Køle- og fryserum

Køle- og fryserum

Celcius Nordic er i front, når det kommer til levering af driftsikre kølerum og frostrum. Vores løsninger sikrer, at dine varer altid holder en optimal temperatur – og dermed opnår bedst mulig holdbarhed.

Hos Celcius Nordic hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning efter dit behov – og så monterer og servicerer vi det efterfølgende. På denne måde får du en løsning, der er målrettet dine behov og din situation. Vi forhandler Viessmann som  hører til den absolutte topklasse i kvalitet, design og holdbarhed indenfor modulbaserede køle- og fryserum, men er også leveringsdygtig i andre mærker.

Køle- og fryserummene opbygges af højisolerede moduler, som gør, at vi kan skræddersy dem 100% efter dine behov. Vi leverer køle- og fryserum til alle formål og brancher.

Lavenergi køle- og fryserum med miljøvenlige kølemidler sikrer dit køle- og fryserum den helt rigtige temperatur hele tiden. Det giver dine råvarer/produkter  de bedst mulige betingelser for opbevaring og holdbarhed.

Celcius Nordic tilbyder modulrum til:

N

Detailkæden

N

Medicinalvirksomheder

N

Hospitaler

N

Laboratorier

N

Sundhedssektoren

N

Krematorier

N

Kommunale køkkener

N

Store køkkener

N

Kantiner

N

Hoteller

N

Restauranter

N

Affaldsrum

N

Benrum

N

Grøntrum

N

Svalerum

N

Indfrysning

Alle frostrum og nogle typer af kølerum skal have installeret lovpligtigt alarmanlæg således, at der ikke kan ske menneskelige uheld så nogle kommer til skade. Celcius Nordic leverer selvfølgelig alarmer, og sørger for at rummene er lovmæssigt korrekte.

 

Kontakt Celcius Nordic, så vi kan tage en snak om dine behov og finde den helt rigtige løsning til dig..

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Få en hjælpende hånd med finansieringen

Celcius Nordic ApS tilbyder en attraktiv finansieringsløsning til investeringen i din nye luft til luft-varmepumpe. Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.