Klimaanlæg

Kontor

Indeklimaet betyder meget for medarbejdernes trivsel og komfort på arbejdspladsen. Celcius Nordic sørger for den rette dimensionering, der er optimal for den individuelle løsning inden for kontormiljøer.

Vi er eksperter i indeklimaløsninger ofte kaldet komfortkøl som sikrer den rette temperatur og luftfugtighed samt renser og fordeler luften optimalt. Komfortkøling sikrer et bedre arbejdsmiljø og et lavere energiforbrug. I erhvervslivet giver et optimalt indeklima direkte produktivitetsforbedringer og styrker medarbejderens arbejdsmiljø og trivsel.

Når rumtemperaturen reduceres fra 25°C til 21°C, medfører ændringen en væsentlig stigning i produktiviteten, så det er sund fornuft og god medarbejderpleje at regulere temperaturen.

Celcius Nordic tilbyder komfortkøl til:

N

Kontorer

N

Mødelokaler

N

Butikslokaler

N

Konferencerum

N

Køkkener/kantiner

N

Hoteller

N

Værksteder

N

Laboratorier

N

Klinikker

N

Hospitaler

N

Institutioner

VIL DU VIDE MERE?
ring på 53 82 88 80 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med den bedste løsning for dig.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Industri

Celcius Nordic ApS løser alle kølebehov i erhverv og industri. Vi arbejder med produkter af høj kvalitet, med maksimal ydelse og minimale vedligeholdelsesomkostninger. Det er dyrt at køle og det er derfor vigtigt, at vores køleløsninger er fuldstændigt energioptimeret.

Celcius Nordic tilbyder industrikøl til:

N

Industrielle køle- og fryseanlæg

N

Energibesparende anlæg

N

Overfladebehandlingsanlæg

N

Hydraulikmaskiner

N

Trykkerimaskiner

N

Plastmaskiner

N

Komfortkølingsanlæg

N

Frikøleanlæg

N

Ventilationsanlæg

Serverrum

Serverrummet er firmaets hjerte og nedbrud er både forbundet med ineffektivitet og tab af omsætning. Det kan blive fatalt og rigtig dyrt for ikke at tale om den irritation, det skaber i virksomheden, når medarbejderne ikke kan arbejde pga. nedbrud.

Dertil kommer, at it-udstyr ikke i længden kan holde til meget høje temperaturer eller lav luftfugtighed. Det slider simpelthen på komponenterne og levetiden af udstyret forkortes.

Derfor dimensionerer og installerer vi rigtig mange klimaanlæg i serverrum, og har stor erfaring med det. Det er vigtigt at få den helt rigtige løsning, som passer præcis til dine behov – der findes nemlig rigtig mange løsninger. Skal det f.eks. være med frikøling, downflow, upflow, it-gulve, vandbaseret eller DX anlæg mv. Vi tilbyder en række af markedets førende produkter til køling af serverrum og it-udstyr bl.a. Daikin, Mitsubishi og Panasonic som det foretrukne.

Kontakt derfor Celcius Nordic for at få rådgivning omkring den helt rigtige løsning. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud, så du kan få overblik over omkostningerne målt op mod den risiko, du løber ved ikke at have kølet dit anlæg.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Få en hjælpende hånd med finansieringen

Celcius Nordic ApS tilbyder en attraktiv finansieringsløsning til investeringen i din nye luft til luft-varmepumpe. Når du vælger en finansieret løsning fra Celcius Nordic ApS, opnår du som kunde store fordele.

N

Fuld finansieret anlægsudgift.

N

Kendte faste omkostninger på driften af anlæg

N

Du sparer skat, fordi du kan fratrække det fulde beløb fra leasingaftalen i skat.

N

Garanti på anlæg i hele finansieringsperioden.