Industrikøling og proceskøling

Hvis du har en produktionshal eller lagerbygning, hvor det er vigtigt at varer og/eller maskiner holdes køligt eller på frost. Så er proceskøling den bedste investering du kan foretage dig. 

Med industri- og proceskøling så er du sikker på at der opretholdes en stabil og kølig temperatur i lokalet, hvilket samtidig sikre en stor driftssikkerhed.  

Med over 30 års erfaring og med vores personlige tilfredshedsgaranti, så sikrer vi dig markeds bedste løsning inden for proces- og industrikøling. 

Industrikøling og Proceskøling - til alle formål

I store produktionslokaler bliver der brugt mange store maskiner, og disse maskiner udsender en masse varme når de i drift. For at sørge for at varmen der udgives fra maskinerne, ikke opvarmer rummet for meget, og dermed beskadiger eventuelle varer eller andre maskiner. Så anvender man her proceskøling i disse store produktionshaller, for at kunne holde temperaturen på et passende niveau.

Med industrikøling til dine processer sørger du nemlig for, at temperaturen bliver holdt på et stabilt niveau, imens at alle produktionsmaskiner kører. Det giver din produktion en større driftssikkerhed for både varer og maskinerne selv, men det medvirker også til en større sikkerhed for dine medarbejdere, da et dårligt indeklima ofte fører til flere fejl og forringet effektivitet.

Celcius Nordic-10

Ventilation - 26-3-2020

Trin 1 af 3

  • Få et tilbud på ventilationsanlæg kun til erhverv

Allan Horsdal

Installatør & specialist

Få specialdesignet løsningen til dine Industri- og proceskølings behov

Hos Celcius Nordic har vi ingen standardløsninger, når det drejer sig om Industrikøling og proceskøling.

Vi ved at alle brancher har hvert sit behov der skal dækkes på forskellige måder, når det handler om proceskøling. Vi har med vores over 30 år i branchen samlet en del erfaring med hvilke løsninger og behov de forskellige brancher har.

Ser vi på eksempelvis frugt og grønt grossister, her har de et større behov på grund den store udskiftning og omsætningshastighed af deres varer, frem for andre industrier, samtidig med at kølige temperaturer hjælper til levetiden på deres varer. Hvis vi kigger på andre brancher, kan der være andre sundhedsmæssige eller rengøringsbehov der skal opfyldes for, at arbejdet kan udføres og varerne må sælges.

Vi skræddersyer løsningerne til forskellige virksomheder og brancher, så vi kan sikre på at du får det anlæg som bedst dækker dine behov, og så vi kan sørge for at anlægget virker så effektivt som muligt. 

Vores mål er ikke blot at du får dækket dine behov i forhold til køling af dine produktionslokaler, men også at arbejdsgangen og dine medarbejders effektivitet bliver forbedret. Samtidig kan alle disse individuelle effektiviseringer hjælpe til at optimere din virksomheds overordnede forretning.

Få en sikker løsning med Industrikøling og proceskøling - vi sætter en ære i god service

Vi sætter en ære i at give jer det bedst mulige produkt og samtidig leverer en god service. Vi har igennem mange år være blandt en af de foretrukne leverandører når det kommer til industrikøling og proceskøling.

Vi sætter stor vægt på at du får din vare til tiden og, at den bliver monteret og installeret korrekt, samtidig med at du får lige præcis den løsning der passer bedst til dine behov.

Industrikøling og proceskøling er en bred definition og derfor rådgiver vi dig allerede i designfasen, så vi kan være sikre på, at vi sammen finder frem til den korrekte løsning der er mest effektiv for dig og som dækker lige netop dine behov. For når vi kender dine ønsker og behov, så kan vi bedst rådgive dig og få skræddersyet den bedste løsning til dig.

Lad os hjælpe dig med at få monteret og installeret dit køleanlæg. Du skal blot ringe på 82 82 08 12, send os en mail på firma@celcius.dk eller udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.