Chiller anlæg

Har du overvejet et chiller anlæg? Så kan Celcius Nordic hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med montering og installation af vandkøleanlæg til maskiner og inventar.

Chiller anlæg - vandkøleanlæg

Hos Celcius Nordic er vi specialister i montering og installation af chiller anlæg. 

Et chiller anlæg, også kaldet et vandkøleanlæg, er bygget til at kunne fjerne varme fra en væske via en såkaldt dam-kompression eller en slags kølecyklus, absorption kølecyklus. Chiller anlægget kan benyttes i flere sammenhænge. Det kan blandt andet blive benyttet til aircondition, køling af servere og processorer. Ligeledes i de større slags anlæg, herunder kølerum  og fryserum for eksempel. 

Det er til stor fordel at benytte sig af et chiller anlæg, da maskinens absorptionscyklus er med til at skabe større effektivitet. Det sker netop ved, at chiller anlægget kan cirkulere den afkølede væske gennem en såkaldt varmeveksler. Og det kan så dermed bruges til enten afkøling af udstyr , eller en anden form for processtrøm. Det kan nemlig skabe køling af spildvarme, som dernæst kan bruges til omgivelserne eller bruges til opvarmning. Chiller vandkølingsanlægget omfatter både effektivitet, vedligeholdelse og miljøpåvirkning. Sådan får du mest muligt ud af dit anlæg.  
 

Chiller anlæg til erhverv og industri

Celcius Nordic leverer chiller anlæg til industri og erhverv, hvor anlægget har enormt stor betydning i forhold til arbejdets udførsel og effektivitet. Temperaturen har nemlig en afgørende betydning, hvad enten det er til køling af industriprocesser, produktionsmaskiner eller andre maskiner som anvendes i forskellige brancher. Vi finder en løsning til dig, alt efter din virksomhed behov og hvad der passer til denne.
 
Vores vandkølingsanlæg er en yderst effektiv og ligeledes driftssikker måde til at nedkøle diverse produktionsudstyr eller inventar. Det er en kæmpe fordel, da det gavner dig på flere punkter, men vigtigst af alt, sikre din virksomhed den højeste produktivitet. 
 
Vi hjælper med montering og installering, og sørger for at du får det meste ud af dit chiller anlæg, så du får den korrekte løsning til lige præcis din forretning. 

Skriv til os


  Miljømæssige fordele ved chiller anlæg

  Som tidligere nævnt, så har et chiller vandkøleanlæg flere fordele. Herunder både økonomiske og miljømæssige fordele, som kan gavne både dig og omgivelserne. Derfor kan du med fordel vælge et chiller anlæg fra Celcius Nordic, hvis du vil gøre en forskel. Vi har stor fokus på miljøvenlige løsninger. Så du kan derfor trygt regne med at anlægget lever op til forventningerne i forhold miljøet. Vi anbefaler gerne, at man får installeret et chiller anlæg, i forhold til dennes påvirkning af miljøet, og ligeledes for effektiviteten af maskinerne.

  30 års erfaring i branchen

  Med mere end 30 års erfaring i branchen, kan du trygt vælge os hvis du vil have et chiller vandkølingsanlæg til dine maskiner. Vi bestræber os efter at levere varen til tiden og til perfektion, med dig og dine ønsker i fokus. Vi vil altid yde 110%, da vi ikke bare vil være bedre, men meget hellere gerne vil være de bedste inde for branchen. 

  Kontakt os endelig

  Lad Celcius Nordic hjælpe dig med at optimere dit anlæg, og sikre at du opnår mest mulig effektivitet. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 82 82 08 12, eller ved at sende os en mail på firma@celcius.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 24 timer.