dit anlæg

For at få det meste ud af dit komfortkøleanlæg og vi kan være sikre på at du får den korrekte løsning, så er det vigtigt vi får kortlagt dine behov. Før vi starter på monteringen, så sørger vi for at få lavet en opmåling, så vi kan sikre os den korrekte dimensionering for anlægget, og at du dermed får det mest effektive anlæg som overhovedet muligt.

Vores anlæg kan klare alt lige fra tidsstyring, tilstedeværelsesstyring eller simpel manuelt on/off styring. Der er mange forskellige måder hvorpå du kan sikre, at dit komfortkøleanlæg er mest effektivt og bruger mindst muligt strøm.

Vi sørger ikke blot for at anlægget er monteret og installeret på den mest effektive måde, det er også vigtigt for os, at jeres anlæg er monteret på en diskret og æstetisk måde, så det forstyrrer og syner mindst i lokalet. Derfor får du altid en erfaren kølemontør på arbejdsstedet. 

Vi kan lave et billede eller tegning, så du kan se hvordan din løsning kommer til at se ud.

Lad Celcius Nordic dig med at optimere dine lokaler med komfortkøl, og sikre du altid har en komfortabel temperatur. Ring på telefon 82 82 08 12, send en mail på firma@celcius.dk eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.