Varmepumper

Luft til vand

Varmepumpe / luft til vand

Varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder på kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

Celcius Nordic ApS leverer og monterer alle type varmepumper. Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på din kommende varmepumpe.

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper bruges ofte i helårshuse, hvor man ønsker at spare en masse penge på sigt, da det er en større investering, som vil tage ca. 6 år at tjene hjem igen. Herefter vil man dog spare mange penge årligt i forhold til brugen af eksempelvis et oliefyr. En luft til vand-varmepumpe tager et par dage at installere, og den kobles til varmevandsbeholderen, hvormed den sørger for varmen i henholdsvis brugsvandet, radiatorerne og gulvvarmen.

Luft til vand-varmepumper har desuden indbygget noget kaldet en buffertank med vand, som varmes op i løbet af dagen, så der også er en masse varmt vand til at bruge af om natten.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

VIL DU VIDE MERE?
ring på 53 82 88 80 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Luft til vand varmepumpe i stedet for oliefyr – ny lovgivning

Det betyder, at en luft til vand varmepumpe kommer til at overtage store dele af markedet for oliefyr. Så derfor er det hensigtsmæssigt at være på forkant og installere luft til vand varmepumpe allerede nu, så du kan spare tusindvis af kroner.

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem. Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

M

Fra 2013...

… må der ikke længere installeres olie- eller naturgasfyr i nye huse

M

Fra 2016...

… må der ikke længere installeres oliefyr i eksisterende huse i områder med fjernvarme eller naturgas som alternativ

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Få en hjælpende hånd med finansieringen

Celcius Nordic ApS tilbyder en attraktiv finansieringsløsning til investeringen i din nye luft til luft-varmepumpe. Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.